Prosano voor een gezonde en fitte levensstijl

"Prosano Sport en Bewegen: Van advies tot keuringen, kijk op www.prosano.nl"

Prosano is een dienstverlenende organisatie voor mensen die gezond en fit in het leven willen staan. Denk hierbij aan programma’s als ‘Eet en beweeg. Overgewicht de baas!’, stoppen met roken, fitheidsplan, sport medische consulten en adviezen enz.

Prosano Bedrijven beschikt over producten en diensten die organisaties gezond houden, uitval voorkomen en verzuim doeltreffend aanpakken. Uw bedrijf kan rekenen op een totaalpakket aan diensten, welke volledig op maat voor uw bedrijf worden samengesteld. Enkele voorbeelden: preventieve screening, keuringen, thuiszorgdiensten en cursussen ter verbetering van de levensstijl, zoals gezond eten fitheidsprogramma. Kortom, Prosano Bedrijven vormt hét loket naar de bedrijfsgezondheidszorg.

Prosano Sport, Inspannings- & Bewegingsgeneeskunde verleent professionele medische zorg en begeleiding aan zowel individuele topsporters, wedstrijd-sporters, recreatiesporters en sportclubs. Ook niet-sporters, mensen met een chronische aandoening of patiënten die na een langdurige ziekte of opname in het ziekenhuis hun conditie weer op peil willen brengen kunnen bij ons terecht voor advies en begeleiding. Ook bedrijven en sportclubs die hun personeel of leden willen stimuleren om op een verantwoorde manier te gaan bewegen kunnen bij Prosano rekenen op professionele screening en zorg. 

Sportgeneeskunde
Prosano Sport-, Inspannings- & Bewegingsgeneeskunde verleent als SportMedisch Adviescentrum (SMA) professionele medische zorg en begeleiding aan topsporters en recreatieve sporters.

zie www.prosano.nl