Uitslagen 11 februari

Ardahanspor

Kockengen

4 - 5

BVV '31

Nautilus afc

7 - 2

Nw Utrecht2

PVC

5 - 3

FC Weesp

DCG Rksv

6 - 2

Elinkwijk

PVC 2

2 - 1

Graveland 's

Maarssen 2

3 - 4

SDW

Maarssen

-Stand per 11 februari

1

Maarssen 2

14

42

119

24

2

BVV '31

14

36

81

26

3

FC Weesp

13

33

75

27

4

Nw Utrecht

12

24

63

64

5

PVC

14

24

54

46

6

Gravelands

13

21

47

43

7

Maarssen

12

20

62

56

8

Nw Utrecht2

14

19

58

51

9

DCG Rksv

13

18

66

43

10

Kockengen

14

15

28

59

11

Abcoude fc

13

13

30

76

12

SDW

11

12

43

44

13

Elinkwijk

12

12

40

75

14

Ardahanspor

13

12

50

77

15

PVC 2

13

3

19

80

16

Nautilus afc

11

2

19

63Programma

Donderdag trainen

18 februari 11:30 Uit
DCG

25 februari 11:00 Uit
Ardahanspor

4 maart 11:30 Thuis
Maarssen 2

11 maart 11:30 Thuis
Nautilus

18 maart 12:15 Uit
Kockengen


Topscorer
1 Jarno van Diermen 16
2 Martijn Mensen 6
3 Jeroen te Nuyl 5
4 Luc te Nuyl 5
5 Frits van der Meer 3
  Marc Heemskerk 3
6 Giliam Hagen 2
  Niels Steenvoorden 2
9 Rick Calis 1
  Harun Sengul 1
  Alfred de Vreeze 1
  Ronald van Oostrum 1

  Thuis    Uit     Mail
  úck  úuuuu

 11 februari

 's-Graveland laat koploper Maarssen2 ontsnappen: 3-4

Zo'n dag dat je 's ochtends denkt: 'geen zin om in die kou te voetballen' en 's middags zegt:  'lekker dat het doorgegaan is'. Vandaag traden de Oude beloften aan tegen Maarssen 2, de koploper van de competitie die nog geen punt heeft verspeeld. Mede gezien de vele blessures aan 's-Gravelandse zijde waren de verwachtingen niet al te hoog gespannen. Volkomen ten onterechte, zo bleek. 's-Graveland speelde goed, Maarssen speelde kennelijk niet hun beste wedstrijd. Het resultaat was een spannende wedstrijd. Zeker in de eerste helft kreeg 's-Graveland de beste kansen door een aantal goed uitgespeelde counters. Helaas schoten Frits, Ronald en Luc niet met scherp. De Oude Beloften traden vandaag aan met Marc, Luc, Fred, Frits, Ronald, Jeroen, Patrick, Stok en Niels.
Lees Meer...
   

 7 februari

 Pim van Leeuwen met heupzwaai uit het ziekenhuis

Dokter Bernard had goed nieuws na de operatie zondagavond in ziekenhuis Gooi-Noord:  "De operatie is geslaagd en de patiënt maakt het naar omstandigheden uitstekend. Het was een mooie breuk. We hebben er een plaatje opgeschroefd en het moet nu goed helen. Pim mag zes weken z'n rechterbeen niet belasten."
Pim mocht dinsdag alweer naar huis. Omringd door vrouw, kinderen en z'n lieve moeder ligt hij in een bed op klossen in de huiskamer. Pim: "Ja, wat een verhaal, hé? Fijn dat ik weer thuis in vertrouwde omgeving ben. Ik beschouw het als vette pech die ongelukkige val en die breuk. Mensen vragen of ik nu stop met voetballen, maar twee keer zoveel pech is statistisch uitgesloten. Ik heb me bij de aanvoerder aangemeld voor de eerste wedstrijd van volgend seizoen."

Lees Meer...
   

