Vers van de pers

Onder dit kopje kunt u al het nieuws heet van de naald lezen. Veel leesplezier!

03 oktober 2017
Afgelopen zondag 01 oktober hebben wij een Hammermaatjes reuniedag gehouden.
Een prachtige dag om op terug te kijken! De opkomst was geweldig! Fijn om zoveel Hammermaatjes nakomelingen en hun baasjes te zien en te spreken. Het weer werkte goed mee. Alle ingredienten voor een mooie herinnering om ons kennelambitie op een goede manier af te sluiten. We willen iedereen via deze weg bedanken voor hun bijdrage in deze. Bedankt! Karin Vogt heeft mooie kiekjes gemaakt en de dag hebben we op deze manier goed kunnen vast leggen. Zie ook hier.


15 juli 2017
Onze Twister is vandaag jarig en is 14 jaar geworden.
Hoog tijd om haar aan te melden bij de veteranen van de NCTC!
We zullen haar extra aandacht geven en verwennen vandaag.

26 mei 2017
Afgelopen zondag was het "De dag van de Hond". Door heel Nederland worden dan activiteiten georganiseerd, dus voor de hond en hun baasjes. Wij hebben deze deelgenomen aan aktiviteiten georganiseerd door de NCTC in Heerder. We hadden er prachtig weer bij en de maatjes en wij hebben genoten van deze dag. De maatjes zijn prachtig op de foto gezet door Karin Vogt, natuurfotograaf.
En gisteren waren de pups van nestje L. jarig. Terry, Mayla, Sunny, Twister, Dexter en Sam van harte gefeliciteerd met jullie derde verjaardag. Een hele verwende dag gewenst.

19 april 2017
Hiep, hiep, hoera. Vandaag zijn de pups van nestje Chun jarig.
Dunja, Jimmy, Joey, Mo en natuurlijk onze Cutie en Daya van harte gefeliciteerd met jullie 9e verjaardag. We hopen dat jullie nog meer dan anders, extra verwend worden.

05 februari 2017
De pups van drie nesten zijn jarig in de maand februari.
Het eerste nestje was gisteren jarig op 4 februari. Twister, Yoda, Nikki en Bella van nestje Harmony, van harte gefeliciteerd met jullie 5e verjaardag.
De tweede (hopen we) op 14 februari: Ruby, Max, Boomer en Binky van nestje Infinity, van harte gefeliciteerd met jullie 5e verjaardag.
De derde op 17 februari. Suzy en Kira van nestje Fearless, ook alvast van harte gefeliciteerd met jullie 7e verjaardag.

14 januari 2017
Ons eerste Hammermaatjes-nestje is vandaag jarig.
Toen de pups nog klein waren lag er, net als nu, ook veel sneeuw en dat vonden ze heel erg mooi.
Bij deze wensen we Kiki, Sophie, Pelle, Boomer, Tigger, Bengel en onze Sammy van nestje Amore, een hele mooie dag toe op hun 11e verjaardag.

24 december 2016
In de Kerstnacht 10 jaar geleden zijn 6 pups van nestje Bandhu Noel geboren.
Helaas zijn twee pups van dit nest, tw. Dora en Toby, al overleden.
Bij deze willen we Yellow, Bickel, Fourty en natuurlijk onze Belle van harte feliciteren met hun 10e jaar. We hopen dat jullie extra verwend worden met lekkere kluifjes en wandelingen.

16 november 2016
Gisteren kregen we een droevig bericht. Polo, een zoon van Sammy, is overleden.
Polo was helaas nog maar 6 jaar oud. Hij heeft een ruggenmerg-infarct gekregen.
We vinden het heel verdrietig dat Polo overleden is en wensen zijn baasjes veel sterkte.
Polo leek, als zoon van Sammy, als twee druppels water op haar.
Blij zijn we te kunnen zeggen dat hij een geweldig leven heeft gehad met een prachtig prive-bos in Putten.

21 september 2016
We hebben afgelopen zondag 18 september, een succesvolle en gezellige dag gehad tijdens de JHVD (Jonge Honden en VeteranenDag).
De beide zusjes, resp. Daya (Hammermaatjes Chun Charme Cherry) en Cutie (Hammermaatjes Chun Cute Cupido) (ouders van dit stel zijn onze Sammy en Kille (Chardas Code Red)) kregen de 1e en 2e plaats toegewezen in hun klasse door keurmeester Lia Obee. Daarna kregen ze nog een keer de 1e en 2e plaats tijdens de keuring van alle teven-veteranenklasses.
En daaropvolgend zijn de zusjes 3e en 4e geplaatst overall.

27 mei 2016
We willen iedereen er op attent maken dat het jaarlijkse Cairn-kampeerweekend gaat plaatsvinden op 24, 25 en 26 juni a.s. De Cairndag is zondag 26 juni a.s. vanaf 10.00 tot ongeveer 16.00 uur. Het is er altijd super gezellig met volop spelletjes voor hond en baas. Het hele gebeuren vind plaats op het Erkemederstrand in Zeewolde. Komt allen.

