De volgende onderdelen hebben voor de editie 2012 een eigen sponsor:
100m mannen: Yara Sluiskil.
100m vrouwen: vacant
200m vrouwen én mannen: Neckermann.com
800m mannen: Runners Service Lab, Beveren.
1500m vrouwen: Reynaertcollege Hulst.
3000m mannen: Rabobanken Oost Zeeuwsvlaanderen.
speer mannen: Outokumpu, Westdorpe.
speer vrouwen: Edward Kindt BV, Vogelwaarde.
discus mannen: Assurantiekantoor Boidin, Hulst.
discus vrouwen: Warrens Elektro, Hulst.
kogel mannen: Stoffels-Bleijenberg, Terneuzen
kogel vrouwen: Security Nederland, Oostburg
verspringen vrouwen: Prosano Sport en Bewegen, Terneuzen
verspringen mannen: ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen.
100m horden vrouwen alle cat.: ICL-IP Terneuzen.
110m horden mannen: Gemeente Hulst.
jeugdprogramma en junioren: Woonstichting Hulst.

donateur

Sinds 2006 was Delta NV onze hoofdsponsor. Mede door Delta NV hebben wij onze wedstrijden kunnen uitbouwen tot een hoogstaand evenement. Vanaf 2010 treedt het Delta Zeeland Fonds op als een zeer belangrijk donateur van de Pinksterwedstrijden.
sponsoren
 
Vanaf de start in 2003 kunnen we rekenen op de steun van de Gemeente Hulst.
Hierdoor hebben we bijvoorbeeld in 2007 een geheel nieuwe discusring kunnen realiseren die door de atleten als zeer goed is gekwalificeerd. Erik Cadée had hem graag mee naar Vught willen nemen.

Ook dit jaar is onze wedstrijd mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Zeeland.
Onze wedstrijd voldoet aan de topsportregeling van de Provincie. De Provincie beschouwt onze wedstrijd als een topsportevenement met nationale en internationale topatleten. Tevens is het één van de weinige atletiekevenementen van Zeeland en wordt het als een goede promotie gezien van de (baan)atletieksport in Zeeland.
Als organisatie zijn we wel ingenomen met deze kwalificatie.

Luctor Belting Europe levert de transportbanden die u moeten helpen uw productie te optimaliseren. Meestal vormen ze de slagaders van uw bedrijf. Luctor Belting Europe wil uw productie werkelijk 'productief' houden: minder storingen, minder stilstand en dus lagere productiekosten. Zij kunnen u steeds 400 types transportbanden uit voorraad leveren, met alle toebehoren en voor alle mogelijke toepassingen.
De Rabobanken van Hulst en omliggende dorpen hebben ons vanaf 2003 zeer goed gesteund. Mede hierdoor konden we onze wedstrijd vanaf het begin uitbouwen tot wat het nu is geworden.
Al voor de negende keer zal op de 3000m mannen weer gestreden worden voor de prijzen van de Rabobank.
yara
Yara Sluiskil steunt al vele jaren onze wedstrijd. In de vorige editie van 2010 als sponsor van de 110m horden voor mannen en junioren en vanaf 2011 zal Yara de 100m bij de mannen steunen.
Evenals de laatste drie edities zal www.neckermann.com gevestigd te St. Jansteen de 200m vrouwen en mannen steunen.
Neckermann is één van de grote online winkels van Nederland en België.
Vanaf de editie van 2009 ondersteunt Outokumpu Stainless BV , een Fins staalbedrijf, het speerwerpen bij de mannen. Outokumpu had een uitgesproken voorkeur voor het speerwerpen omdat Finse werpers al vele jaren deel uitmaken van de internationale top.
Bij Runners Service Beveren zijn Uw voeten in goede handen. Vele atleten kennen Runners Service als een zeer deskundige sportzaak.
Al vanaf de eerste editie in 2003 is Runners Service een trouwe sponsor. Steeds hebben zij de 800m mannen gesteund, met vooral in de laatste edities prachtige series.
Assurantiekantoor Boidin gaat wederom voor drie jaar het discuswerpen mannen steunen. Eén van sterkst bezette nummers van de laatste edities.
Het Reynaertcollege Hulst is een brede scholengemeenschap voor Oost- en Midden Zeeuwsvlaanderen. Met het Reynaertcollege heeft de atletiekvereniging al lange tijd een zeer goede relatie. Het college maakt gebruik van de atletiekaccommodatie terwijl RKHAV gebruik maakt van de gymzalen van het college. Het college steunt nu al voor het zesde jaar de 1500m vrouwen. Op dit nummer zijn al vele Ned. en Belgische topatletes aan de start verschenen.