 4 februari

 's-Graveland verliest Witte Panda en zes punten bij PVC1: 3-1

 Gebroken heup voor Pim van Leeuwen
De wedstrijd bij PVC1 verliep voorspoedig voor de 's-Gravelandse Oude Beloften tot zo'n kwartiertje in de tweede helft. Keeper Pim van Leeuwen, alias de Witte Panda, ging op avontuur met de bal aan de voet, werd daarbij gestuit door een tegenstander en kwam daarbij zeer ongelukkig ten val. Einde wedstrijd voor Pim en naar zou later blijken op de foto's in het ziekenhuis: een gebroken heup. Super balen! Pim had tot dan toe een uitstekende wedstrijd gekeept, werd goed vervangen door Sander de Leeuw, maar het moraal der Oude Beloften was gebroken. Ballen werden eenvoudig ingeleverd bij PVC, dat daar gretig gebruik van maakte en uitliep van 1-1 naar 3-1. 's-Graveland had het nakijken.
De selectie bestond vandaag uit Pim, Jeroen, Luc, Jarno, Alfred, Frits, Sander, Niels en Bert.

Lees Meer...
   

 28 januari

 's-Graveland start nieuwe jaar met gedegen overwinning op PVC 2: 4-1

 In de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar is het altijd weer even aankijken hoe iedereen de winterstop doorstaan heeft. Het goede nieuws is dat bijna alle spelers van de Oude Beloften topfit aan 2018 begonnen zijn. Maar liefst veertien spelers hadden zich eerder deze week aangemeld om de wei in te gaan. Na een berichtje van aanvoerder Jeroen te Nuyl, besloot een viertal het alsnog rustig aan te doen. 's-Graveland speelde vandaag met tiental Jeroen, Luc, Frank, Martijn, Mike, Ronald, Frits, Jarno, Stok en Marc. Pim van Leeuwen viel in als Scheidsrechter omdat Joost te Nuyl nog niet hersteld is van de beriberi die hij bij de nieuwjaarsreceptie in Osnabrück heeft opgelopen. PVC 2 leek een goede tegenstander om de rode stijgende draad van vorig jaar weer op te pakken. Dat viel nog niet mee. Hoewel 's-Graveland geen moment echt in gevaar is gekomen, was het nou ook weer niet zo dat 's-Graveland PVC van de mat speelde. Er werden niet heel veel kansen gecreëerd, nog minder werden er benut.
Lees Meer...
   

 15 januari

 Nieuwjaarsreceptie van Oude Beloften in Osnabrück Super Toll!

We kunnen ondertussen wel spreken van een heuse traditie. De Oude Beloften geven het tweede weekend van januari een nieuwjaarsreceptie in Duitsland. Keeper Frank Scheltus was ook dit jaar de grote organisator van het evenement. Na de successen in Düsseldorf en Keulen, staan Duitse steden in de rij met een uitnodiging. Het beste bod was dit jaar van Osnabrück. Prima, want dat ligt op nog geen drie uur treinen van Hilversum. Frank, Jeroen, Joost, Pim, Luc, Maarten Marc H, Mark J, Jarno, Frits, Ronald en Menno werkten er een uitgebreid programma af. Behalve de nieuwjaarsreceptie met lunch op zaterdagmiddag, was er een kegel-activiteit op echte bundesbahnen, een originele pub-quiz (uitstekend samengesteld door Joost te Nuyl, red.) en een anuskuchen-speurtocht. Gelukkig was er ook ruimte voor ontspanning in de lokale horeca en discotheek. Aanvoerder Jeroen te Nuyl stak een zeer mooie motiverende en emotionele nieuwjaarsspeech af. Zelf viel hij dubbel in de prijzen met de Grote Kale Leider-trofee en met de Looney-Tunes-Cup als topscorer van het vorig seizoen. Menno reikte aan Webredacteur Frits een mooie kapiteinspet en foto uit wegens diverse verdiensten.
Foto-impressie...
   

