Diensten van Vrolijk Wonen

Ondersteuning / vervanging medewerkers
Bent u op zoek naar een tijdelijke medewerker met ruime ervaring? Met een jarenlange werkervaring ben ik snel ingewerkt voor verschillende functies, o.a. als (eind)redacteur voor uw bewonersmagazine, woonconsulent of bewonersbegeleider / participatiemedewerker.

Schrijven van teksten
Ik heb ruime ervaring in het schrijven van teksten. Met plezier verzorg ik een artikel of een interview voor uw bewonersmagazine of jaarverslag. Ook het notuleren van diverse vergaderingen kan ik voor u verzorgen.

Bewonersmagazine
De deadline voor uw volgende uitgave alweer in zicht en uw kopij nog niet klaar? Ik heb ervaring in het schrijven voor bewonersmagazines, en schrijf graag een of enkele teksten voor u. Ook is het mogelijk dat ik tijdelijk de organisatie van uw magazine overneem.

Herstructurering
Ik heb ervaren dat herstructureringsprojecten zich niet altijd goed laten voorspellen. Het zijn projecten met pieken en dalen in het werk. Als de pieken teveel werk opleveren voor uw vaste medewerkers, en u tijdelijk een extra paar handen kunt gebruiken, dan heeft u in mij een ervaren medewerker.

Ondersteuning aan bewonersgroepen
Met name bij omvangrijke herstructureringsprojecten hebben bewonersgroepen behoefte aan ondersteuning. Van belang daarbij is een onafhankelijke ondersteuning door iemand die niet in dienst is van de corporatie. Een goede onafhankelijke ondersteuning draagt bij aan een goed verloop van het proces. Met oog voor de positie van huurders bied ik graag ondersteuning aan uw bewoners.

 

Algemene voorwaarden

Sponsoring

Project : 'Herinneringsboek Het Gijmink'

Vrolijk Wonen Van Suchtelenstraat 29 7203 DD Zutphen
T: 0575-544 465 M: 06-236 09 538 • E: vrolijkwonen@planet.nl