Website Zoom

   Art On Line   
 

    Nu ook Tekeningen in de collectie. Maandelijks nieuwe stukken. Betaalbare kunst on-line    
                 

Home                                     Last update dinsdag 29 juni 2021 16:32                                          
     

        

 

 

introductie kunstwerk  van de maand      

 

 
== Menu  ==

Home

Ons advies

Contact

Informatie

Verkocht

Collection-H

Collection-B

Biografie     


Verkoop

Aanbod site

Gastenboek

Welcome to  Gallery Bekman the world of art zie   onze aanbiedingen.


 
 

This web site is maintained and  hosted by www.bslsoftware.nl

  Wacht tot de site volledig is ingeladen voor je de kunst  bekijkt 
.

 

Schilderij kopen;   Wil je waar  ?   voor je geld.

De gouden regel: ziet men een schilderij dat direct aanspreekt en waarvan de prijs na onderhandeling niet direct leidt tot de bedelstaf, koop het dan.
Is de prijs nogal pittig aarzel dan niet en vraag om een Certificaat van Echtheid. Zomogelijk van de kunstenaar zelf indien deze nog in leven is. Is dat niet het geval dan door de erfgenamen (dikwijls ook de auteurs van een overzichtscatalogus), of de directe familieleden.
 
Wanneer U denkt de koop van uw leven te doen.Let dan OP: wees zeker dat de informatie en herkomst over het schilderij wel de juiste zijn.Te veel valse schilderijen vonden door hun lage prijs de weg naar de grote groep van teleurgestelde kopers.
Een ideale koop betekent het kopen van een belangrijk werk van een bekende kunstenaar tegen een redelijke prijs. Maar ook liever een goede aquarel van een onbekende meester dan een slecht olieverf schilderij van een bekende kunstenaar.
Haast U niet uw pas verworven aanwinst weer van de hand te doen. Geniet van het feit dat U eigenaar bent. Traceer de kunstenaar en zomogelijk de herkomst van het schilderij zelf.
Voor U de koop afsluit. Onderzoek het schilderij tot op de centimeters nauwkeurig op onvolkomenheden. Zowel voor als achterzijde. Kijk naar het schilderij als geheel en let op tekenen van restauraties, eventuele bedoekingen en retouches.
Geef niet af op de lijst, een mooi schilderij heeft recht op een goede lijst. Als het even kan een lijst uit dezelfde periode dat het schilderij werd gemaakt. De investering hiervoor is altijd de moeite waard.
Elk schilderij heeft zijn eigen publiek en herkomst. U zult snel merken dat bijvoorbeeld een schilderij van een Zweedse kunstenaar het beste verkoopt in Zweden
Om schilderijen te kopen moet U veel schilderijen zien. Bezoek daarom tentoonstellingen, kijkdagen van veilingen, musea en de kunsthandel. Praat en luister naar vakmensen en kunstenaars waar maar mogelijk. Volg veilingen en gepubliceerde opbrengsten in de bestaande vakbladen, die U ook vertellen wanneer bepaalde tentoonstellingen plaatsvinden
Train het oog en uw smaak zal zich ontwikkelen. Laat uw gevoel spreken bij een voor U aantrekkelijk schilderij. Ook al is de kunstenaar onbekend. Laat u niet afschrikken door iets onbekends en vooral, durf toe te slaan.
U leert een vuil schilderij te kopen, simpelweg door het zich schoon gemaakt voor te stellen. Zelfs een zwaar beschadigd schilderij kan soms de moeite waard zijn. Let wel een goede restaurateur kan wonderen verrichten.
  Het is niet zo ....... dat U na de kennisname van het  bovenstaande  u zich  tot het wereld van de experts kunt rekenen. U weet nu wel meer. Gallery Bekman is er voor u in geval van onzekerheid. Dit om problemen, die zich kunnen voordoen, bij koop of verkoop samen met U op te lossen.
  Contact the webmaster  webmaster@gallerybekman.

favorieten
 in de verkoop 

foto1337

foto1331

foto6

foto1330

foto1330

foto1313

foto98