 17 december

 's-Graveland goed op dreef bij Nieuw Utrecht 2: 5-7

 Gaat het door, of gaat het niet door? Dat was de vraag vanochtend (of eigenlijk waren het twee vragen, red.). Niks gehoord van de club, en bij Nieuw Utrecht nemen ze de telefoon niet op. Dus toch maar de tas gepakt en in de auto gestapt. En gelukkig, het ging door.
Afgelopen vrijdag had aanvoerder Jeroen te Nuyl nog de noodklok geluid: Maar zes spelers hadden zich tot dat moment aangemeld. Jeroens oproep had succes, want vanochtend stonden er tien Oude Beloften te trappelen in Utrecht:  Jeroen, Luc, Pim, Frits, Ronald, Niels, Jarno, Alfred, Menno en Marc. Een mooi team dat SV Nieuw Utrecht 2 meer dan behoorlijk partij kon geven. Of eigenlijk was het Nieuw Utrecht Anderhalf, want er deden een aantal gezichten mee die we ook hadden gezien in de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Nieuw Utrecht 1. 

Lees Meer...
   

 26 november

 's-Graveland krijgt geen enkele ruimte van Weesp en verliest: 1-4

Als je van BVV en DCG kunt winnen, waarom zou je dan niet van Fc Weesp kunnen winnen? Goeie vraag. Klinkt logisch, maar in de wedstrijd van vandaag tegen Weesp heeft het er niet echt ingezeten. Beide teams speelden een degelijke pot en qua score ging het heel lang gelijk op. Het was echter Weesp, met de jongere en snellere spelers, die de meeste kansen afdwong. De Oude Beloften traden aan met Frank, Stok, Niels, Giliam, Jeroen, Fred, Pim, Jarno, Frits en nieuwste aanwinst Sander. In de eerste helft ging het spel aardig op en neer, zonder dat dat tot veel uitgespeelde kansen leidde, al helemaal niet voor 's-Graveland. Weesp vond een paar keer de ouderwets goed keepende Frank Scheltus, alias de Zwarte Panter, op zijn weg. Ruststand: 0-0. Aanvoerder Jeroen te Nuyl sprak zijn medespelers in de rust moed in. "Gewoon zo blijven voetballen, dan valt ie vanzelf een keer goed voor ons." 
Lees Meer...
   

 19 november

 's-Graveland benut de kansen beter dan DCG: 6-4

Het Amsterdamse DCG was de afgelopen drie seizoenen heer en meester in de competitie der 35+. Drie keer zo'n beetje ongeslagen kampioen. Dit seizoen hebben de Amsterdammers nog niet de oude vorm gevonden. Al twee wedstrijden werden verloren. Niet zo gek dus dat 's-Graveland vandaag kansen rook. Het team van aanvoerder Jeroen te Nuyl voetbalt dit seizoen lekker en hoeft voor geen enkel team in de competitie onder te doen. Dat bleek vandaag ook maar weer. De Oude Beloften traden aan met Frank, Mike, Alfred, Stok, Niels, Giliam, Luc, Martijn, Jarno en Frits. Genoeg spelers hadden zich aangemeld waardoor aanvoerder Jeroen zelf een vrije dag kon nemen. Vanaf de eerste minuut gaf 's-Graveland zijn visitekaartje af: een stugge verdediging en gevaarlijke counters. Uit een van die counters scoorde Frits van der Meer op aangeven van Martijn Mensen de 1-0. Martijn, die een uitstekende wedstrijd speelde, tekende zelf ook voor twee mooie doelpunten in de eerste helft. DCG kwam af en toe gevaarlijk voor de goal van Frank Scheltus, maar de doelpogingen resulteerde vaak in caramboles naast het doel, op twee keer na. Luc te Nuyl bepaalde de ruststand op 4-2.
Lees Meer...
   

