Rechtsprekers & Schuinsmarcheerders
De geschiedenis van het geslacht
Van Noordwijk & Van de Boekhorst


Voor wie wegwijs wil worden in het wel en wee van een wirwar van circa 60 Jannen van Noordwijk en Van de Boekhorst is dit boek een uitkomst. Allemaal komen ze aan de orde en worden ze beschreven, naast nog ruim 500 leden van de familie. Het boek beslaat een periode van 6 į 7 eeuwen, waarin de familie hoogte- en diepte- punten kende en ten slotte uitstierf.
Ridders en schildknapen, kapelaans en nonnen, poorters en buurlieden, moordenaars en slachtoffers, bastaards en bisschoppen, kasteelheren en ambachtsheren, jonkers en ouwe taaien, handelaars en renteniers, onschuldige deernen en intrigantes, baljuws en schouten, bannelingen en Indiėgangers, raadsheren en notarissen, bedriegers en ruziemakers, boeren en buitenlui, lakenkopers en greinwerkers, schippers en zeilmakers, herbergiers en dronkelappen: allemaal hebben ze een plaatsje gevonden in dit boek, waarin voor het eerst een samenhangende, integrale genealogie van de familie wordt gepresenteerd.


'Rechtsprekers & Schuinsmarcheerders' is gepubliceerd via het self-publishingplatform Boekhandel van der Meer en is te koop via www.bestselleraanzee.nl. Het boek omvat 596 pagina's en de prijs is € 24,50 (exclusief verzendkosten). Het ISBN is 9789462548824.
Auteur: Frans Angevaare

Rechtsprekers & Schuinsmarcheerders
NPG In juni 2016 heeft 'Rechtsprekers & Schuinsmarcheerders'  de Nederlandse Prijs voor de Genealogie gewonnen.
Klik op de afbeelding hiernaast voor meer informatie.
Informatie over Bestselleraanzee:
Contact: Peter Paul van Bekkum
E-mail: support@bestselleraanzee.nl
Webshop: www.bestselleraanzee.nl
Adres: Delftseplein 37, 3013 AA, Rotterdam.
Boekhandel van der Meer
De Keuvel 1
2201 MB  Noordwijk
071-3613073
info.vandermeer@libris.nl
www.libris.nl/vandermeer
Logo R&S


Home

Laatste update (deze pagina): 30-09-2016

Terug