Groot in kleine partijen!! Ook voor akoestische muziek. Deze twee enthousiaste muzikanten maken allround muziek voor feesten en partijen tot 250 personen.

 

 Home   Repertoire   Optreden   Fragmenten   Akoestisch   Contact 

Repertoire

 

 

Het repertoire bestaat uit diverse soorten muziek. We beschikken over een gevarieerd aantal stijlen muziek. Die lopen uiteen van Nederlandstalig, Instrumentaal, Country, Reggae, Jaren `60, Duitstalige muziek en Tiroler. Dus van alle markten thuis.

Enkele voorbeelden: Als de nacht verdwijnt, Ga maar weg, Achy breaky heart, Una Paloma Blanca, Reet petite, Stir it up, The walk of life, Bad moon rising, Lodi, Mendocino, Sierra madre, Logo logo, Polonaise, Dance the night away, Whooly booly, Let your love flow, Someone loves you honey, enz, enz, enz. Te veel om allemaal op een feest ten gehore te brengen. Zo kunnen we keuzes maken en inspelen op de behoeftes van het publiek.

Ook spelen we daar waar het kan, bij het publiek "AAN TAFEL" mooie meezingers en bekende nummers die iedereen wel kent. Denk hierbij aan De woonboot, De vlieger, Mon amour, Bloed zweet en tranen, Griechischer Wein, De clown enzovoort. Soms komt men zelf met nummers die men dan graag wil horen. Het lukt dan altijd de tafel in beweging te krijgen en het publiek te laten meezingen. Kerstmuziek, St. Nicolaas muziek of extra Oktoberfest-muziek kan ook worden toegevoegd aan het bestaande repertoire. 

Door de jaren heen is het repertoire steeds geleidelijk aangepast, echter wel met het behoud van de "eigen sound" die zo kenmerkend voor ons is. We volgen niet de trend van wat er op dat moment "in" is. We blijven gewoon onze eigen koers volgen en de muziek spelen die bij ons en onze doelgroep past.