s
 
 AB


Club Uit   Mail   Uitslagen 17 oktober

s Graveland2

s Graveland3

2

3

s Graveland1

SO Soest1

2

1

PVCV1

Nautilus1

 -

 -

PVC2

De Meern1

2

10

PVC1

De Meern2

4

4

Kockengen1

Kismet1

1

11

Schalkwijk1

Vrij

 

 


Stand na 17 oktober

 

 

#

P

+

-

1

s Graveland1

5

15

28

7

2

s Graveland3

6

15

35

15

3

SO Soest1

6

12

25

8

4

De Meern1

6

12

37

23

5

Kismet1

6

9

28

17

6

PVC1

5

8

23

19

7

vv Schalkwijk1

4

6

15

16

8

s Graveland2

5

4

13

24

9

Kockengen1

3

3

4

19

10

PVC2

3

1

7

19

11

De Meern2

4

1

10

23

12

PVCV1

3

0

7

17

13

Afc Nautilus1

4

0

7

32

Programma

24-10

 11:30

 sGraveland2

 Nautilus1

31-10

11:30

sGraveland 2

 Schalkwijk1

7-11

11:30

sGraveland1

sGraveland 2

14-11

11:30

sGraveland 2

PVCV1

21-11

11:00

PVC 2

sGraveland 2

28-11

11:30

sGraveland2

PVC1

5-12

12:10

Kockengen1

sGraveland2

12-12

11:30

sGraveland2

Vrij

23-1

11:30

sGraveland2

Kismet1


Topscorer
1 Frits van der Meer 2
  Michel van Eekert 2
  Luc te Nuyl 2
  Martijn Mensen 2
5 Stok van den Burg 1
  Rick Kalis 1
  Niels  Steenvoorden 1
  Jarno van Diermen 1
  Sander de Leeuw 1

Totaal overzicht competitie, programma en uitslagen

Actuele Stand

Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie
 

     
17 oktober
  's-Graveland 2 in de laatste seconde tenonder tegen SVS 3: 2-3
Jeroen te Nuyl: "  Uw kapitein begint meteen met het boetekleed aan te trekken: een minuut voor tijd alleen op de keeper af gaan, die kans niet benutten en dan in letterlijk de laatste seconde de 2-3 om de oren krijgen, dat is natuurlijk om even in een hoekje te gaan zitten huilen…   Het duel met SVS 3 werd al meteen op scherp gezet toen Mark Jans vertelde dat hij als hoofd van de accommodatiecommissie moest melden dat de wedstrijd op kunstgras moest worden gespeeld ‘volgens de clubregels’, maar dat de thuisspelende ploeg – wij dus, als SVS 2 – het laatste woord had. Het werd dus op gewoon gras op veld 2, dat er prima bij lag. We traden aan met Rick Calis op doel, de Blauwe Reiger die het uitstekend deed, en verder Niels, Giliam, Menno, Alfred, Marc, Sander, Jarno en Jeroen, waar in de rust ook Kees ‘one touch’ Langerak nog aanhaakte." 
Lees meer...
     
10 oktober
  's-Graveland houdt het lang spannend bij SO Soest: 4-1
Uitgekookt, zo zou je de speelwijze kunnen noemen waarmee de Oude Beloften lange tijd van de wedstrijd, SO Soest in bedwang konden houden.  Een stevig opgetrokken verdediging voor de eigen goal en regelmatig een venijnige uitval. Met de 11-1 oorwassing tegen De Meern nog in het achterhoofd, een logische keuze. De oude Beloften traden aan met: Jeroen, Menno, Martijn, Frits, Frank, Harun, Marc, Giliam, Niels en Sander. Tien man en goed doorwisselen, het liep vandaag prima.
SO Soest is dit seizoen weer  een van de titelkandidaten. Het team combineert goed en schiet makkelijk.  's-Graveland gaf ze vandaag weinig ruimte en daar hadden ze het niet makkelijk mee. 's-Graveland had zelfs de beste kansen. Toch kwam Soest op een 1-0 voorsprong doordat een diepe bal niet goed werd ingeschat  in de 's-Gravelandse verdediging. Martijn Mensen scoorde daarna al snel de gelijkmaker, na een mooie combinatie met Sander en Marc. En daarna bleef het heel lang 1-1. De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld. Soest drong aan, maar 's-Graveland kreeg via uitvallen de beste kansen. Die werden niet verzilverd. Tien minuten voor tijd raakte het verband even uit de 's-Gravelandse verdediging en het duurde niet lang voordat Soest daarvan profiteerde. In 5 minuten stond de 4-1 einduitslag op het scorebord. 
Lees meer...
     