 5 november

 's-Graveland doet zichzelf meer dan tekort bij Maarsen 1: 7-3

's-Graveland heeft vandaag de kans laten liggen om zich vaster in de bovenste regionen van de ranglijst te vestigen. Tegenstander Maarssen 2 stond ongeveer op gelijke hoogte en had dus dezelfde kans. Het team heeft de beste speler van de competitie, die samen met zijn vader het team op sleeptouw neemt. Ook vandaag lieten ze zich weer gelden. Zoon pakt de bal achter op, speelt hem naar zijn vader voorin, de jongen loopt door, vader legt af, zoon schiet in. Best mooi om te zien, behalve als je er tegen moet voetballen. 's-Graveland trad aan met Frank, Fred, Frits, Martijn, Jarno, Luc, Jeroen, Giliam en Niels. In de eerste helft had Maarssen via vader en zoon een aantal snelle uitvallen. Dit leverde, al dan niet met hulp van een 's-Gravelandse verdediger drie doelpunten op. 's-Graveland stelde daar een handvol goede en gemiste kansen tegenover. Martijn Mensen kopte een corner knap in en bepaalde daarmee de ruststand op 3-1.
Lees Meer...
   

 2 november

 Grandioze Jam-sessie voor zegtigste verjaardag Stok van den Burg

Stok van den Burg kan zich misschien niet de oudste Oude Belofte noemen, maar wel degene die het muzikaalste feest op zijn zestigste verjaardag heeft gegeven. Vrijdag (27 oktober, red.) stroomde het etablissement De Drie Dorpen vol met mensen die Stok een eerbetoon wilde bewijzen, al dan niet muzikaal. Ook de Oude Beloften waren daarbij ruim vertegenwoordigd. Opvallend was dat geen van hen een instrument had meegenomen voor de jam-sessie. Luc te Nuyl: "Ik had mijn carillon willen meenemen, maar ik kon op het laatste moment geen vervoer regelen. Jammer, want ik speel een heel swingende versie van Roll over lay down, je weet wel van Status Quo". Stok nam zelf natuurlijk wel zijn basgitaar ter hand. En al even soepel hoe hij zich over het voetbalveld beweegt, baste hij de pannen van het dak.
Stok, namens de voltallige webredactie, nog veel muzikale en sportieve jaren met de Oude Beloften gewenst!
Foto-impressie...
   

 29 oktober

 Solide 's-Graveland boekt solide overwinning op Kockengen: 2-0

's-Graveland had dit seizoen nog geen thuiswedstrijd gewonnen. Vandaar dat er wat extra druk stond op het duel tegen Kockengen, vandaag. Kockengen is geen hoogvlieger, maar altijd wel een bijzonder lastige tegenstander voor de Oude Beloften. Vorig seizoen werd de uit-wedstrijd, die werd gespeeld met temperaturen onder het vriespunt, hopeloos verloren. Vandaag is 's-Graveland echter geen moment in de problemen geweest. 's-Graveland trad aan met Jeroen, Luc, Frits, Rick, Alfred, Martijn, Marc, Ronald, Giliam, Stok en Niels. Om de spelers te prikkelen liet Jeroen het team starten met een 1-2-2-2-opstelling. Dat was even wennen. Niet iedereen hield zich aan zijn looplijnen. Desalniettemin kwam 's-Graveland in de eerste helft op een 2-0 voorsprong die het in de rest van de wedstrijd niet meer uit handen zou geven.
Lees Meer...
   

 22 oktober

 's-Graveland past tactiek aan en wint in tweede helft van Nautilus: 1-5

Nautilus heeft dit seizoen nog geen puntje gehaald. Mede daarom dachten de Oude Beloften wel even makkelijk drie punten op te halen in Amstelveen. Dat viel toch tegen. In de eerste helft waren de meeste kansen voor 's-Graveland, maar waren de beste kansen misschien wel voor de Amstelveners. 's-Graveland trad aan met Jeroen, Pim, Ronald, Niels, Giliam, Jarno, Martijn, Frits, Luc en Rick. Tien man, drie wissels, geen probleem. Nautilus liet 's-Graveland het spel maken en dat is nou net niet de favoriete bezigheid van de Oude Beloften. Het resulteerde in veel gebrei voor de Amstelveense goal. Jeroen te Nuyl wist wel een doelpuntje binnen te frommelen (0-1), maar vijf minuten later maakte Nautilus uit een uitval weer gelijk (1-1). Een hoge voorzet ging over keeper Pim van Leeuwen - de Witte Panda-, heen en belandde pardoes in het net. 's-Graveland moest het strijdplan voor de tweede helft aanpassen.
Lees Meer...
   

