De volgende onderdelen hebben voor de editie 2013 een eigen sponsor:

100m mannen: Yara Sluiskil.
100m vrouwen: Dow Benelux B.V. Terneuzen
200m vrouwen én mannen: vacant

800m mannen: Neckermann.com Sint-Jansteen.
1500m vrouwen: Reynaertcollege Hulst.
5000m mannen: Rabobank Hulst.
speer mannen: Outokumpu, Westdorpe.
speer vrouwen: vacant
discus mannen: Assurantiekantoor Boidin, Hulst.
discus vrouwen: Warrens Elektro, Hulst.
kogel mannen: Traas en Ovaa Sport, Heinkenszand.

kogel vrouwen: Security.nl , Oostburg.
verspringen vrouwen: Prosano Sport en Bewegen, Terneuzen
verspringen mannen: ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen.
100m horden vrouwen alle cat.: ICL-IP Terneuzen.
110m horden mannen: Gemeente Hulst.
juniorenprogramma: Luctor Belting Europe, Hulst.
jeugdprogramma: Woonstichting Hulst.
Vanaf 2013 gaat PureBlue Advanced Waste Water Solutions (AWWS) te Kapellebrug optreden als hoofdsponsor.
AWWS is een jong en groeiend bedrijf dat zich vooral richt op het zuiveren van alle soorten afvalwater.

PureBlue duurzaam watermanagement, advies en ondersteuning van Advanced Waste Water Solutions.
Vanuit hun visie produceert en levert Advanced Waste Water Solutions unieke duurzame producten & technologiën voor waterbehandeling waarbij kostenbesparing en een schoner milieu hand in hand gaan.
Veilig voor mensen, dieren, planten en ons milieu dus ook voor ons water!

donateur

Sinds 2006 was Delta NV onze hoofdsponsor. Mede door Delta NV hebben wij onze wedstrijden kunnen uitbouwen tot een hoogstaand evenement. Vanaf 2010 treedt het Delta Zeeland Fonds op als een zeer belangrijk donateur van de Pinksterwedstrijden.
Ook in 2013 zal het Delta Zeeland Fonds ons weer steunen.
sponsoren
 
Vanaf de start in 2003 kunnen we rekenen op de steun van de Gemeente Hulst.
Hierdoor hebben we bijvoorbeeld in 2007 een geheel nieuwe discusring kunnen realiseren die door de atleten als zeer goed is gekwalificeerd. Erik Cadée had hem graag mee naar Vught willen nemen.

Ook de Provincie Zeeland steunt ons al jaren. En ook in 2012 konden we weer op de steun van de Provincie rekenen.
De Provincie beschouwt onze wedstrijd als een topsportevenement met nationale en internationale topatleten. Tevens wordt het als een goede promotie gezien van de (baan)atletieksport in Zeeland.
Als organisatie zijn we wel ingenomen met deze kwalificatie.

 
Het Reynaertcollege Hulst is een brede scholengemeenschap voor Oost- en Midden Zeeuwsvlaanderen. Met het Reynaertcollege heeft de atletiekvereniging al lange tijd een zeer goede relatie. Het college maakt gebruik van de atletiekaccommodatie terwijl RKHAV gebruik maakt van de gymzalen van het college. Het college steunt vanaf 2013 weer voor drie jaar de 1500m vrouwen, en is daarmee een van onze trouwste sponsoren. Op dit onderdeel zijn al vele Ned. en Belgische topatletes aan de start verschenen.
De Rabobanken van Hulst en omliggende dorpen hebben ons vanaf 2003 zeer goed gesteund. Mede hierdoor konden we onze wedstrijd vanaf het begin uitbouwen tot wat het nu is geworden. Na het samengaan van die banken is dat Rabobank Hulst geworden.
Op 20 mei 2013 zal er voor de eerste keer op de 5000m mannen gestreden worden voor de prijzen van de Rabobank Hulst. Hiervoor heeft de bank 10x de 3000m gesteund. Daarmee is Rabobank Hulst onze trouwste sponsor.
   

Luctor Belting Europe gevestigd in Hulst is de betrouwbare partner voor intern transport. Zij kunnen u steeds 400 types transportbanden uit voorraad leveren, met alle toebehoren en voor alle mogelijke toepassingen.
Luctor heeft de sportbeleving van de jeugd en met name de junioren hoog in hun vaandel staan. Luctor gaat de komende drie jaar dan ook het juniorenprogramma van de Pinksterwedstrijden steunen.

   

The Dow Chemical Company, kortweg Dow, heeft meer dan 180 productievestigingen in ruim 35 landen, telt wereldwijd meer dan 50.000 medewerkers en is actief in de ontwikkeling en productie van meer dan 5.000 verschillende kunststoffen en chemicaliën. Deze zijn terug te vinden in ontelbaar veel producten en toepassingen die we dagelijks gebruiken, zoals verpakkingen, elektronica, speelgoed en geneesmiddelen. Vanuit 7 locaties en 23 fabrieken in de Benelux leveren 2100 medewerkers en zo’n 700 contractor medewerkers dagelijks een belangrijke bijdrage aan de activiteiten van Dow.
In 2013 zal Dow sponsor zijn van het wedstrijdonderdeel 100m vrouwen.

