Welkom op de site van linda Kok

Ik ben Linda Kok en ben geboren 14 april 1984. Mijn ervaringen met het werk zijn, mijn opleiding paardenhouderij op AOC de Groene Welle te Zwolle. Het 4 jarige opleiding behaald in 2004.Ook heb ik dat jaar de orun cursus afgerond.

Daarbij heb ik op verschillende bedrijven stage gelopen en gewerkt, zoals stal Widewing van Esther Plender, stal Spronk, stal Peter Paul Bosch, stal de Craecken bij Matty Marissink Ook heb ik een jaar gewerkt bij stal Greamont van Steve Wolgemuth in Manheim USA en
bij Ellen Spitzer van stal "Dree Boken" gevestigd in Nordhorn
Op de verschillende bedrijven heb ik veel ervaring opgedaan in het opleiden van jonge paarden tot ervaren wedstrijdpaarden.


Bedrijfsactiviteiten
De bedrijfsactiviteiten van zijn als volgt in te delen:

Training en correctie van paarden:
Hierbij ligt de nadruk op dressuurgebied maar er worden ook regelmatig paarden keuringsklaar gemaakt. Door de trainingen die ik regelmatig volg en de intensieve manier van trainen, wordt in vrijwel alle gevallen succes geboekt in de vorm van waardevermeerdering, sportieve successen en/of betere hanteerbaarheid van de in training gegeven paarden.

Het uitbrengen van paarden op wedstrijden:
Dit gebeurt met zowel eigen paarden als wel paarden van derden. Zo ben ik met mijn eigen paard "Campione de Prieros ZZ Zwaar. en met Rasputin rij ik Z terwijl Lorbeer al in de klasse M uitkomt

Privé lessen:
Als gediplomeerd ORUN Instructrice geef ik privé lessen op meerdere niveaus.

Bemiddeling en Advisering: U kunt altijd vrijblijvend advies inwinnen over het aan- of verkopen van paarden, alsmede andersoortige vragen op paardengebied. Door mijn contacten in zowel binnen- als buitenland, beschik ik altijd over een groot bestand aangeboden en gezochte paarden zodat ik hierin voor U kan bemiddelen.


 

naar de paarden