Afdalend in de warme, weidse stilte van het Zuid Spaanse  Andalucía dalen ook de innerlijke rust en stilte in jou . Uitkomen bij je eigen bron. Los van je dagelijkse patronen en verplichtingen.
Daarnaast  je sprankelende vitaliteit, je levenslust en je bezieling ontmoeten.


MET HATHAYOGA
Waarbij lichaamshoudingen je bewust maken van je potentiële energie en daar doorstroming aan geven.
Houdingen die ademruimte creëren.
De zachte kracht van je adem waarmee je je kwetsbaarheid en je kracht mag voelen. Een uitgebalanceerde ontmoeting met je lichaam.
MASSAGE
Leven is aangeraakt worden.
Door jezelf en door anderen.
Zacht en krachtig.
Bezield en bewogen.
Door een vrouw met gouden handen.

MEDITATIE
In volle aandacht aanwezig zijn.
Je afstemmen op “het Hogere”.
Op ingevingen, inzicht.
Op je bestemming,  je bezieling.


VEGETARISCHE VOEDING EN ZUIVERENDE LEEFWIJZE
Gezamenlijk maaltijden bereiden van verse producten, rijkdom van het Spaanse land. Ingekocht op locale markten. Sprankelende vitaliteit bestaat ook
zonder prikkeling of stimulering van koffie, zwarte thee, alcohol, suiker,
vlees of tabak.

NATUURLIJKE LICHAAMSVERZORGING.

Er worden natuurzuivere verzorgingsproducten aangeboden voor algemeen gebruik. Voor massage, lichaams en gezichtsverzorging . Liefdevolle aandacht voor je lichaam. Dit alles in de krachtige bedding van Andalucía.

Wij zijn daarbij graag voorwaardenscheppend en ondersteunend  aanwezig.
Om mogelijkheden aan te reiken bewust om te gaan met wat zich in jouw leven aandient aan leer- en groeimomenten.
Ieder vanuit eigen inzicht, levenservaring, bezieling en vakbekwaamheid.

Naast het geboden programma is er voldoende gelegenheid om:

Neer te strijken bij het zwembad.
Je te nestelen in een hemelbed.
Inzichten en ervaringen met elkaar te delen.
Een wandeltocht in de omgeving te maken.
Er  zijn diverse wandelroutes uitgezet.
Excursies naar bezienswaardigheden  in de omgeving zijn mogelijk.


DE ACCOMODATIE:
Een aangename basale bedding. Het verblijf is in een oude olijfhoeve met tweepersoonskamers. Deze is gelegen binnen een naturistencamping.
Voel je behoefte aan meer privacy dan is er de mogelijkheid een studio te huren voor één of twee personen. Dit dient vroegtijdig aangegeven te worden i.v.m. met reservering.
Je kunt ook een  eigen tent mee  nemen.
(zie hiervoor de prijslijst verderop) De activiteiten voltrekken zich zoveel mogelijk buiten. Maar voor wat frisser weer is er een prachtige Yurt als
Yoga  en Meditatie ruimte.


Voor mij is bloot gewoon. Dat geldt niet voor iedereen. Het is niet verplicht.
Hangt vooral af van je eigen gevoel. Ook van weersomstandigheden.
De ervaring leert dat je er soms zomaar aan “ meedoet”  en dan klopt het ook.
Zo niet, is het ook goed.

WANNEER ZIJN WE DAAR?


Voor de voorpret:


BEGELEIDING:

Marianne de Vries:
Ik heb een massage-praktijk in Winterswijk. Door middel van onderstaande behandelmethodes probeer ik ondersteuning te bieden aan mensen die op zoek zijn naar ontspanning en balans in hun leven.

MAGNETISEREN

Magnetiseren is het geven van liefde in de vorm van energie en het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en ziel, waarbij het opruimen van blokkades centraal staat.
Via de handen boven het lijf wordt er getracht een polariteitenergie over te brengen op de persoon waarbij deze energie verstoord is. Bijv. vastzittende schouders of nekwervels, maar ook bij spanning op bijv. maag of keel.
Vanuit de handpalmen kun je energie aan het lichaam, de aura en de andere energieniveaus toevoegen en kun je tevens de negatieve energie eruit verwijderen. Je kunt diep op het lichaam inwerken en zo organen en celweefsels behandelen en daar een positieve verandering teweeg brengen.

ONTSPANNINGSMASSAGE

Massage is een gouden middel tegen bijv. stress. Het bevordert ontspanning van lichaam en geest, het geeft nieuwe energie, kan verlichten bij pijn, zorgt voor een sneller herstel van de spieren na een zware prestatie en kan bij sporten preventief worden toegepast om blessures en spierpijn te voorkomen.
Dit alles wordt afgestemd op specifieke wensen.
Er wordt gebruik gemaakt van zacht kneden en rollen van de spieren. Bedoeld voor de buitenste lagen van  het lichaamsweefsel.
Er wordt een breed scala behandeld zoals schouders, nek, rug, armen, benen en hals. Maar ook deelbehandelingen zijn mogelijk zoals voet-,  gezichts- of hoofdmassage. Uitermate geschikt voor iedereen die een goed moment van rust zoekt in een stressvol bestaan en weinig tijd nemend voor zichzelf

REIKI

Reiki is een effectieve en een eenvoudige manier van natuurlijk genezen en bewust ontspannen. Via handoplegging kun je de helende kracht van de universele levensenergie doorgeven aan jezelf en anderen. De reiki energie stroomt tijdens de behandeling naar die plekken van het lichaam die de energie het meest nodig hebben. Het vult tekorten aan en herstelt de balans.
Reiki werkt in op het fysieke lichaam maar ook op geest en emoties. Lichaam, geest en ziel worden, wanneer het aankomt op ziekte en genezing, als één geheel gezien. Daardoor zorgt het voor lichamelijke ontspanning en innerlijke rust. Bij
bovenstaande behandelingen kan eventueel gewerkt worden met aura's/chakra's.
Deze  zijn van wezenlijk belang voor het goed functioneren van organen en daarmee van groot belang voor ons algehele gevoel van welbevinden en gezond-heid. Een logisch gevolg is dan ook dat als een chakra niet goed functioneert dat gevolgen heeft voor de werking van desbetreffend orgaan.
Door chakra's/aura weer in balans te brengen zal de levensenergie beter gaan stromen.
Reinnetta Beking: Het grootste  deel van mijn leven ben ik werkzaam met HathaYoga, Meditatie, Massage,  Reiki,  Klankschalen en Natuurbeleving.
In mijn zoektocht naar de essentie van het aardse bestaan is dat alles  zeer behulpzaam geweest. Om inzicht te krijgen in wat zich in mijn leven aandiende..
Om mee  te gaan met de golfbeweging van het bestaan.
Dit deel ik graag  met anderen omdat ik het als een grote rijkdom ervaar.
Lees alle informatie over de aanstaande Yoga week in Zuid-Spanje in de meest  actuele Zoemtoon.
Of neem contact op met:
www.campingelzorro.com
rani-reinnettabeking@planet.nl
Zoemtoon