Welkom op de home-page van 

Jan Sablerolle & Freddy Veenboer

De beheerder van deze homepage is sinds 1970, met grote tussenpozen, bezig met een genealogisch onderzoek naar het geslacht Sablairolles -Sablerolles - Sablerolle en sinds 2000 ook de aanverwante families. In het begin van mijn zoektocht had ik het geluk om in contact te komen met de dhr. G.C.L.E. Sablairolles die in het bezit was van het dagboek van Laurent Sablairolles (1755 - 1826), waarin geboorte, overlijden en de huwelijken van de familie werden bijgehouden. Ik mocht dit 1 week lenen om over te schrijven. Het onderzoek verloopt soms moeizaam en is nog lang niet afgerond, hetgeen betekent dat deze homepage  voortdurend aan vernieuwing cq bijwerking onderhevig is. 

Spitten in het verleden van je voorouders is een verslavende bezigheid die tot verrassende ontdekkingen kan leiden.

Via het keuzemenu onderaan deze pagina kunt u de verschillende onderdelen van deze homepage bekijken.

Heeft de inhoud van deze homepage uw interesse gewekt en wilt u meer weten over de familie Sablairolles - Sablerolles - Sablerolle, of heeft u wellicht zelf informatie ter beschikking, zoals foto's of documenten, welke een bijdrage kunnen leveren aan het onderzoek, dan wordt u uitgenodigd om via onderstaand e-mail adres te reageren.

Ook voor uw commentaar, aanvullingen, kritische kanttekeningen, enz. t.a.v. deze homepage kunt u naar genoemd adres mailen.

Deze home-page is voor het laatst bijgewerkt op:  05.06.2011

e-mail: sablerollejh7@gmail.com

  1.   Engels                       

  2. Geschiedenis

  3. Links                                       

  4. Stamboom op:    http://home.kpn.nl/j.h.sa/example/html
  5. Nieuws