the Stokers putten voor hun repertoire uit de hele geschiedenis van de pop en de rockmuziek. Vanaf het midden van de vijftiger jaren tot heden. Ze hebben een voorkeur voor nummers die iets bijzonders hebben, een herinnering oproepen aan een bepaalde tijd, of een speciale muzikale kwaliteit hebben waarmee ze zich onderscheiden van andere. Wie dan een serie golden oldies verwacht komt bedrogen uit: the Stokers vragen juist aandacht voor nummers die wat minder bekend, maar wel mooi en dansbaar zijn. Dat levert een gevarieerd repertoire op, een staalkaart van de pop- en rockmuziek: van the Band tot the Talking Heads, van the Doors tot De Dijk, van J.J. Cale tot the Stereophonics. Kijk voor de nummers hier..     

the Stokers spelen nummers waar ze echt van houden. Dat is aan hun speelplezier te zien. Met vier stemmen kunnen ze bovendien alle kanten op. Zowel de fluwelen meerstemmige sound van the Beach Boys komt langs als het rauwe geluid van Willy Deville. Bovendien wordt er naast het gebruikelijke Engels ook Frans, Nederlands en Spaans gezongen.

 

the Stokers zijn:

Antonio Caria, drums

Henk van Horssen, toetsen en zang

Jan ter Stege, zang en gitaar

Cor Többen, sologitaar

Frans Többen, bas

Hennie Heegen, geluid


Informatiemateriaal

Voor de (aanstaande) opdrachtgever van the Stokers is het volgende promotiemateriaal te downloaden . 

download CV (Word doc)

download groepsfoto kleur (7Mb)

 


 


Jan ter Stege is in 2013 tot de band toe- getreden. Hij brengt veel ervaring mee en een soulvolle stem.


Frans Többen speelt basgitaar met een fluwelen touch. Maar als het moet gaat het dak er af.

frans


Henny Heegen is de ervaren geluidsman die the Stokers een sprankelende sound bezorgt.

Hennie
 


 

Cor Többen speelt solo gitaar op Fender strato-caster. Hij   heeft een melodieuze stijl en hanteert regelmatig de bottleneck.


Antonio Caria is de nieuwste aanwinst van de groep.
Een ervaren drummer.

Antonio


HenkHenk van Horssen zorgt voor orgel en piano maar haalt met evenveel plezier een fiddle uit zijn toetsen. Bovendien zingt hij de Franstalige nummers. Henk is de chauffeur van de Stokersbus.