Welkom op de website van de St. Dominicus parochie te Tiel.

       Naast de verbinding via het bisdom Utrecht met de wereldkerk van Rome is er nu ook verbinding met de virtuele wereld via het WorldWideWeb.

Onze ruim 70 pagina's tellende website geeft u naast informatie over diensten, activiteiten, namen en telefoonnummers, bank-gironummers en actualiteiten ook een kijk op de samenhang en werking van een levende parochie met een groot aantal enthousiaste medewerkers die grotendeels pro Deo het parochieleven gaande houden.

Zie ook de PREEK van de WEEK.
en de mededelingen uit de weekendviering.

Wij proberen de informatie zo actueel mogelijk te houden. De pagina familieberichten wordt dagelijks ververst met gebeurtenissen uit de parochie als: geboorten, overlijden, huwelijk, doop, enz. Maandelijks worden de weekenddiensten bijgewerkt. Voor werkgroepen en beraden zijn apparte pagina's gereserveerd die door deze groepen van vrijwilligers zelf kunnen worden bijgehouden. Teksten en plaatjes hiervoor kunnen (het liefst per E-mail) aan de webmaster worden toegezonden. Voor vragen of opmerkingen en links naar andere websides ga naar de pagina contacten .

       Index        in alfabetische volgorde