Welkom bij Genesis & Geologie

Onze aarde is een bijzondere planeet met een bijzondere geschiedenis en een bijzondere toekomst. Dankzij wetenschappelijk onderzoek ontdekken we steeds meer van die bijzonderheden. Toch roepen veel ontdekkingen weer nieuwe vragen op en blijken wetenschappelijke theorieën over het ontstaan van de aarde nogal eens aan verandering en discussie onderhevig te zijn. Op deze website vind je alternatieve verklaringen en theorieën aan de hand van enkele uit het Engels vertaalde boeken en artikelen. In aanvulling op het hier beschikbare materiaal zijn ook enkele DVD's en boeken beschikbaar.

  • "Vingerafdrukken van de Schepping" is een verslag over de ontdekking van radiohalo's in graniet en wat deze halo's betekenen voor het ontstaan en de ouderdom van graniet.
  • "Fonteinen van de afgrond" beschrijft de hydroplaattheorie die betrekking heeft op de ontwikkeling van de aarde en geeft antwoord op veel geologische vragen die aan de hand van plaattektoniek niet goed beantwoord kunnen worden.
  • "Na de vloed" is het boeiende verslag van een genealogische speurtocht naar de oorsprong van de Europese volken met verassende conclusies. Klik hier om het boek (270 pagina's) te bestellen.
  • Het "Bijbels Geologiemodel" is een hulpmiddel voor de historische classificatie van aardlagen. Klik hier voor de geweldige bijbehorende DVD van dr. Tas Walker.
  • "Uit één mens" beschrijft hoe het mogelijk is dat de verschillende volken en stammen uit slechts één mens zijn ontstaan en er dus ook maar één menselijk ras is.
Al deze vertalingen zijn gemaakt met toestemming voor publicatie van de oorspronkelijke auteurs.