 15 oktober

Wedstrijd bij Abcoude blijkt abc-tje voor 's-Graveland: 0-6

Vorig seizoen waren Abcoude en 's-Graveland aardig aan elkaar gewaagd. Uit, nipt gewonnen, thuis een gelijkspelletje. Vandaag was 's-Graveland duidelijk een klasse beter. Aanvoerder Jeroen te Nuyl verblijft voor het werk in Cannes, zodat de Oude Beloften aantraden met Pim, Frank, Ronald, Niels, Giliam, Jarno, Fred, Frits, Luc, Harun en Mike. Elf man, vier wissels, geen probleem. Bij 's-Graveland lukte veel, bij Abcoude weinig. Frits van der Meer begint langzaam op stoom te komen dit seizoen. In de eerste helft sprintte hij twee keer handig weg uit de rug van de tegenstander en werd twee keer vrij voor de goal gezet. De sympathieke Amsterdammer faalde niet en schoot allebei de keren raak. Jarno van Diermen pakte natuurlijk zijn goaltjes mee. Veel opvallender was dat Harun Sengul in de score ging. Hij schoot een vrije trap in een keer binnen, laag over de grond. Niet duidelijk of de bal nog een Abcouse of 's-Gravelandse teen raakte. Harun kwam op het wedstrijdformulier als officiele doelpuntenmaker. Niels Steenvoorden scoorde de tweede helft ook nog.
Lees Meer...
   

 8 oktober

's-Graveland beloont zichzelf niet voor goed spel tegen Elinkwijk: 5-6

Dubbele gevoelens hielden de Oude Beloften over aan de wedstrijd tegen Elinkwijk. Best goed gevoetbald, over de hele wedstrijd gezien verreweg de meeste en beste kansen en dan toch verliezen. Dat is eventjes slikken.
Jeroen te Nuyl: "We hadden vandaag natuurlijk gewoon moeten winnen. Ja, we hebben misschien goed gevoetbald, maar we hebben een paar fouten gemaakt in de verdediging en we hebben onvoldoende kansen benut. Natuurlijk, dat reken ik mezelf ook aan. Ook ik had best een doelpunt meer kunnen maken. Ik reken dit verlies ook niemand persoonlijk aan, maar het had niet nodig geweest. Ik hoop dat we deze vorm vast kunnen gaan houden, want dan kunnen er nog mooie dingen gaan gebeuren dit seizoen."
Lees Meer...
   

 4 oktober

Pokernacht ouderwets gezellig

Jeroen te Nuyl: "Ja, het was weer eens zo laat. Het was weer Poker-time. Afgelopen vrijdagavond en nacht hebben we de pannen van het dak gepokerd bij Pim thuis. De pokerclub was compleet met Joost, Luc, Ton, Frits, Pim, Peter, Maarten en mijzelf. In eerste instantie was het idee om op zaterdagavond te gaan kaarten, maar dan was het echt niets geworden op zondag tegen BVV. Ja, wat kan ik er verder over zeggen. Pim was een uitstekende gastheer zowel in culinair als in muzikaal opzicht. Hij had 125 nummers op z'n I-Pod klaargezet om af te spelen. Die hebben we allemaal gehoord. Dan heb je een beetje een idee hoe lang we gekaart hebben. Wie de winnaars en verliezers waren, weet ik eigenlijk niet goed meer. Maar ja, na zo'n avondje lachen, gieren, brullen zijn we allemaal winnaars, toch?. Het spelniveau was heel wisselend. Kijk, als ik in het casino poker, dan weet ik zo'n beetje wat ik aan mijn tegenstanders heb. Maar deze jongens kaarten zoals ze voetballen, heel onvoorspelbaar."
Naar Foto impressie...
   

