Groot in kleine partijen!! Ook voor akoestische muziek. Deze twee enthousiaste muzikanten maken allround muziek voor feesten en partijen tot 250 personen.

 

 Home   Repertoire   Optreden   Fragmenten   Akoestisch   Contact 

Repertoire

 

 

Het repertoire bestaat uit diverse soorten en stijlen muziek. Die lopen uiteen van Nederlandstalig, Instrumentaal, Country, Reggae, Jaren `60, Duitstalige muziek en Tiroler. Enkele voorbeelden: Als de nacht verdwijnt, Ga maar weg, Achy breaky heart, Reet petite, Stir it up, The walk of life, Bad moon rising, Lodi, Mendocino, Sierra madre, Logo logo, Polonaise, Whooly booly, Let your love flow, Someone loves you honey, enz, enz, enz. Te veel om allemaal op een feest ten gehore te brengen. Zo kunnen er keuzes worden gemaakt en wordt er op de behoeftes van het publiek ingespeeld.

Daar waar het kan wordt er bij het publiek "aan tafel" gespeeld. Mooie meezingers en bekende nummers die iedereen wel kent passeren dan de revue. Het lukt dan altijd de tafel in beweging te krijgen en het publiek te laten meezingen. Kerstmuziek, St. Nicolaas muziek of extra Oktoberfest-muziek kan ook worden toegevoegd aan het bestaande repertoire. Door de jaren heen is het repertoire steeds geleidelijk aangepast, echter wel met het behoud van de "eigen sound" die zo kenmerkend is. De Serenado`s blijven gewoon een eigen koers volgen en de muziek spelen die bij de doelgroep past.

 

 

Spelen "aan tafel" en een close-up foto.