Hanny.gewoonthuis.nl

(de website van Hanny Sinkeldam-Buschmann)

Een zonnestraal op ons eigen erf
Welkom op mijn website. Begin september 2015 werd deze site opnieuw in bewerking genomen: zowel de startpagina als de inhoudsopgave hebben een ander uiterlijk gekregen. Aan de inhoud van de site is niets veranderd. Nog steeds vormt de genealogie het belangrijkste onderdeel, zoals u in onderstaand kort overzicht ook zult zien. Daarnaast zijn er nog steeds de verhalen, want schrijven is nu eenmaal een van mijn grootste liefhebberijen. Er zal nog veel aangepast moeten worden, dat zal ongetwijfeld de komende tijd gebeuren. Ook werd een bezoekersteller toegevoegd.

Nieuw is de CONTACTPAGINA (september 2016), met daarop een link naar mijn gastenboek en een kaart van mijn woonomgeving (Google Maps), alsmede een overzicht van het weer van vandaag (zie rechtsboven). In november werd daaraan toegevoegd INTERNET EN DE TOEKOMST, de eindopdracht van de cursus Webpage Designer. Inmiddels is het juni 2017 en nog steeds ben ik niet klaar met het aanpassen van de html-code, zoals ik het bij de cursus heb geleerd. Ik ga er zeker nog mee verder.


&     Kort overzicht van wat u op deze website kunt bekijken:
  • Inhoudsopgave, met vermelding van alle veranderingen en aanvullingen,
  • Contactpagina, met gastenboek en Google Maps,
  • Actueel, met links naar verhalen en verslagen,
  • Verhalenpagina, mijn eigen verhaal,
  • Index op echtparen in alle op deze website aanwezige kwartierstaten,
  • Index op echtparen in alle op deze website aanwezige genealogieën,
  • Route 14, een rondleiding door de tijd langs bijzondere genealogische gebeurtenissen, alles gezien vanuit 2014 (presentatie Open Dag, 29 mei 2014),
  • Route 17, een rondleiding door de tijd langs bijzondere genealogische gebeurtenissen, alles gezien vanuit 2017 (presentatie Open Dag, 25 mei 2017),
  • Familiereünie Ratelband, een wel heel bijzondere verjaardag,
  • Thuispagina, wat thuis voor mij betekent en waar ik deze website ook in elkaar heb gezet.

Veel leesplezier toegewenst!

Hanny Sinkeldam-Buschmann
Zuidoostbeemster, 2 juni 2017.Zou de zon vandaag nog schijnen?
Jazeker, maar of we hem ook zien is een ander verhaal.
Bericht bij de nieuwe start op 29 maart 2012

Helaas is er, na de digitale inbraak bij KPN van 11 februari j.l. iets misgegaan, waardoor deze website tijdelijk niet te zien is. De pagina die u nu bekijkt is de nieuwe startpagina, in de plaats gekomen van de kort geleden plotseling verdwenen pagina.

Ik ga proberen de bestanden weer terug te zetten, zodat het een en ander binnen niet al te lange tijd weer te bekijken is. Gezien het grote aantal bestanden wat er op stond zal het wel even duren voordat de werkzaamheden zijn afgerond. Of echt alles wordt teruggeplaatst weet ik nog niet, de tijd zal het leren. De eerste bestanden die vandaag zijn teruggeplaatst staan bij De stamboom.

Ondertussen ga ik gewoon door met genealogisch onderzoek. Voor vragen e.d. kunt u mij een berichtje sturen, waarna ik u zo spoedig mogelijk zal antwoorden.


Hanny Sinkeldam-Buschmann
Zuidoostbeemster, 29 maart 2012.De eerste website

Wat stond er eigenlijk allemaal op de eerste website? Heel veel, meer dan wat er nu op staat. Ook hoe het ontstaan daarvan tot stand kwam. Het overzicht loopt tot 12 februari 2012, toen update 429 geplaatst zou worden.

"De webmail van KPN is uit voorzorg uit de lucht gehaald in verband met een digitale inbraak".
  Deze mededeling verscheen op het scherm toen ik bovenstaande gewijzigde bestanden naar de website wilde uploaden. Niet dus.

en later bleek dat alles verdwenen was ...