 1 oktober

Niet gedacht, toch gekregen: 's-Graveland bij BVV naar verdiende zege: 1-2

 Tegen BVV hebben de 's-Gravelandse Oude Beloften het traditioneel moeilijk. In de voorgaande drie seizoenen werd geen punt gehaald tegen de Blaricummers. Vorig seizoen werd 's-Graveland in de uit-wedstrijd met maar liefst 9-1 afgedroogd. Hoe anders liep het vandaag.
Jeroen te Nuyl:
"Om de Louis van Gaal-vraag maar direct te stellen: Waren wij nou zo goed, of waren zij nou zo slecht? De waarheid ligt als zo vaak ergens in het midden. Wij speelden verdienstelijk. Zij speelden niet heel best. Werden we vorige wedstrijden nog wel eens door ze weggetikt, vandaag konden we BVV meer dan goed partij geven. We hadden meer dan genoeg spelers: Jarno, Niels, Giliam, Frits, Pim, Mike, Rick, Harun, Menno, Luc. Bert en ik waren staande bij, maar hebben ons niet hoeven omkleden. Lekker dat we zo'n brede selectie hebben. Je ziet dat ook in de ere-divisie dat een team met een goede bank in het voordeel is."
Lees Meer...
   

 24 september

Oude Beloften kunnen in eerste wedstrijd niet op tegen Nieuw Utrecht: 3-7

Jeroen te Nuyl: "Tja, wat moeten we hiervan zeggen? Het lukte ’s Graveland helaas niet de sterke seizoenstart van vorig jaar – 12 uit 4 – een vervolg te geven. De eerste wedstrijd, thuis tegen Nieuw Utrecht, werd ruim verloren, in de frustrerende wetenschap dat dit niet had gehoeven
O
K, de tegenstander was beter, technisch vaardiger en ook conditioneel de meerdere, maar als ’s Graveland iets beter bij de les was geweest en niet diverse goals cadeau had gedaan, had dit anders kunnen aflopen. Maar ja, as is verbrande turf, zoals ze vroeger zeiden, dus daar hebben we niets aan. Aan de omstandigheden lag het niet: veld 4, normaal alleen voor trainingen, lag er prima bij en het weer werkte ook al mee. Dan moet de aanvoerder toch even van het hart dat hij wel wat meer enthousiasme voor de seizoenstart had verwacht
"
Lees Meer...
   

 11 september

Niels Steenvoorden organiseert oefenwedstrijden

Niels Steenvoorden: "Gisteren was de eerste van twee zondagen dat we lekker hebben kunnen voetballen en voorbereiden. Vorig seizoen zag je dat, zeker in het begin van het seizoen, de automatismen niet soepeltjes liepen. Dat wil ik dit seizoen gelijk vanaf het begin goed hebben. Nee, ik heb het niet uitgebreid met Jeroen afgestemd. Ik weet gewoon dat hij eigen inbreng van spelers waardeert. Dat heet modern leiderschap. Het liep gisteren hartstikke goed. Zes jongens uit Ankeveen. Zeven Oude Beloften. Prima. Stok van den Burg heeft nog een filmpje in de kleedkamer gemaakt, maar de KNVB wil niet dat dat soort filmpjes naar buiten komt. Dus ons bestuur heeft publicatie op de site ervan verboden. Goed, komende zondag weer dus. Laat het effe aan me weten of je erbij bent. En mede namens Jeroen de oproep voor komende donderdag: de eerste echte training der Oude Beloften om kwart over acht scherp. Be there!"
   

 4 september

Stok van den Burg stelt Ankeveense inbreng in voorbereiding voor

Stok van den Burg: "Ik kom in Ankeveen nog wel eens in het café. Gewoon, als ik zin heb om weer eens een praatje te maken. Laatst trof ik daar een aantal voetballers, weliswaar op leeftijd, bijeen die normaal gesproken  de donderdagavonden op het veld van ASV ’65  tegen een balletje trappen. Gezien het enthousiasme en het numerieke aantal werd al snel duidelijk dat de krachten bundelen met gelijkgestemden van onze SVS wel eens  een gouden greep zou kunnen zijn. Uiteraard dient er wel ruimte op het trainingscomplex te zijn maar dat ga ik nog informeren bij ons bestuur. Onze kapitein is er in ieder geval voor. Veel minder mensen dan op onze "vaste" trainingsavond dinsdag kunnen er niet komen. Ik ga inventariseren wie allemaal kan en komt het lijkt me hartstikke leuk en weer een energie-injectie van heb ik me jou daar."
   