3 oktober
  Nautilus te weinig poppen, wedstrijd uitgesteld
Jeroen te Nuyl: "Ik zat zaterdagavond lekker op de bank TV te kijken, toen er ineens een appje binnenkwam. Normaal heb ik het geluid van mijn telefoon altijd uit staan, maar nu was ik het toevallig vergeten uit te zetten. Het is namelijk erg irritant als je lekker aan het buizen bent en er komen steeds van die piepjes tussendoor. Anyways, een appje van Ramiro van Nautilus, dat ie net twee ziekmeldingen had binengekregen. Nautilus kon geen compleet team op de been brengen. Gevalletje van overmacht, denk ik dan maar. Het zal wel. We hebben wel meteen afgesproken dat de wedstrijd op 24 oktober wordt ingehaald. Dat was het enige vrije weekend, maar dat moet dan maar. "
"Ik heb trouwens ook geregeld dat alle 's-Graveland-teams, als ze thuis spelen, altijd tegelijk om 11:30 aftrappen. Wel zo gezellig na de wedstrijd. Toch?"
     
26 september
  's-Graveland geknipt en geschoren bij De Meern 1: 11-1
Jeroen te Nuyl: "Ja, wat zal ik er eens van zeggen. Met dubbele cijfers verliezen is ons nog niet eerder overkomen, volgens mij. Je kunt dus wel spreken van een zwarte bladzijde in het boek van de Oude Beloften. Natuurlijk ben ik teleurgesteld. Ik had gedacht dat we met dit team al veel verder op de rit waren. Vanaf mijn vakantieadres heb ik de verslagen van de twee vorige competitiewedstrijden gevolgd. Nou is het niet zo dat dat een en al hosanna was, maar toch leek mij het team toch al aardig naar elkaar toe gegroeid. Dat heb ik vandaag niet teruggezien. We zijn op alle fronten afgetroefd door De Meern. Na de 1-0 en de 2-0 dacht ik nog dat we weer terug in de wedstrijd zouden komen, maar dat was ijdele hoop. Slordige passing, geen beweging, geen felheid, als ik het in twee woorden zou moeten samenvatten, zou ik zeggen 'slappe hap'. Bij de rust stonden we 5-0 achter en spraken we af de schade te beperken. Dat is niet echt gelukt."
"Als aanvoerder twijfel ik of we als groep veel van deze wedstrijd moeten gaan leren, of dat we deze wedstrijd maar snel moeten vergeten. Ik heb het idee dat de meeste spelers van vandaag voor dat laatste kiezen."
Lees meer...
     
