Groot in kleine partijen!! Ook voor akoestische muziek. Deze twee enthousiaste muzikanten maken allround muziek voor feesten en partijen tot 250 personen.

 

 Home   Repertoire   Optreden   Fragmenten   Akoestisch   Contact 

Optreden

 

 

Het publiek verwacht tegenwoordig van een muziekduo net zoveel als van een complete band. Om dit voor elkaar te krijgen maken vele duo`s gebruik van midifiles en MP-3 bestanden om zo aan die wens te voldoen. Dit heeft echter tot nadeel dat een nummer niet gewijzigd kan worden. Echter is hier iets op gevonden. De Serenado`s spelen de nummers uiteraard helemaal zelf, zonder bladmuziek, op hun eigen manier. Er wordt gebruik gemaakt van songstyles die men zelf kan aanmaken met de computer. Vervolgens worden deze styles ingeladen in een geluidsmodule, de Korg I40M, die de gemaakte begeleiding weergeeft. 

 

De Korg I40M, en de beide Roland accordeons.

 

Daar waar nodig spelen ze ook zonder hulp van de geluidsmodule en is alléén het geluid van de Roland accordeon versterkt. Dit levert een bijzonder grote vrijheid van spelen op. Voor de versterking zijn er 2 sets van HK audio beschikbaar. Ook kan er een HK mobiele accu speaker worden ingezet om zang te kunnen toevoegen aan de akoestische optredens.

De HK Lucas XT, de HK Lucas 2000 en de HK Move 8.