WEKELIJKS COMMENTAAR
HOME OMARKHAYYAMINTRO ENGLISHRUBAIYAT DUTCHRUBAIYAT
SAYINGS ASTROARTICLES LES1 GEBOORTETEKST LESSONS PRICES
HERINNERINGEN MIRIAM RUTHGEDICHTEN BOOKSLINKS


(voor astrologisch consult - bespreking van Uw persoonlijkheid, relaties enz. of als U astrologische leerboeken tegen lage prijs wilt kopen, contact 072 5153134 of hans-van.rossum@hetnet.nl)

***

For English version click hier.

Astrologie, het beste gereedschap om je leven te organiseren en je talenten volledig te gebruiken. En ook om zo goed mogelijk met jouw relaties om te gaan en eventuele problemen op te lossen.Geen wetenschap, die zo snel een beeld geeft van karakter- en relatie-mogelijkheden en probleemoplossingen.


ONDERWERPEN:

Mijn astrologie pagina bevat de volgende onderwerpen:

introductie - contact - consult - hoe en waarom
- tekst uitdraai - geboortetekst en transittekstprogramma
- astrologische artikelen
- prijzen - lessen.Introductie: De kunst of wetenschap van Astrologie bestond al 4000 jaar voor onze jaartelling en werd gebruikt door wetenschappers, doctoren, priesters, koningen. Er bestond al een goede registratie van de bewegingen van de zon en maan, de planeten en de sterren, en van gebeurtenissen op aarde, waardoor men al een goed empirisch handboek had van de bewegingen van de hemellichamen en welke gebeurtenissen op aarde daarbij hoorden. Op die manier werden regels ontdekt van welke gebeurtenissen pasten bij de bewegingen van zon, maan en planeten.

Zo boven, zo beneden. Is er een verklaring voor dit verband? Ik geloof, dat zowel alle hemellichamen als alles op aarde onderworpen is aan dezelfde krachten (noem ze magnetisch, elektrisch, zwaartekracht of andere, misschien nog onbekende kracht) en dat deze kracht een kwaliteit aan elk tijds moment geeft, die alles wat leeft en alle materie be´nvloedt. Op het moment van een geboorte wordt dit tijds moment met al zijn "eigenschappen" als het ware opgezogen, als een soort software, waarmee men zijn leven moet beginnen.

Iedereen weet, dat de positie van de zon de veranderingen van dag naar nacht, van seizoen naar seizoen bepaalt; dat de maan onder andere de tijden (eb en vloed) van de zee bepaalt. Maar er is zoveel meer om te weten; er is zoveel meer wat de hemellichamen ons kunnen vertellen. Astrologie leert ons het verband tussen sterren of planeten en gebeurtenissen (in verleden, heden en toekomst) en over ons karakter tot in de kleinste details, afhankelijk van de kennis van de astroloog.

Het is een foute veronderstelling, dat alleen mensen met problemen, hetzij persoonlijk, in het werk of in een relatie een astroloog zouden moeten consulteren, want in feite heeft iedereen daar voordeel bij. Door met een ervaren astroloog te praten, kunnen we allemaal meer over ons zelf te weten komen; over onze karakter-instrumenten en hoe die beter te gebruiken en samen te laten werken. En dan zijn we ook beter in staat om ons maximale potentieel in ons leven te bereiken. We kunnen dan ook leren wat onze kansen zijn voor een betere carriŔre, betere relaties en hoe we het beste met "tegenwind" kunnen omgaan, ons ertegen wapenen.
En daarnaast kan astrologie ons ook veel leren over economische golf bewegingen, over het beste moment iets nieuws te beginnen zoals bijvoorbeeld een huwelijk, een onderneming. De lijst van onderwerpen waar astrologie kan helpen is lang!

En als persoonlijk voorbeeld van de synchroniciteit van astrologie: ik opende deze website toen uranus (de planeet van het nieuwe, van internet) precies gelijk stond met mijn geboorte zon (de indicator van zelfexpressie).Neem contact op met je eigen
ervaren astroloog per telefoon 0031725153134 of email Hans-Van.Rossum@hetnet.nl voor een afspraak voor een persoonlijk gesprek. (Een beperkter advies kan ook per telefoon of per email gegeven worden.)

