Groot in kleine partijen!! Ook voor akoestische muziek. Deze twee enthousiaste muzikanten maken allround muziek voor feesten en partijen tot 250 personen.

 

 Home   Repertoire   Optreden   Fragmenten   Akoestisch   Contact 

Akoestisch

 

 

Door de aanschaf van digitale Roland accordeons zijn er ook akoestische optredens te boeken. Prima geschikt als achtergrondmuziek of daar waar geen hoog volume gewenst is. Denk daarbij aan etentjes, kleine recepties en dergelijke optredens. Met een kleinere groep mensen kan het extra geslaagd worden als de avond of middag enkele uurtjes wordt onderbroken met een kort live optreden!

In sommige gevallen is een normale accordeon meer geschikt, zoals huifkartochtjes of muziek bij een kampvuur. Hiervoor hebben we een Delicia accordeon in een folklore uitvoering. Tevens hebben we ook een compacte Melodija-Menges accordeon tot onze beschikking. Soms solo, maar vaak wordt de muziek ritmisch ondersteund met een cajon, het nu zo populaire drumkistje.

Delicia is een Tsjechisch merk. De folklore heeft een "Tiroler" uitstraling en geweldige klank mede door de mooie volle basregisters en warme musette stemming. Melodija-Menges is een merk uit Slovenië, bekend van de harmonicabouw, echter de accordeons worden gemaakt in Italië bij Polverini, een garantie voor kwaliteit.

De cajon is van het merk Schlagwerk momenteel één van de betere bouwers van dit slaginstrument. Deze cajon is uitgerust met een heck-stick, side-kick en bass-port eveneens van Schlagwerk voor een completere percussiebegeleiding. Het instrument wordt bespeeld door Thijs Dwars. Als de aangelegenheid er zich voor leent nemen we nog een extra cajon mee om het publiek er kennis mee te laten nemen en erop te laten spelen. Hiervoor hebben we een instapmodel cajon van het merk Meinl, een eenvoudige cajon waarop iedereen met een beetje ritmegevoel al snel een leuke beat kan maken.

 

 

Het accordeon van Delicia, het Melodija-Menges accordeon en de cajon van Schlagwerk.