Bed and Breakfast in het mooiste gedeelte van Holland
English Nederlands Français Deutsch Italiano Polski
Routeplanning

Wij verwelkomen U graag in de Beemster Cottage. Romantisch gelegen aan de voet van de ring dijk in de Beemster polder, Unesco Wereld Erfgoed. Vanuit onze cottage zijn de historische plaatsen Volendam, Edam, Marken, Hoorn, Alkmaar en De Rijp in 15 auto minuten bereikbaar. Een rechtstreekse busverbinding kan U, van uit het nabij gelegen Middenbeemster, in 30 minuten naar het centrum van Amsterdam brengen. Het Noordzee strand is op slechts 45 minuten afstand.

De smaakvol ingerichte 2 persoonskamer biedt U een uitstekende accommodatie en volledige privacy . Eigen entree, centrale verwarming, een privé badkamer met douche, toilet en wastafel. U kunt ontbijten wanneer U dat schikt. In de kamer heeft U de beschikking over een keuken met een koelkast. Dagelijks gevuld met alles wat U nodig heeft voor een goed ontbijt. Een inductie kookplaat, koffie- en thee zet mogelijkheden, een oven, en een eierenkoker staan tevens tot uw beschikking. Het is een uniek fiets gebied en er staan gratis fietsen voor U klaar.

Vanaf eind April tot begin Mei staan de Beemster tulpenvelden in volle bloei. Beroemde museums als het Zuiderzee museum en de Zaanse Schans zijn op korte afstand. Huisdieren kunnen wij niet toestaan, en in de kamer mag niet gerookt worden.

Onze B&B prijs 2019 voor 2 personen bedraagt € 70 per overnachting, minimaal 2 nachten. Inclusief ontbijt, bedlinnen, toeristenbelasting etc. inclusief ontbijt, bedlinnen etc. graag contante betaling bij aankomst.

Voor de ligging en een routebeschrijving klik op de knop 'Google Maps'.

Reservering: Ellen Agterberg-Linschoten, Oostdijk 15, 1461 DR Beemster, tel: 0299 683710
e-mail: oostdijkers@hetnet.nl