Home
Generaties 1-8
Generaties 9-10
Generaties 11-12
Generaties 13-14
Generaties 15-17
Generaties 18-25
Voorouders uitgelicht
Bronnen
Contact
Terug

Mijn kwartierstaat is opgedeeld in 6 deelpagina's, welke je via de linklijst hiernaast kunt bereiken.

De eerste acht echtparen van vaderszijde zijn: 
Angevaare- Korssen, Van der Velde-Goemans, De Groot-Van Berkel, Hogervorst-Van Duuren, Tetteroo-Swaneveld, Van der Stap-Evers, De Vreede-Couwenhoven, Hijdra-Van Haagen.

De eerste acht echtparen van moederszijde zijn: 
Van Wouw-Reuzenberg, Kloosterman-Van Bergen Henegouwen, Toonen-Soeterbroek, Van der Wal-Schilperoort, Van Dijk-Van Snel, Van der Star-Bunke, Van den Bogaart-Caspers, Taverne-Holbeek.

Mijn voornaamste zoekgebied is Zuid-Holland, met name Rijnland met de dorpen Wassenaar, Voorschoten, Veur, Stompwijk, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Lisse. Daarnaast ook Delfland met Westlandse dorpen en Nootdorp, Pijnacker. Er zijn ook uitlopers naar Noord-Brabant, Limburg en Gelderland, en zo af en toe komen er mensen uit het tegenwoordige Duitsland, BelgiŽ en Frankrijk voor. 

In vergelijking met de versie die al enige jaren op het net de vinden is geweest, heb ik de oudste generaties (die ook niet uit eigen onderzoek komen) beperkt omdat zij vaak lang niet zeker zijn. Zo rond 1200 is het wel mooi geweest en de laatste generatie in nummer 25.

Overigens staat lang niet alles wat ik heb verzameld in deze kwartierstaat. Zo heb ik van een heleboel echtparen ook de doopgetuigen en de overige kinderen in mijn database en ook nog verdere gegevens van de ouders zelf. Neem gerust contact op als je ergens meer van wilt weten. En, last but not least, aanvullingen zijn natuurlijk van harte welkom.


Laatste update (deze pagina):  30-09-2016