 16 augustus

Geen grote verrassingen bij indeling competitie 2017-2018

Jeroen te Nuyl: "De indeling van onze competitie (zie linker kolom van deze pagina, red.) was ook dit seizoen weer een formaliteit voor de KNVB. Ik begrijp eigenlijk niet waarom ze er elk jaar weer zo'n circus van maken, met het trekken van die balletjes en alles. Aan het einde van het vorig seizoen is door de KNVB gevraagd of een nieuwe opzet van de competitie gewenst was. We konden ook kiezen voor twee competities van acht teams en dan het seizoen in twee delen. Na een korte enquête bij de Oude Beloften heb ik de KNVB laten weten dat wij de huidige opzet wel best vinden. Ik vermoed dat mijn mening extra gewicht in de schaal heeft gelegd.
RKAVIC, SCH en Baarn zijn ermee opgehouden. Maarssen en Nieuw Utrecht hebben een tweede team ingeschreven. De enige echt nieuwe club in de competitie is SDW, Sterk Door Wilskracht, uit Amsterdam. We zullen zien of Wilskracht genoeg is voor deze jongens of dat er, net als in ons team, ook een forse dosis aanleg voor voetbal in de kleine ruimte benodigd is.”
   

 6 augustus

Oude Beloften bij Finale Leeuwinnen

Jeroen te Nuyl: "Natuurlijk waren we erbij. Met Luc, Edgar en Maarten en alle partners hebben we de dames van Oranje de Deensen zien oprollen. Wat een spektakel! We hebben er erg van genoten. Zowel van de sfeer in het stadion als het spel dat de dames op de grasmat legden. Daar kunnen we met de Oude Beloften nog wat van leren. En ja, zo komen we langzaam aan in de voetbalstemming voor het nieuwe seizoen."
"Ik heb Linda (vrouw van Jeroen, red.) nog voorgesteld dat zij bij 's-Graveland ook een vrouwenteam 7x7, 35-plus, opricht. Ze keek me niet begrijpend aan en herinnerde me eraan dat ze nog geen 35 is. Dat was ik even vergeten. Ook vanaf deze plek nogmaals mijn excuses, Linda."
Foto-Impressie
   

 2 augustus

Ouderwets lachen met Menno

Menno van den Brand: "Ja, ja. Op veler verzoek breng ik met plezier weer wat humor uit de oude doos. Want kennelijk ervaart niet iedereen de zomervakantie als een vrolijke periode. Voor sommige mensen kan het een hoop stress opleveren. Tegen die mensen zou ik willen zeggen: Blijven lachen, ook al zit het soms wel eens tegen. Het leven is nou eenmaal een gedoetje."
"Voor alle spelers en supporters van de Oude Beloften heb ik deze opsteker opgescharreld. Effe lekker lachen! Dit is toch humor van de bovenste plank, of niet soms? Nou dan!"

   

 31 juli

Aanvoerder denkt alvast na over nieuwe seizoen

Aanvoerder Jeroen te Nuyl heeft na zijn vakantie in Frankrijk de blauw-witte draad weer opgepakt.
Jeroen: "Het was natuurlijk heerlijk ontspannen in Frankrijk. Samen met Linda had ik een prachtig huis gehuurd. Mijn broers Joost en Luc waren toevallig in de buurt, dus die vroegen of ze langs mochten komen. Geen probleem. We hadden elkaar toch alweer een tijdje niet gezien. In het zonnetje hebben we met een goed glas Franse rode wijn lekker gekeuveld over alle zaken des levens. Ja, dus ook over voetbal, de belangrijkste bijzaak in het leven, zal ik maar zeggen. Maar goed, daar gaat het nu niet om. We moeten als team vooruit gaan kijken naar het nieuwe seizoen. Effe een wake-up-call: Ik ga er vanuit dat alle spelers voor zichzelf zijn door blijven trainen in de zomervakantie. Ik hoop iedereen op de eerste training te zien: dinsdag 15 augustus. Tot dan."

   
   
   
 
eXTReMe Tracker