ICL-IP Terneuzen gaat, nadat dit onderdeel in 2010 een groot succes bleek, voor de komende jaren de 100m horden voor vrouwen en junioren steunen.

ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen is een grote organisatie. Met de vier pijlers; ZorgSaam Ziekenhuis, ZorgSaam Wooncentra, ZorgSaam Thuis en ZorgSaam Ambulance, is ZorgSaam de grootste zorgaanbieder in de regio. Voor meer info: lees verder ....
ZorgSaam gaat vanaf 2011 voor enkele jaren het verspringen bij de mannen sponsoren.
Prosano is een dienstverlenende organisatie voor mensen die gezond en fit in het leven willen staan. Denk hierbij aan programma’s als fitheidsplan, sport medische consulten en adviezen enz. Voor meer info: lees verder ...
Ook zorgt Prosano al enkele jaren voor fysiotherapie tijdens de wedstrijd.
Prosano gaat vanaf 2011 voor enkele jaren het verspringen bij de vrouwen steunen.
Stoffels Bleijenberg met meer dan 90 jaar schoonmaakervaring. Loop een pand binnen in Zeeland of Brabant en geheid dat deze schoongemaakt wordt door medewerkers van Stoffels Bleijenberg. Met meer dan 1.000 objecten in de regio en ruim 1.200 medewerkers staat ze in de top 10 van grootste bedrijven.

Security Nederland B.V., opgericht in 1993, is een snel groeiende, dynamische en betrouwbare organisatie die zich richt op bewaking en beveiliging van chemische industrieën, haven gebieden, gemeentelijke objecten, vakantieparken etc.
Het Security-team staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor haar klanten gereed.
Alle personeelsleden zijn gediplomeerd en staan borg voor kwaliteit, aandacht en vakbekwaamheid.
Security Nederland gaat in 2012 het kogelstoten vrouwen sponsoren.

Warrens Elektro Hulst gaat in 2011 voor de eerste keer onze wedstrijd steunen, en wel als sponsor voor het discuswerpen bij de vrouwen.
Warrens Elektro is één van de betrouwbaarste elektriciens uit Hulst. Met zijn ruime ervaring voldoet Warrens Elektro altijd aan al je eisen.

Edward Kindt BV te Vogelwaarde gaat reeds voor de derde keer onze wedstrijden steunen en na het succes van 2010 weer het speerwerpen vrouwen.
Edward Kindt BV is een belangrijk bedrijf in de omgeving van Hulst voor alle landbouw werktuigen.
Hydrauvision, Schoondijke is een bedrijf gespecialiseerd in hydrauliek, pneumatiek en besturingstechniek.
Zij gaan de komende drie jaar de Pinksterwedstrijden steunen als algemene sponsor.
Door de sponsoring van de Woonstichting Hulst zijn we sinds 2008 de jeugd extra gaan steunen door bijv. geen inschrijfgeld te vragen en door extra jeugdlopen te organiseren met voor iedereen een aandenken. Zo proberen we met de hulp van de Woonstichting de jeugd te stimuleren.
Dethon begeleidt mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt naar werk dat precies past bij hun capaciteiten en bij hun scholing. Vaak zijn de klanten prettig verrast door wat Dethon allemaal doet en kan.
kuijcks
Kuijcks Schilders, Hulst is een bedrijf gespecialiseerd in glas, schilderwerken, wandafwerking en spuitwerk van plafonds en wanden. Zij hebben onze tribune gerenoveerd: nieuw glas en schilderwerk.
Top International is reeds sponsor van onze atletiekvereniging RKHAV. Top leverde begin 2011 de nieuwe discuskooi. Nu gaat TOP het discuswerpen voor zowel de vrouwen als de mannen promoten door het beschikbaar stellen van een competitie discus voor de winnaars.