25 mei 2016
25 mei zijn de pups van onze Belle jarig. Bij deze willen we Mayla, Terry, Sunny, Dexter, Twister en Sam van harte feliciteren met hun 2e verjaardag.

16 april 2016
19 april zijn de pups van nestje Chun jarig. Bij deze willen we Daya, Dunja, Jim, Joey, Mo en natuurlijk onze Cutie feliciteren met hun 8e verjaardag.

Wij gaan er lekker een weekje tussenuit en dan worden de Maatjes van ons verwend door lekker te spelen op een hele grote speelweide!

28 maart 2016
Evy (een nakomeling van ons) heeft er een klein vriendinnetje bij.
Samen hebben ze dikke schik. Alleen is maar alleen. Samen lekker op het strand rollebollen.
Kleine Mayla is daar nog net te klein voor, maar zij krijgt nog wel de kans wanneer ze groter is geworden.

17 februari 2016
Het mapje met foto's bij 'Nakomelingen' is aangepast. De foto's van alle pups staan nu in alfabetische volgorde. Nieuwe foto's van Hammermaatjes pups zijn welkom. Dan zullen deze foto's ook in het mapje geplaatst worden. Zie ook de link: klik hier.

17 februari 2016
Vandaag zijn de pups van nestje Fearless jarig. Zij worden alweer zes jaar oud!
Gefeliciteerd voor Suzy, Kira en Polo.

14 februari 2016
We willen voor Valentijnsdag alvast Ruby, Max, Boomer en Binky van nestje Infinity feliciteren met hun 4e verjaardag.
Hopelijk hebben jullie een fijne dag.

04 februari 2016
In de maand februari zijn de pups van drie nestjes jarig. Vandaag zijn de pups van nestje Harmonie jarig. Yoda, Bella, Nikki en Twister van harte gefeliciteerd met jullie 4e verjaardag.

14 januari 2016
14 januari zijn de zeven Cairns van nestje Amore jarig.
Bij deze willen we Kiki, Sophie, Pelle, Boomer, Tigger, Bengel en natuurlijk onze Sammy gelukwensen met hun 10e verjaardag alweer. Het loopt nu in de dubbele cijfers, het gaat zo hard. We wensen jullie allemaal een hele verwende dag toe vol met aandacht, wandelingen en lekkere dingen.

01 januari 2016
Wij wensen jullie allemaal het beste voor het nieuwe jaar! Groet van de Hammermaatjes

24 december 2015
9 jaar geleden in de kerstnacht, zijn de pups van nestje Bandhu Nol geboren, waaronder onze Belle. Bij deze willen we Yellow, Toby, Bickel, Fourty en natuurlijk onze Belle, feliciteren met hun 9e verjaardag.

26 november 2015
Vandaag, 26 november, zijn de pups van nestje Gentle jarig.
Marley, Otje, Twister en Guus van harte gefeliciteerd met jullie 5e verjaardag.
Jullie zullen vast extra verwend worden.

19 november 2015
Vandaag zijn Evy, Saartje, Mayla, Cooper en Bram van nestje M jarig. Jawel, ze vieren hun allereerste verjaardag. Allemaal van harte gefeliciteerd. Hopelijk worden jullie reuze verwend.

18 november 2015
De afgelopen tijd hebben we wee een aantal bezoekjes gebracht aan onze nakomelingen.

We zijn in Harlingen geweest waar we Kwispel hebben opgezocht. Hij is uitgegroeid tot een mooie jonge reu. Om dat we toch al in Harlingen waren hebben we ook een bezoekje gebracht aan Pelle. En Sophie kwam ook even gezellig langs. Beiden zijn een broer en zus van onze Sammy. Ze worden in januari volgend jaar alweer 10 jaar. We zijn ook bij Terry uit Hellendoorn geweest, een dochter van onze Belle. Zij heeft toch wel bijzondere kleuren. Kopje en pootjes blond en het lijfje gestroomd. En we zijn bij Saartje uit Lelystad geweest. Zij is een dochter van onze Cutie. We hebben daar een heerlijke wandeling gemaakt in het Zuiderplasbos met als afsluiting een eigengebakken heerlijk warm stuk appeltaart. Heerlijk.

25 oktober 2015
26 oktober is nestje E jarig.
Dan zijn Dusty, Bizzy, Elfie en Eicke jarig. Voor morgen alvast van harte gefeliciteerd met jullie 6e verjaardag.

28 oktober zijn de pups van twee nestjes jarig, tw. nestje D en nestje K.
Dus woensdag worden Indy, Beau, Micky, Whisky en Senna 7 jaar. Van harte gefeliciteerd. Ook zijn Lucky en Kwispel dan jarig. Van harte gefeliciteerd met jullie 2e verjaardag.

21 oktober 2015
De afgelopen weken hebben we een aantal bezoekjes gebracht aan pups van Belle en Cutie.
Hieronder foto's van de pups: Mayla uit Hengelo, Dexter uit Lichtenvoorde en Sam uit Zuidbroek.

