Hanny.gewoonthuis.nl

(de website van Hanny Sinkeldam-Buschmann)
Lente, temperaturen van boven de twintig graden die je eigenlijk niet verwacht halverwege april. En in de zomer een hittegolf ... Inmiddels heeft de herfst zijn intrede al gedaan. Laten we even een sprong maken naar zo'n honderd jaar geleden. Het huis was net klaar en in februari hadden de eerste bewoners hun intrek genomen in de voor hun nieuwe woning. Vier maanden later waren ze alweer vertrokken.
  Wij kwamen hier in juni 1972 wonen en wonen er nog steeds met plezier! Soms even lekker weg, heerlijk, om dan een poosje later weer gewoon het erf op te komen rijden. Ons landgoed, en het voelt goed! Maar toch gebeurt er af en toe wel eens iets dat eigenlijk altijd bij een ander gebeurt ... (zie de pagina Actueel). Maar goed, we hebben ons gewone leven weer opgepakt. Alleen die harde, soms stormachtige wind, dat is iets waar we nooit aan zullen wennen. Gelukkig is de laatste hoge boom nu weg, die heeft tijdens de zomerstorm geen schade meer kunnen aanrichten.

Het huis in 1972   vier maanden later   Stukken van de stam

Links: mijn vader bij ons huis in 1972, met daarachter de boom. In het midden: dezelfde boom, bijna vier maanden later. Rechts: een paar stukken van de laatste hoge boom.
Kort overzicht van wat u op deze website kunt bekijken:
  • Inhoudsopgave, met vermelding van alle veranderingen en aanvullingen,
  • Contactpagina, met gastenboek en Google Maps,
  • Actueel, met links naar verhalen en verslagen,
  • Verhalenpagina, mijn eigen verhaal,
  • Index op echtparen in alle op deze website aanwezige kwartierstaten,
  • Index op echtparen in alle op deze website aanwezige genealogieën,
  • Route 14, een rondleiding door de tijd langs bijzondere genealogische gebeurtenissen, alles gezien vanuit 2014 (presentatie Open Dag, 29 mei 2014),
  • Route 17, een rondleiding door de tijd langs bijzondere genealogische gebeurtenissen, alles gezien vanuit 2017 (presentatie Open Dag, 25 mei 2017),
  • Familiereünie Ratelband, een wel heel bijzondere verjaardag,
  • Thuispagina, wat thuis voor mij betekent en waar ik deze website ook in elkaar heb gezet.

Veel leesplezier toegewenst!

Hanny Sinkeldam-Buschmann
Zuidoostbeemster, 30 september 2019.


MEDEDELING:
Begin deze maand ontving ik een e-mail met het bericht dat mijn abonnement op een domeinnaam voor mijn website (hanny.gewoonthuis.nl) per 31 maart a.s. niet zal worden voortgezet. Jammer, maar het is niet anders. Misschien tijd om bij een andere provider een nieuwe, wellicht andere domeinnaam te kiezen. Daar moet ik nog even over nadenken. (16 maart 2019)

Zou de zon vandaag nog schijnen?
Jazeker, maar of we hem ook zien is een ander verhaal.
CONTACTPAGINA
(met link naar mijn gastenboek en een kaart van mijn woonomgeving op Google Maps)

INTERNET EN DE TOEKOMST
(eindopdracht van de cursus Webpage Designer)Bericht bij de nieuwe start op 29 maart 2012

Helaas is er, na de digitale inbraak bij KPN van 11 februari j.l. iets misgegaan, waardoor deze website tijdelijk niet te zien is. De pagina die u nu bekijkt is de nieuwe startpagina, in de plaats gekomen van de kort geleden plotseling verdwenen pagina.

Ik ga proberen de bestanden weer terug te zetten, zodat het een en ander binnen niet al te lange tijd weer te bekijken is. Gezien het grote aantal bestanden wat er op stond zal het wel even duren voordat de werkzaamheden zijn afgerond. Of echt alles wordt teruggeplaatst weet ik nog niet, de tijd zal het leren. De eerste bestanden die vandaag zijn teruggeplaatst staan bij De stamboom.

Ondertussen ga ik gewoon door met genealogisch onderzoek. Voor vragen e.d. kunt u mij een berichtje sturen, waarna ik u zo spoedig mogelijk zal antwoorden.


Hanny Sinkeldam-Buschmann
Zuidoostbeemster, 29 maart 2012.De eerste website

Wat stond er eigenlijk allemaal op de eerste website? Heel veel, meer dan wat er nu op staat. Ook hoe het ontstaan daarvan tot stand kwam. Het overzicht loopt tot 12 februari 2012, toen update 429 geplaatst zou worden.

"De webmail van KPN is uit voorzorg uit de lucht gehaald in verband met een digitale inbraak".
  Deze mededeling verscheen op het scherm toen ik bovenstaande gewijzigde bestanden naar de website wilde uploaden. Niet dus.

en later bleek dat alles verdwenen was ...