Studenten bij MAD!

In 2004 is MAD in Zwolle gestart met een studentenduikclub. Hier kunnen studenten een kennismakingscursus volgen maar ook worden opgeleid van Open Water duiker t/m Instructeur.

In zwolle beschikken we vrijwel iedere dag over zwembadwater. Naast de avonduren kunnen we ook overdag beschikken over het bad van 12 tot 13 uur en regelmatig in het weekeinde.

Voor studiegroepen en studentenverenigingen organiseren we Dive-Clinics waar de gehele groep kopje onder gaat. Iedereen die na de clinic of de kennismakingsduik een duikbrevet zou willen behalen kan dat door lid te worden van de Zwolse Studenten Duikclub.

Het lidmaatschap voor het Studenten Duikteam kost € 7,- per maand. Hiervoor kan je gebruik maken van de duikmaterialen tijdens de clubduiken. In de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van de duikdagen en de speciale activiteiten. De Open Water Cursus, die maximaal uit 6 personen bestaat, zal p.p.€ 210,- bedragen. Dit is incl. boek, diveplanner, logboek en brevet.

In de vakantieperioden worden er ook Duik Kampen georganiseerd. In een aktieve duikweek kan je dan je brevet behalen. In de meivakantie (30 april t/m 8 mei) zal z'n duikkamp plaatsvinden.

Heb je eind-examen gedaan? Vraag dan als cadeau een duikcursus. Vanaf week 21 (17 mei) start er iedere week een 1-weekse cursus.

Ook bestaat de mogelijkheid je opleiding in het buitenland af te ronden. In de zomervakantie zijn we te vinden in Italie en Spanje. Meer info hierover kan je aanvragen per e-mail.

Hoor...................... de blauwe wereld roept.