Groot in kleine partijen!! Ook voor akoestische muziek. Deze twee enthousiaste muzikanten maken allround muziek voor feesten en partijen tot 250 personen.

 

 Home   Repertoire   Optreden   Fragmenten   Akoestisch   Contact 

Akoestisch

 

 

Door de aanschaf van Roland accordeons zijn er ook optredens te boeken op locaties waar geen stroompunt aanwezig is. De mogelijkheid bestaat om zo`n optreden licht uit te vetsterken en eventueel zang toe te voegen. Hiervoor wordt een HK Move 8 mobiele accu speaker gebruikt. Prima geschikt als achtergrondmuziek of daar waar geen hoog volume gewenst is. Denk daarbij aan etentjes, kleine recepties, huisconcerten en terras-optredens. Met een kleinere groep mensen kan het extra geslaagd worden als de avond of middag enkele uurtjes wordt onderbroken met een korte live-performance.

In enkele gevallen is een reguliere accordeon meer geschikt zoals bij huifkartochtjes, in de tuin of bij een kampvuur. Solo of naar wens ritmisch ondersteund met een cajon, het populaire drumkistje.

Tevens kan er tijdens speciale ceremonies gepaste live muziek gebracht worden. Muziek bij een uitvaart in de kerk of bij de crematieplechtigheid, een serenade gebracht in huiselijke kring of gepaste muziek tijdens een huwelijksvoltrekking.

 

Een impressie van het akoestische instrumentarium.