Van Harte Aanbevolen:
Indeling 2018 -2019

 

 

#

P

+

-

1

PVC 2

0

0

0

0

2

Nw Utrecht 3

0

0

0

0

3

Maarssen 1

0

0

0

0

4

Kockengen 1

0

0

0

0

5

Ardahanspor 2

0

0

0

0

6

Nautilus afc 1

0

0

0

0

7

Abcoude fc 1

0

0

0

0

8

UVV 1

0

0

0

0

9

Graveland 's 2

0

0

0

0

10

PVCV 1

0

0

0

0


Programma
Donderdagavond
Trainen
 

23 sep   12.10   

Nieuw Utrecht SV 3        Graveland 's 2

30 sep   11.30    

Graveland 's 2   PVC 2  

07 okt   11.30    

Graveland 's 2   PVCV

14 okt    11.00    

UVV      Graveland 's 2

28 okt   11.30    

Graveland 's 2   Abcoude fc

04 nov  12.30    

Nautilus  Graveland 's 2

11 nov    11.30    

Graveland 's 2   Ardahanspor 2

18 nov   12.00    Kockengen Graveland 's 2

25 nov   11.30     Graveland 's 2   Maarssen

02 dec  11.30    

Graveland 2   Nw Utrecht 3

09 dec  11.00    

PVC 2   Graveland 's 2

03 feb   11.30    

Graveland 's 2   UVV

10 feb    11.00    

PVCV    Graveland 's 2

10 mrt   14.30    

Abcoude fc  Graveland 's 2

17 mrt   11.30    

Graveland 's 2   Nautilus

24 mrt  11.00

Ardahanspor 2 Graveland 's 2

07 apr   11.30    

Graveland 's 2 Kockengen

14 apr   11.30    

Maarssen  Graveland 's 2

     Thuis Uit        Mail
   
 16 september 's-Graveland 35+ 2 verliest nipt van 's-Graveland 35+ 1 in Vriendschappelijke oefenpot

Jeroen te Nuyl: "Het was een mooie opwarmer, die helaas wel met 5-4 verloren ging maar waarbij ’s Graveland 35+ 2 wel absoluut de morele winnaar was. We traden aan met invaldoelman Jurgen Troost, die het uitstekend deed, Bert, Ronald, Stok, Marc, Sander, Luc en mezelf; 8 man dus, omdat topscorer Jarno van Diermen tijdens de SVS Cup op vrijdagavond lelijk door zijn enkel was gegaan; dat zag eruit als gescheurde of in elk geval flink opgerekte enkelbanden. ’s Graveland 1 trad aan met een veel bredere selectie en begon ook beter en scherper aan de wedstrijd. Binnen mum van tijd stonden we met 3-0 achter en leek een stevige afstraffing onvermijdelijk, maar gaandeweg begon het beter te draaien, met meer rust aan de bal en veel lopende mensen, en zorgde Marc ervoor dat we met 3-1 gingen rusten. In de tweede helft een prima combinerend 2e, dat alleen vergat zichzelf ruimer te belonen. Kansen genoeg, maar het 1e maakte tegen de verhouding in toch 5-1, voordat Luc en Stok de spanning terugbrachten. En toen Marc met een plaatje van een doelpunt – verre lob over doelman Remco Kempers, applaus alom – de 5-4 liet aantekenen, leek een terecht gelijkspel nog mogelijk, maar verder lieten onze clubgenoten het in deze zeer sportieve wedstrijd onder de vakkundige leiding van Martin het niet komen. Het was daarna zeer prettig toeven op het buitenterras, waar ook supporter Joost van de partij was, evenals later Frank ‘Reiseleiter’ Scheltus, die dacht dat we om 14.30 uur zouden spelen… Voor de schrik nam hij toen maar een pilsie en dat hebben wij dus ook maar gedaan. Zondag de competitiestart, waar ik helaas moet ontbreken wegens een wijntrip in de Elzas, maar ik reken uiteraard op 3 punten, de eerste van de in totaal 54. Nou goed, 50, want we spelen waarschijnlijk 2x gelijk. Alles Gute! Uw kapitein."
   
 19 augustus Oude Beloften worden 's-Graveland 35+ 2 in plaats van 's-Graveland 35+ 1

Jeroen te Nuyl: "Ik heb inderdaad een mail van Frank gekregen. Vooral allemaal geneuzel over de nieuwjaarsreceptie. Dat ie er zoveel werk aan had en of er nog geld in de wonderpot zat waarmee hij misschien zijn vrouw in kon huren om hem te helpen. Nou, de wonderpot is vorig seizoen schoon opgegaan, dus hij zal alle voorbereidingen nog even zelf moeten doen. Dat kan ie best."
"Frank had wel een punt ten aanzien van de indeling. De jongens van het derde van vorig seizoen, gaan dit jaar ook 35+ spelen. Op papier zijn die jongens sterker dan wij (op het gras moeten wij het nog zien, red.) dus het is logisch dat zij het eerste team worden en hoog ingedeeld worden. Wij worden dan het tweede team en komen bij de tien laagst geklasseerde teams van vorig seizoen. Dat biedt iets meer kans dat we onze seizoensdoelstelling, drie punten meer dan vorig seizoen, waar kunnen maken. Ik heb contact opgenomen met André Janmaat die de namens de club met de KNVB afstemt. Hij heeft direct met Zeist gebeld en de zaken geregeld. Het zal wennen zijn maar vanaf nu zijn we dus sv s-Graveland35+ 2."
   
