HOME      ONDERLINGE KOMPETITIE

Handboogsportvereniging 't Trefpunt Tienray

Verenigingsnieuws  

 

 

20-11-2017:

 

 

We hebben de 5e  indoor wedstrij verschoten op de banen van t Trefpunt, onder belangstelling van de ouders en opas en omas  werd  de wedstrijd goed geschoten.

Niek van Leur is goed bezig met een score van 238 pt.  hier kunne de senioren nog bijna wat van leren. ??   Het was een leuke en vlotte wedstrijd  met de nodige deelnemers in ons doelhuis.

 

Nu we het winterseizoen ingaan start ook weer een cursus  handboogschieten voor de aspiranten  vanaf 8 jaar,  als je interesse hebt om de handboogsport eens een keer te komen proberen of het iets voor je is, of je sterk genoeg bent !!! .

Kom met je ouders eens aan op een vrijdagavond vanaf  18.45 uur, dan staan onze trainers klaar om je te ontvangen en meer tekst en uitleg te geven over de cursus en mogelijkheden.

De vereniging heeft bogen en pijlen ter beschikking voor een kennismakings cursus van 3 maanden. Hierna kun je beslissen of het leuk is handboogschieten.

Tot ziens in ons doelhuis aan de Nehobolaan 8  in Tienray,  info  Joep 06 23692379

 

Ook beginnen we  weer met de voorbereidingen met het 23e  dorpstoernooi in successie, twijfel niet en geef je op met een team van 4 personen, zodat de dag dat je wilt schieten nog vrij is.

 

Ook voor de leden zijn de voorbereidingen  begonnen de werklijsten zijn door gemaild, graag hierna kijken wanneer  je kunt helpen,  ook de ouders van de jeugdleden zijn welkom.

 

Dag

Datum

Discipline

Wedstrijd / activiteit

Team

Aanv.tijd

Plaats

 

Week    47      27 nov.  2017

 

 

 

 

 

 

 

 

Donderdag

23 nov.

25 mtr.

Senioren wedstrijd

Senioren

14.00 u

Tienray

Dinsdag

19 dec.

25 mtr.

3 e ronde 25 mtr.

Team

19.30 u

Venray

Zondag

24  dec..

25 mtr.

3e ronde 25 mtr.

Jeugd

10.00 u

Venray

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatie HBSV t Trefpunt  www.trefpunttienray.nl   of  facebook Trefpunt

 

 

 

 

 

 

HOME