Dag van de Hoogbegaafdheid 2009

Dini van den Heuvel

Graag nodigen we je uit (weer) deel te nemen aan de Dag van de Hoogbegaafdheid. Op elke tweede zaterdag van juni staat hoogbegaafdheid in heel het land centraal. In Wijchen vindt de centrale manifestatie plaats. Het workshopprogramma is zo divers dat er hopelijk voor ieder iets bij zit: vertrouwd of verrassend, spannend en ontspannend.

Workshops en lezingen

Het thema van deze Dag luidt 'Eigen Wijze'. Wie nieuwe informatie zoekt kan een programma vol lezingen samenstellen. Voor wie ook actief wil bijdragen aan de uitwisseling is er een keuze uit diverse workshops. De workshops en lezingen vinden plaats in drie blokken van steeds een uur.
Kinderen kunnen dit jaar kiezen uit vijf verschillende workshops. Daarnaast is er voor hen weer een eigen ruimte om lekker hun gang te gaan.

Een dag vol ontmoetingen

Het wordt een dag vol ontmoetingen, niet alleen op het niveau van het denken.
In de ochtend beginnen we met vijf minuten tai chi. Aansluitend zingt dirigent Anita met de liefhebbers een lied dat misschien wel de hele Dag doorklinkt. Om 10.45 uur spreekt de voorzitter zijn openingswoord.

Midden op de dag komen twee of drie bijzondere gasten in de grote zaal vertellen over de actuele ontwikkelingen rond hoogbegaafdheid, ieder op hun eigen terrein.
We ronden de middag af met een prijsuitreiking en de quiz-uitslag.

Op de website vind je de meest actuele informatie: www.dagvandehoogbegaafdheid.nl.
Klik op deze link voor het overzicht van workshops en lezingen.

Inschrijven is al mogelijk. Dus weet je al wat je niet wilt missen, stel dan je eigen wijze programma samen en schrijf je in!

Graag tot ziens op 13 juni in Wijchen!
Werkgroep Dag van de Hoogbegaafdheid 2009.