MESCALANZA

Het projektkoor


MIDDENKOOR heet MESCALANZA
Wij zijn blij dat we de muzikale omlijsting van de viering op Ie kerstdag mochten verzorgen. We begonnen vorig jaar als individuen. Een verzameling 14 mensen met verschillende achtergronden. Sommigen van ons hadden al wel eens gezongen, anderen nog nooit en voor een paar was het juist hun grootste hobby. Met Reinier de Wit en Servaas Jacobs zijn we in januari 2010 begonnen met repeteren op de woensdagavond. Voor hen was het verschil in niveau een grote uitdaging, maar één die zij zeker aankonden. Gedurende het afglopen jaar zijn wij een echt koor geworden en kwamen we erachter dat we muzikaal meer konden dan sommigen wellicht dachten. Natuurlijk hoort bij een echt koor ook een naam. Wij hebben gekozen voor een sprankelende naam: Mescalanza. Mescalanza betekent in het Spaans 'mengelmoes of bonte verzameling'. In de afgelopen maanden zijn we gegroeid, gegroeid als zangers, gegroeid naar elkaar toe, maar we zijn individuen gebleven en dat maakt ons juist zo'n mooi geheel; een mengeling van stemmen die een harmonische groep willen vormen. Natuurlijk blijven we ook in 2011 zingen en voor wie zich geinspireerd voelt:
Je bent van harte welkom op woensdagavond om 20.00 uur. We repeteren dan in de Dagkapel, die te bereiken is via de Ondertoon.
Wil je meer weten, neem dan contact 0p met Jan van Loon (jan.vanloon@eu.agc-group.com) 0f spreek een koorlid na de viering aan!