ZorgSaam Zichtbaar Beter

ZorgSaam Kliniek Hulst; Low cure, high service…

Sinds kort heeft Hulst ook een ZorgSaam Kliniek. Deze is gevestigd in locatie De Blauwe Hoeve van Stichting Curamus.
ZorgSaam Kliniek Hulst beschikt over een low-cure afdeling en huisartsenkliniek. De afdeling low-cure heeft zestien plaatsen voor patiënten die medisch-specialistisch zijn uitbehandeld, maar die nog enige tijd extra ziekenhuiszorg nodig hebben.

In de huisartsenkliniek worden patiënten kortdurend opgenomen door Zeeuws-Vlaamse huisartsen. Er zijn vier plaatsen op de huisartsenkliniek. Deze combinatie van zorg is voor de lokale bewoners een unieke mogelijkheid om dicht bij huis hoogwaardige ziekenhuiszorg te krijgen.

ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen is een grote organisatie. Met de vier pijlers; ZorgSaam Ziekenhuis, ZorgSaam Wooncentra, ZorgSaam Thuis en ZorgSaam Ambulance, is ZorgSaam de grootste zorgaanbieder in de regio.
Met deze verschillende onderdelen is ZorgSaam in staat om naadloos op elkaar aansluitende zorg te verstrekken. Zo heeft ZorgSaam een op de behoefte afgestemde zorg rondom de cliënt gecreëerd.

 

ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen is dé specialist in zorg voor jong en oud. ZorgSaam biedt preventieve zorg, zorg aan huis, ziekenhuiszorg en ouderenzorg in wooncentra, aangevuld met de specialistische zorg van partners zoals UZ-Gent, Emergis en huisartsen. Zo neemt ZorgSaam de zorgen van haar cliënten zo veel mogelijk weg, waardoor zij zich uitsluitend op hun herstel kunnen concentreren. Spreek je over ZorgSaam, dan spreek je over ketenzorg.

ZorgSaam wil niet standaard zijn; innovatie en ontwikkeling staan hoog in het vaandel. De medewerkers krijgen de ruimte om vernieuwingen op zorggebied in te brengen en uit te werken. Artsen, verpleegkundigen, verzorgenden en overige medewerkers werken met hart en ziel aan het comfort en welzijn van de cliënt.

Typisch ZorgSaam: ambitieuze en veelzijdige werkgever met maar liefst 2800 gemotiveerde medewerkers door heel Zeeuws-Vlaanderen.

Voor meer info: www.zorgsaam.org