   
Traas en Ovaa Sport, Heinkenszand gaat in 2013 het kogelstoten bij de mannen steunen.
Traas en Ovaa Sport B.V. is gespecialiseerd in het onderhouden, aanleggen en renoveren van sportvelden en sportaccommodaties en heeft mensen in dienst met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van aanleg en onderhoud van sportvelden. De projecten voeren wij uit in eigen beheer en volledig onder eigen verantwoordelijkheid.
   
yara
Yara Sluiskil steunt al vele jaren onze wedstrijd. In de editie van 2010 als sponsor van de 110m horden voor mannen en junioren en vanaf 2011 zal Yara de 100m bij de mannen steunen.

Dit jaar treedt Neckermann.com voor het eerst op als sponsor van de 800m mannen.

Tot 2012 heeft www.neckermann.com gevestigd te St. Jansteen de 200m vrouwen en mannen gesteund.
Neckermann is één van de grote online winkels van Nederland en België.

Vanaf de editie van 2009 ondersteunt Outokumpu Stainless BV , een Fins staalbedrijf, het speerwerpen bij de mannen. Outokumpu had een uitgesproken voorkeur voor het speerwerpen omdat Finse werpers al vele jaren deel uitmaken van de internationale top.
ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen is een grote organisatie. Met de vier pijlers; ZorgSaam Ziekenhuis, ZorgSaam Wooncentra, ZorgSaam Thuis en ZorgSaam Ambulance, is ZorgSaam de grootste zorgaanbieder in de regio. Voor meer info: lees verder ....
ZorgSaam gaat vanaf 2011 voor enkele jaren het verspringen bij de mannen sponsoren.
   
Prosano is een dienstverlenende organisatie voor mensen die gezond en fit in het leven willen staan. Denk hierbij aan programma’s als fitheidsplan, sport medische consulten en adviezen enz. Voor meer info: lees verder ...
Ook zorgt Prosano al enkele jaren voor fysiotherapie tijdens de wedstrijd.
Prosano gaat vanaf 2011 voor enkele jaren het verspringen bij de vrouwen steunen.
   
Assurantiekantoor Boidin gaat wederom voor drie jaar het discuswerpen mannen steunen. Eén van sterkst bezette nummers van de laatste edities.

ICL-IP Terneuzen gaat, nadat dit onderdeel in 2010 een groot succes bleek, voor de komende jaren de 100m horden voor vrouwen en junioren steunen.

Warrens Elektro Hulst gaat in 2013 voor de derde keer onze wedstrijd steunen, en wel als sponsor voor het discuswerpen bij de vrouwen.
Warrens Elektro is één van de betrouwbaarste elektriciens uit Hulst. Met zijn ruime ervaring voldoet Warrens Elektro altijd aan al je eisen.

Hydrauvision, Schoondijke is een bedrijf gespecialiseerd in hydrauliek, pneumatiek en besturingstechniek.
Zij gaan de komende jaren de Pinksterwedstrijden steunen als algemene sponsor.
Door de sponsoring van de Woonstichting Hulst zijn we sinds 2008 de jeugd extra gaan steunen door bijv. geen inschrijfgeld te vragen en door extra jeugdlopen te organiseren met voor iedereen een aandenken. Zo proberen we met de hulp van de Woonstichting de jeugd te stimuleren.
Ford Van Putten, Terneuzen-Hulst is voor 2013 algemene evenementen sponsor.
Ford Van Putten is een modern bedrijf met twee nieuwe vestigingen in Hulst en Terneuzen.
kuijcks
Kuijcks Schilders, Hulst is een bedrijf gespecialiseerd in glas, schilderwerken, wandafwerking en spuitwerk van plafonds en wanden. Zij hebben onze tribune gerenoveerd: nieuw glas en schilderwerk.
Edward Kindt BV te Vogelwaarde gaat reeds voor de vierde keer onze wedstrijden steunen en na het succes van de vorige jaren weer het speerwerpen vrouwen.
Edward Kindt BV is een belangrijk bedrijf in de omgeving van Hulst voor alle landbouw werktuigen.
Bij Runners Service Zwijndrecht zijn Uw voeten in goede handen. Vele atleten kennen Runners Service als een zeer deskundige sportzaak.
Al vanaf de eerste editie in 2003 is Runners Service een trouwe sponsor. Steeds hebben zij de 800m mannen gesteund, met vooral in de laatste edities prachtige series.
Afgelopen jaar heeft Runners Service een prachtige nieuwe winkel geopend in Zwijndrecht.