19 september
  's-Graveland boekt rechttoe rechtaan overwinning op De Meern 2: 4-1
De eerste thuiswedstrijd van de Oude Beloften was vandaag een feit. Een beetje vroeg was het wel: om half elf aftrappen tegen de Meern 2. Voor wie het nog niet wist. De Meern 2 was vorig seizoen nog Maarssen, het team  Cor en Cor Spiegels, vader en zoon. De jonge Cor was er vandaag niet bij vanwege een blessure en dat was te merken aan de kracht van de Utrechtenaren. De Oude Beloften traden aan met: Giliam, Frank, Harun, Frits, Ronald, Michel, Pascal, Stok, Menno, en Luc. Inderdaad aanvoerder Jeroen te Nuyl was er nog niet bij, waardoor Sander de Leeuw de taak op zich had genomen om voor voldoende spelers te zorgen. Gelukkig maar, want drie wissels is geen overbodige luxe gezien de nog matige conditie van veel Oude Beloften.
's-Graveland had vanaf het begin het initiatief en speelde de bal goed rond. Na tien minuten schoot Michel van Eekert de 1-0 binnen. Hierop volgde nog een aantal goede kansen voor 's-Graveland waar op z'n zachtst gezegd heel slordig mee werd omgesprongen. De Meern kwam er af en toe uit en probeerde het met schoten uit de tweede lijn of een lange bal op ouwe Cor. Na de rust bleef 's-Graveland de bovenliggende partij. Het tempo lag niet al te hoog, mede door het heerlijke zomerzonnetje. Michel van den Eekert maakte er nog eentje en Luc te Nuyl nog twee. Keeper Frank Scheltus had graag het hele seizoen thuis de nul gehouden, maar dat gaat niet meer lukken want De Meern scoorde ook nog een keertje tegen.
Lees meer...
     
12 september
  Spectaculair gelijkspel in openingswedstrijd bij Kismet: 5-5
Het publiek had de grote winnaar geweest, als dat er tenminste geweest was. Nu waren er twee teams die lekker gevoetbald hadden en beide konden leven met een gelijkspel. De wedstrijd kende een bijzonder scoreverloop: Kismet 2-0 voor, 's-Graveland d'r op en d'r over naar 2-4, 4-4, 4-5, eindstand 5-5.
Giliam Hagen: "Het was voor iedereen weer even wennen, maar al snel voelde het ook weer als vanouds. Vooraf was het even de vraag of we wel genoeg spelers zouden hebben. Sander de Leeuw had echter zijn best gedaan om met genoeg mensen aan de aftrap te staan. Een mooie selectie met Niels, Frank, Martijn, Harun, Frits, Ronald, Rick, Pascal, Stok en laat ik mezelf niet vergeten. We speelden op een nieuw kunstgrasveld. Mooi, maar ook bijzonder stroef. Dat merkte ik toen ik een bal kreeg aangespeeld, die ik zo in het doel van Kismet had kunnen trappen. Het werd echter een worsteling om de bal onder controle te krijgen. Doet er verder niet toe. Het was een leuke wedstrijd waarin wij onze beste periode vlak na de rust hadden. Van 2-1 brachten we de score in tien minuten op 2-4. Ik dacht eigenlijk dat de wedstrijd toen gespeeld was. Die jongens van Kismet dachten daar echter anders over."
Lees meer...
     
5 september
  Oefenwedstrijd tegen SVS 35+1 blijkt geen slechte generale
Aanvoerder Jeroen te Nuyl: "Op ons zonovergoten sportpark werd in onderling overleg besloten dat wij in onze eigen tenues van de onvolprezen hoofdsponsor Jarno van Diermen zouden spelen en 35+1 in het wit. Bovendien kozen we voor het natuurgras van veld 2, prima natuurlijk. Met als bonus dat we zo alsnog twee supporters van de week wisten binnen te slepen, de toevallig langsfietsende Ben en Miep Steenvoorden (zie foto). Ze zijn niet heel lang blijven kijken, wat jammer was, want het was een spektakelstuk van jewelste. We traden aan met Frank, Giliam, Niels, Harun, Ronald, Marc, Luc, Jarno, Alfred en Jeroen en kwamen snel op voorsprong via Jarno, maar het eerste stelde meteen orde op zaken. Waar wij een aantal goede kansen misten, scoorden zij wel heel koelbloedig en ook 1 keer dankzij een ongelukkig eigen doelpunt van Giliam. Ruststand 5-1…
Lees meer...
     
