Groot in kleine partijen!! Ook voor akoestische muziek. Deze twee enthousiaste muzikanten maken allround muziek voor feesten en partijen tot 250 personen.

 

 Home   Repertoire   Optreden   Fragmenten   Akoestisch   Contact 

Optreden

 

 

Het publiek verwacht tegenwoordig van een muziekduo net zoveel als van een complete band. Om dit voor elkaar te krijgen maken vele duo`s gebruik van midifiles en MP-3 bestanden, om zo aan die wens te voldoen. Dit heeft echter tot nadeel dat een nummer is zoals het is en dat er verder niet tijdens het spelen geïmproviseerd kan worden.

Echter hebben wij hier iets op gevonden. We spelen de nummers uiteraard helemaal zelf, zonder bladmuziek, op onze eigen manier. We maken gebruik van songstyles die we zelf kunnen aanmaken met de computer en kunnen inladen in het workstation van KORG die het geluid weergeeft. 

 

Het workstation van Korg daarnaast de Roland FR-7.

 

Daar waar nodig spelen we ook zonder hulp van de geluidsmodule en is alléén het geluid van de Roland accordeon versterkt. Dit levert een bijzonder grote vrijheid van spelen op waardoor er mooi op het publiek kan worden ingespeeld.

Alleen een goed geluid en het goed instellen van het workstation is niet voldoende. Elke gelegenheid is anders van akoestiek. Dus elke keer voordat we optreden doen we een kleine "soundcheck" om te bepalen of er iets aan de instellingen van de versterkers moet veranderen (bas, middle, treble) om een zo goed mogelijk uitgemixt geheel te krijgen. Tevens is het volume van groot belang en verschilt per aangelegenheid. Niets is vervelender voor het publiek als de muziek overstemt of niet te horen is. Voor de versterking hebben we 2 verschillende sets van HK audio tot onze beschikking, de Lucas 2000 met een vermogen van 2000 Watt en de Lucas XT met een vermogen van 370 Watt. Dit zijn beide compacte sets van Duitse kwaliteit met een perfecte geluidsweergave.

Hier boven de HK Lucas XT en de HK Lucas 2000.