Algemeen


Welkom op de website van Schietsportvereniging B.A.S.


Als u toe bent aan een nieuwe uitdaging. Kom dan kennis maken met het sportschieten bij onze vereniging op het sportpark "De Schelp" .


Deze website is bedoeld voor de leden van SV BAS, maar uiteraard kunnen ook belangstellenden hier informatie vinden. Zoals de naam al zegt is SV BAS een schietsportvereniging. Wij beschikken over een accommodatie met 16 schietpunten waar zowel luchtpistool/geweer als kleinkaliberpistool/geweer geschoten kan worden.
Bij onze vereniging gaan serieus sport beoefenen, recreatie en een gezellige sfeer in één hand. Heeft u belangstelling voor onze vereniging, neem dan contact op met een van de bestuursleden (zie "Info"). Wij begeleiden u graag bij een introductiebezoek.

Voor de leden geldt: het bestuur wil graag op een open manier met u communiceren. Deze website levert daartoe een bijdrage. Maar alleen van het bestuur kan het niet komen; u als leden wordt van harte uitgenodigd te reageren op deze site. Ook bijdragen in de vorm van artikelen of ander materiaal zijn van harte welkom.


Bedenk: de vereniging, dat zijn wij samen!