Het gesprek is een dialoog, waarin zowel jijzelf als de astroloog hun bijdrage leveren en zal gaan over jouw karakter eigenschappen in het algemeen en over speciale onderwerpen zoals relaties, beroep, toekomstige ontwikkelingen enz. die jij aangeeft als voor jou van special belang. Je leert dan jouw eigen mogelijkheden beter kennen en begrijpen. En kunt zien, in welke mate de manier, waarop anderen op jou reageren be´nvloed kan worden door jouw houding al dan niet te veranderen. Je leert een beter gebruik te maken van gunstige en minder gunstige periodes in jouw leven, leeft "voller".

Indien een relatie (met partner, kinderen, medewerker enz.) problemen of onduidelijkheden geeft, weet dan dat astrologie een zeer helder beeld kan geven van hoe mensen op allerlei gebied op elkaar inwerken en hoe het contact verbeterd kan worden, men meer begrip voor elkaar kan krijgen, de bedoelingen van een ander duidelijker kan leren zien, door de horoscopen van 2 mensen samen te bestuderen, naast elkaar te leggen. Het kan ook zeer verhelderend zijn, dit beeld samen met beide partners te bespreken.

Relatie adviezen gaan meestal over alle facetten van een relatie tussen 2 partners, maar kunnen ook verhelderend zijn voor andere relaties zoals tussen broers en zussen (ook als kind), tussen zaken partners, enz.

Het is vanzelfsprekend, dat alle gegevens vertrouwelijk worden behandeld.

En de prijs van een consultatie hoeft je niet tegen te houden; voor de prijs van slechts 1 of 2 maaltijden in een restaurant leer je jezelf zowel persoonlijk als in een relatie beter kennen!


In plaats van een persoonlijke afspraak kan je ook een
tekst van ongeveer 12 pagina's van jouw geboorte horoscoop bestellen, die een uitgebreide analyse van jouw karakter geeft en van jouw mogelijkheden.

Deze teksten zijn ook geschikt om aan vrienden waarvan men de geboortegegevens kent cadeau te geven.

Ook een tekst is verkrijgbaar van de transits (hoe de planeet standen van nu staan ten opzichte van jouw geboorte horoscoop) en hoe die jou de komende tijd kunnen beinvloeden.

Een voorbeeld tekst vind je hier van de geboorte tekst geboortetekst of transit tekst transitsterren..

Deze teksten zijn uiteraard niet te vergelijken met een persoonlijk gesprek, een dialoog met een astroloog, maar geven toch al zeer veel nuttige informatie en iedereen heeft daarom toch wel baat bij een geschreven astrologische analyse.


Professionele astrologen zowel als amateur astrologen kunnen mijn geboortetekst programma bestellen. Dit programma is te gebruiken in verschillende astrologie software (labwin, janus) en geeft na invoering van geboorte gegevens een uitgebreide karakter analyse voor elke geboortetijd.


Ook kunnen zij mijn transit tekst programma bestellen voor astrologische software (labwin, janus). Dit programma geeft mijn teksten voor de belangrijkste transits van de planeten mars tot pluto over de geboorte standen van alle planeten, ascendant en midhemel.
Voor voorbeelden zie
geboortetekst of transitsterren.

Ik schreef Astrologie lessen in verschillende talen voor beginnende astrologen. Klik hier voor Astrologie Cursus in het Nederlands. en klik hier voor Cours concis d'Astrologie en Francais en klik hier voor Consize Astrology Course in English.
Wil je hulp bij de lessen dan kan je contact met me opnemen. Daarnaast geef ik ook astrologie lessen aan groepen - zowel beginners als gevorderden.

Een lijst van aanbevolen studie boeken vind je aan het eind van les 3.

Voor mijn verschillende prijzen klik hier.

En artikelen over astrologische onderwerpen vind je hier.Voor verdere informatie neem contact op met
:
Astrologie "STAR Service",

Hans W. van Rossum,

in Alkmaar, Nederland, tel: 072-5153134.
Of per email: Hans-Van.RossumNOSPAM@NOSPAMhetnet.nl maar laat de woorden NOSPAM weg uit het email adres (door mij toegevoegd om spam te voorkomen).

© Hans van Rossum.Voor top van deze pagina click: TOP; Voor mijn andere paginas ga naar:
NEDERLANDSE KOLOM
HOME | ASTROLOGY | ARTICLES | GEBOORTETEKST | TRANSITTEXT | PRICES | ASTROLOGIE COURS Francais
ASTROLOGIE CURSUS Nederlands | ASTROLOGY LESSONS English | OMAR KHAYYAM's RUBAIYAT INTRO | ENGLISH RUBAIYAT
DUTCH RUBAIYAT | MIRIAM | HERINNERINGEN | SAYINGS | BOOKS | LINKS