19 augustus 2015
Er is nieuws geplaatst onder kopje 'nakomelingen'.

23 juni 2015
We zijn alweer ruim een week terug van een heerlijke vakantie in Brabant. Daar hebben we bij vijf nakomelingen van de Hammermaatjes een bezoekje gebracht.
Het was voor ons een mooi weerzien met Mayla, Ruby, Jimmy, Joey en Lucky.
Meer foto's komen te staan in een mapje bij foto's en dan vakanties.


25 mei 2015
Vandaag, 25 mei, is nesje L jarig. Sunny, Terry, Mayla, Twister, Sam en Dexter van harte gefeliciteerd met jullie 1e verjaardag.

28 april 2015
Op de Clubmatch van de NCTC hebben afgelopen zaterdag 25 april twee pups van Cutie zich voor het eerst vertoond op de showvloer. Ze werden gekeurd door mevr. Heidi v. Santen. Cooper (Hammermaatjes Mister Murphy) heeft zich als 1ste geplaatst in de babyklasse. Evy (Hammermaatjes Miss Melody) heeft zich als 4e geplaatst.
Een geweldige prestatie voor de baby's.
Het was een heel gezellige en succesvolle dag.

19 april 2015
Vandaag 19 april zijn Dunja, Mo, Jimmy, Joey, Daya en onze Cutie van nestje Chun 7 jaar geworden. Van harte gefeliciteerd. Hopelijk zijn jullie extra verwend.

22 maart 2015
De pups van Cutie uit haar laatste nest, zijn druk bezig met de puppy-training bij de Hondenschool. Er zijn al een paar knapperds die geslaagd zijn.
Bram en Evy tonen het resultaat.

15 maart 2015
Afgelopen week is Mayla geweest om de puppypluff eraf te laten halen.
Een foto van voor de plukbeurt en erna. Ze is er blond onderweg gekomen, maar er zijn toch wel zwarte streepjes te zien. Mayla is dus ook een toverbal wat de vacht betreft.

17 februari 2015
Vandaag is ons derde nestje van februari jarig. Van harte gefeliciteerd Suzy, Kira en Polo van nestje Fearless, met jullie vijfde verjaardag.

14 februari 2015
Vandaag, 14 februari, zijn de pups van ons valentijnsnestje, Infinity jarig. Ruby, Max, Boomer en Binky, van harte gefeliciteerd met jullie 3e verjaardag. Een hele verwende dag voor jullie gewenst.

04 februari 2015
Vandaag zijn Yoda, Bella, Nikki en Twister jr. jarig.
Van harte gefeliciteerd met jullie 3e verjaardag.

28 januari 2015
De pups zijn al goed gewend bij hun nieuwe baasjes.
Foto druppelen binnen van Evy, Saartje,Mayla, Cooper en Bram. Het gaat hun heel goed. Ze maken overal kennis mee, o.a. naar het strand, tuincentrum en naar de school.19 januari 2015
De pups van Cutie zijn naar de nieuwe baasjes vertrokken. We hebben extra genoten van dit bijzondere laatste nestje.
Ook via deze weg wensen we hen heel veel geluk, plezier en gezondheid met Bram, Mayla, Evy, Saartje en Cooper.


V.l.n.r. Bram, Cooper, Evy, Mayla, Saartje

We zijn verrast door de prachtige fotocollage die we hebben gekregen, mede omdat dit het laatste nestje is geweest die we gefokt hebben. Heel erg bedankt.

14 januari 2015
Vandaag zijn de Cairns van nestje Amore jarig. Bij deze willen we Sophie, Kiki, Pelle, Boomer, Tigger, Bengel en natuurlijk onze Sammy feliciteren met hun 9e verjaardag.

08 januari 2015
Gisteren zijn we voor de levershunttest naar Utrecht geweest. Gelukkig zijn alle pups gezond bevonden. Na een lange reis, tenminste voor de pups, hebben ze weer heerlijk kunnen dollen.

07 januari 2015
De pups spelen lekker buiten!

02 januari 2015
Dinsdag 30 december zijn de pups naar de dierenarts geweest voor hun eerste inenting en lichamelijk onderzoek. Alle pups zijn gezond bevonden.
A.s. maandag worden ze gechipt en dan woensdag 7 januari de grootste hobbel, nl. de levershunttest in Utrecht. En dan zijn de pups bijna klaar om de grote wereld in te gaan om meegenomen te worden met hun nieuwe baasjes.

02 januari 2015
Even een korte herhaling van foto's van de pups van Cutie van het nieuws van 17 december 2014.01 januari 2015
We willen alle bezoekers van de Hammermaatjes de beste wensen doen voor het nieuwe jaar! Op een gezond en gelukkig nieuwjaar voor jullie en al jullie Cairns!
Mocht u zich afvragen waar het nieuws van 2014 gebleven is, kijk dan onder het kopje oud nieuws of klik hier.g6m$J?~ 4+JI