Crèche in onze Dominicuskerk ...

De Dominicuskerk biedt tijdens de zondagsdienst om 10.30 uur de mogelijkheid uw kind(eren) naar de crèche te brengen.
Dit als service aan de ouders/verzorgers die graag samen naar de viering willen en geen oppas hebben voor hun kleinste kinderen. Oudere kinderen zijn natuurlijk welkom in de kerk en gaan van daar uit naar de kinderwoorddienst.

creche

In de pastorie is een gezellige ruimte, waar ervaren begeleidsters tijdens de viering op uw kind passen. Voor baby's en peuters en alle kinderen tot en met groep 3 van de basisschool is er een ruimte waar boekjes - puzzels - auto's - blokken en ander spelmateriaal klaarligt om mee te spelen. Ook krijgen de kinderen tussendoor iets te drinken en te eten. Wil uw kind zelf iets vertrouwds van thuis meebrengen dan is dat geen enkel probleem. Na de viering kunt u uw kind dan hier weer ophalen; de begeleidsters gaan pas weg als de ouders hun kind hebben opgehaald. Voor de crèche kunt u vanaf 10.15 uur uw kind brengen naar de pastorie van de Dominicuskerk aan het St. Walburgkerkpad 3 of in de kerk richting sacristie gaan.  P.S. Het is (nog) niet mogelijk om deze service elke zondag aan te bieden. Daarvoor is onze werkgroep te klein.

Op de pagina "Weekend vieringen" en de liturgische kalender in PK staat vermeld wanneer er crèche is. Hieronder de data in 2010 wanneer er crèche is. Crèchedagen: 29 augustus; 12 en 26 september; 10 en 31 oktober; 14 en 28 november; 12 en 25 december
De crèche wordt gehouden in de kleine zaal van het parochiecentrum en is geopend vanaf kwart over tien tot direct na de dienst. Meestal zijn er 2 oppassen aanwezig. Uw kinderen zijn bij hen in vertrouwde handen. Er is ook een box en speelgoed voorhanden.

Wilt u onze werkgroep komen versterken? U kunt u opgeven bij Marga Stevens (coördinator Werkgroep) . Werkgroep Crèche Sint Dominicusparochie Tiel

Marga Stevens-Terwindt (tel. 615093)