 5 augustus Frank Scheltus' vakantie bestaat voornamelijk uit voorbereiden van de nieuwjaarsreceptie

Frank Scheltus:  "Best frustrerend, hoor. Terwijl al mijn teamgenoten lekker vrij hebben van het voetbal en van hun werk, lekker met vakantie gaan naar koelere streken, zit ik hier in het snikhete Kortenhoef dag in dag uit de nieuwjaarsreceptie van de Oude Beloften voor te bereiden. Daar komt namelijk heel wat bekijken. Zeker, omdat ik de afgelopen nieuwjaarsreceptie in Osnabrück wil overtreffen. Ik ben nog in onderhandeling met verschillende Duitse steden, maar de LangeListe is ondertussen wel een KurzListe geworden waar o.a. Hamburg en Münster nog op staan. Ik wil in september met beide gemeentebesturen  om tafel en dan maar zien wat voor aanbieding dat oplevert."
"De nieuwe competitie-indeling vind ik drie keer niks. Het 2e sv's team zit in een andere competitie met allemaal zwakkere teams. Weet niet wie dat tweede team van ons zijn, maar wellicht is ruilen een optie, of niet natuurlijk. Doelstellinkio technisch lijkt mij de competitie waar we nu inzitten echt ondoenlijk. Maar wie ben ik. Ik zal er eens een mailtje aan wagen aan onze Grote Kale leider Jeroen. Tot gauw, allemaal!"
   
 3 augustus Luc te Nuyl denkt na over zijn voetbaltoekomst

Luc te Nuyl:  "Je zou het aan mijn lijf en prestaties in het veld misschien niet zeggen, maar ik word ook een dagje ouder. De zomervakantie was  voor mij een periode om eens goed na te denken over mijn voetbaltoekomst. Wat wil ik nog bereiken sportief en financieel gezien? Wil ik nog hogerop? Een financiële klapper maken? Die vragen speelden door mijn hoofd. Ik heb op de club gezocht naar professionals die me bij dit vraagstuk konden helpen. Daarbij kwam ik uit bij penningmeester Koen Janmaat voor het financiële gedeelte en bij Bas Brouwer voor het voetbaltechnische verhaal. Met Koen en Bas heb ik alle opties op tafel gelegd. Koen heeft alles uitgelegd over de contributieverhoging en zo. Heel ingewikkeld. Bas heeft verteld over zijn betaald-voetbal periode bij Gooiland. Na een intensief gesprek, kwamen we erachter dat het voor mij verstandig is om nog een seizoen bij de Oude Beloften te blijven. Dat had ik vooraf niet gedacht, maar ik kan er prima mee leven. Ik heb Jeroen gebeld en verteld dat ik nog een seizoen voor het team behouden blijf. Jeroen vond het prima, maar moest ook snel ophangen omdat hij verder moest met de krant lezen. Maakt niet uit. Ik heb zin in het nieuwe seizoen!"
Foto Koen Bas Luc...
   
 31 juli Marco van Basten:  "zeg maar een soort van 'de Van Diermen Eredivisie'.."

De grote voetbalvernieuwer bij de FIFA, Marco van Basten, is door de amateursectie van de KNVB gevraagd mee te denken over de opzet van de 35+ competitie in de district West 1 voor het nieuwe seizoen. Een grote competietie met twintig teams of alternatieven als een knock-out-systeem waarbij ook het aantal ontvangen gele kaarten meetelt of een team een ronde verder gaat. Lang hoefde Marco niet na te denken. In de persconferentie op het sportcentrum in Zeist lichtte hij de gemaakte keuze toe. "We hebben rekening gehouden met de wensen van alle betrokken teams en met die van 's-Graveland in het bijzonder. We hebben de eindstand van vorig seizoen genomen en in tweeën geknipt. De bovenste helft zit bij elkaar in een competitie en de onderserste helft zit bij elkaar in een competitie. Het nieuwe team van 's-Graveland hebben we toegvoegd aan de onderste helft. Als we de sponsoring erbij zouden denken,  krijg je zeg maar een soort van 'de Van-Diermen Eredivisie' en de 'Piepenbrock-League'. Prima, toch? Nee, we gaan de videoscheidsrechter voorlopig niet invoeren in deze competities. Alleen al vanwege het feit dat er daar zeer competente scheidsrechters rondfluiten als een Joost te Nuyl, om maar eens een andere bekende pannenkoek te noemen."
   
   
   
   
   
   
 
eXTReMe Tracker