aquawelc.gif (6419 bytes)

 

aquabar.gif (4513 bytes)
Hallo allemaal

Op deze pagina wil ik jullie kort laten kennismaken met wie ik eigenlijk ben, wat ik zoal doe in het dagelijks leven, waar ik vandaan kom en waar mijn bezigheden en interesses liggen in het leven.
Ik ben Gerda en zo'n 34 jaar geleden geboren in een dorpje van zo'n 1400 inwoners. Rond mijn 20ste heb ik dit dorp vaarwel gezegd en op kamers gaan wonen i.v.m. mijn werk, maar nog meer daar ik zelfstandig wilde zijn.
Na vele jaren van omzwervingen in diverse plaatsen in Nederland door wisselingen van baan ben ik uiteindelijk in het midden des lands neergestreken.
Het laatste jaar van de vorige eeuw ben ik getrouwd met Arjan, welke ik al heel lang ken. Met hem heb ik de afgelopen jaren al heel wat landen en plaatsen bezocht: IndonesiŽ, Zuid-Afrika, RoemeniŽ, Spanje, Andorra, Schotland, Egypte.
Onze laatste grote reis (onze honeymoon) was naar Griekenland, Cyprus en IsraŽl.
Na deze huwelijksreis hebben we in 2001 wederom RoemeniŽ bezocht, het jaar daarop opnieuw Griekenland (Patmos, Samos, Lipsi en Meteora) en een voor ons nieuwe bestemming was in 2004 Portugal en een deel van Spanje. In 2005 zijn we wederom naar RoemeniŽ geweest om de daar nog wonende vrienden te bezoeken.

Om deze reizen mogelijk te maken was enig werk (inclusief inkomsten) wel een vereiste. Ik heb 7 jaar in een  orthopedagogische instelling voor licht-verstandelijk- gehandicapte jongeren met gedragsproblemen gewerkt, en wel in de functie van groepsleidster. Naast dit werk heb ik in deeltijd de H.B.O.- Sociaal Pedagogische Hulpverlening  gedaan, wat zeer inspirerend en motiverend was voor mijn werk maar zeer zeker ook voor mijn dagelijks leven. Die periode en wat daaraan vooraf ging beleef ik, achteraf gezien als een crisis in mijn leven die pas toen zijn voor mij waardevolle top bereikte waardoor andere inzichten vrij kwamen en ik los kon geraken van mijn verleden.
Juli 2000 ben ik overgeswitcht naar een andere baan, en ben ik sociotherapeute geworden in een behandelinstelling voor jongeren met een stoornis in het autistisch spectrum. Dit was een zeer bijzonder jaar. Met ontzettend veel plezier heb ik met deze doelgroep gewerkt. Deze baan heb ik ook opgezegd en wel om me volledig op het moederschap te richten, want sinds 10 juni 2001 zijn we  in het rijke 'bezit' van een dochtertje. Zij heeft binnen deze site een speciaal plekje gekregen en sinds najaar 2004 zťlfs een eigen site.

Naast het moederschap (wat ik zelf erg belangrijk vind),  probeer ik tijd en ruimte te vinden voor mijn verdere binnen- en buitenshuise activiteiten zoals: tuinieren, kleding ontwerpen en naaien, kledingbeurzen/rommelmarkten afstruinen, computeren (o.a. digitale fotobewerking, websites ontwikkelen'), fotograferen, muziek luisteren,  verzamelen van gedichten, spreuken en wijsheden en musiceren(accordeon en keyboard) het onderhouden van ons huisje en de contacten met vrienden en familieleden levendig houden.
Daarnaast heb ik 2 jaar gewerkt als vrijwilliger bij Home Start. Dit is een project ter ondersteuning van gezinnen met kinderen tot 6 jaar.  Daar ben ik mee gestopt om me meer te gaan verdiepen in het ontwikkelen van websites (Java-scripten en applets) en ook het onderhoud van ons huis en tuin vraagt de nodige uren.
Af en toe kan ik best wel eens moe worden van mezelf en al mijn bezigheden. Ik wil zoveel, mijn hoofd loopt over van creatieve ideeŽn en dingen die ik nog wil uitzoeken en ontdekken, maar soms zitten er gewoon te weinig uren in een dag.

Hier wil ik de korte kennismaking verder bij laten. Wanneer je meer wilt weten over mijn persoonlijk leven, schroom niet om te mailen. Post wordt zover mogelijk altijd beantwoord.


aquamail1.gif (9113 bytes)

WEB ťn WAP gastenboek voor Homepage van Vlinder

Ik vind het ook erg leuk als je in mijn gastenboek iets schrijft, over vormgeving, inhoud, enz.


aquabar2.gif (1513 bytes)

 

aquaviewhome.gif (10288 bytes)aquasignphotobook.gif (9951 bytes)

 

Zie je geen frames, klik dan hier!

update januari 2006