22 augustus
  Geen transfers verwacht bij Oude Beloften
Aanvoerder Jeroen te Nuyl: "Voor zover ik het kan overzien, hebben alle Oude Beloften de zomervakantie overleefd. Ik heb van Bert Schmidt gehoord dat hij op het moment een beetje in de lappenmand zit, qua knieblessure. Maar hij vertelde er wel meteen bij dat hij intensief aan zijn herstel werkt.  Verder geen slechte berichten of afmeldingen. Dat betekent dus dat we een nagenoeg complete en fitte selectie hebben. Waarbij ik er voor het gemak van uitga dat iedereen conform afspraak aan zijn conditie heeft doorgewerkt afgelopen weken. Ik reken op iedereen de eerste, de tweede, maar zeker ook de derde helft. Het zal dit seizoen wel wennen zijn, met op zondag alleen 35+ actief op ons sportpark. We zullen er qua gezelligheid zelf wat van moeten maken. Bij deze daarom ook een dringende oproep aan de supporters om ons in ieder geval bij de thuiswedstrijden alle drie de helften te ondersteunen. Ik zie iedereen snel op de training en anders bij onze enige oefenwedstrijd op 5 september tegen 's-Graveland 35+ 1. Reageer nog even op mijn mailtje als je dat nog niet gedaan hebt. Ik heb er zin an!."
     
15 augustus
  Competitieschema aangepast op verzoek Mark Jans
Mark Jans: "Als bestuurslid kijk ik natuurlijk wat verder dan de neus lang is van de meeste 35-plussers. Volgend seizoen speelt ons eerste elftal op zaterdag en de drie 35-plus teams op zondag. Ik verwacht dat als het eerste op zaterdag thuis speelt, het zo maar behoorlijk laat in de kantine kan worden. Grote kans dat we dan geen fitte supporters en misschien ook wel spelers, zondag op het veld hebben. Met het schema van het eerste elftal in de hand heb ik de onze competitieleider daarom gevraagd of de wedstrijden van de 's-Gravelandse 35+teams zoveel mogelijk gespeeld kunnen worden op de zondagen na de zaterdagen dat ons eerste uit heeft gevoetbald. Nou dat schijnt voor het grootste deel gelukt te zijn. Mooi toch, of niet dan? Nee, ik heb geen aanpassingen gevraagd in verband met het programma van de formule 1. Ik houd topsport en hobby gescheiden."
     
5 juli
  Mooie opnamen met Drone van 7x7 toernooi sv 's-Graveland
Jeroen te Nuyl: "Ik heb nu alweer helemaal zin in het nieuwe seizoen, kan ik je melden. Afgelopen seizoen liep alles prima qua organisatie, dus als het nieuwe seizoen weer een wilde competitie wordt, dan vind ik het best. Michel Maree van PVC heeft het weer goed geregeld volgens mij. Ik heb contact gehad met de aanvoerders van de andere teams van 's-Graveland en die willen ook graag op deze manier door."
"Ik heb Michel Maree trouwens gisteren nog kort gesproken bij het 7x7-toernooi dat we georganiseerd hebben en waar PVC ook aan meedeed. Michel had een drone bij zich waarmee hij mooie opnamen van ons complex en het voetbal heeft gemaakt. Als je goed kijkt herken je ook diverse spelers. Als het goed is, is het filmpje nog op Youtube te vinden." (Link)
     
1 juli
Seizoen 2021 - 2022 gaat opnieuw buiten de KNVB
Ook in het nieuwe seizoen is de KNVB niet van plan om de 35+/7x7-competitie te organiseren op de zondag. Michel Maree, voorzitter van het Utrechtse PVC, heeft opnieuw afgestemd met  het KNVB-district. Michel: "Ik kreeg andere mensen te spreken, maar de insteek van de KNVB was niet veranderd. Ze bieden 35+/7x7-voetbal aan op vrijdagavond, maar niet op de zondag. Ik ben wel weer in discussie proberen te gaan, maar dat had niet veel nut. Nou ja, ook goed. We hebben vorig seizoen aangetoond dat het zelf opzetten van een competitie best goed werkt.  Dan doen we het toch dit seizoen weer. Mannen op leeftijd die lekker een potje willen ballen en daarna gezellig aan de derde helft. Niks mis mee, volgens mij. Alle veertien teams doen weer mee. Hopelijk zijn we van dat Corona-gedoe af en kunnen we een volledige competitie spelen."
     
     
     
     
     
     

eXTReMe Tracker