Terug naar overzicht | Afdrukken

Magnetosfeer.

“De schilden functioneren op 30% captain!” Gechanneld door Steve Rother ©

 

Van Steve:

Dit bericht gaat over de zon en wat we de komende tijd kunnen verwachten. Ze zeiden dat we aan de vooravond staan van een nieuwe uitbarsting van zonnevlammen. Ik ben me ervan bewust dat we het nu al ervaren, maar ze vertonen nog niet de intensiteit en de regelmaat die ze over drie jaar hebben.

 

Het jaar 2012 kreeg bijzondere aandacht. Ze zeiden ons in dat jaar directe blootstelling aan de Zon te vermijden. Het gaat er niet om hoeveel je krijgt, maar om hoeveel je gewend bent te krijgen. Dit is het tweede of derde recente bericht waarin ze zwaartekracht vergelijken met magnetisme, maar ik weet dat onze wetenschap het er nog niet mee eens is.

 

Ze spraken over de laatste aardbevingen waardoor de aardas een nieuwe rotatie

kreeg, die onze ervaring van tijd en zwaartekracht veranderde. Ze hadden het over interessante zaken die onze wetenschap kende en zaken waarvan ze nog niets wisten. Het zal jaren vergen om te ontdekken welke gebeurtenissen echt plaatsvonden in die serie aanpassingen.

 

Wat ze wel zeiden is dat de zon zich opmaakt weer een storm van zonnevlammen op ons neer te hagelen. De gebeurtenissen die oorspronkelijk bedoeld waren om een eind aan de Aarde te maken, zullen in mindere mate, met gewijzigde energie, plaatsvinden. In feite heeft de komende gebeurtenis alle kenmerken van de perfecte storm in 2012.

 

Maar dit keer roept Scotty naar Captain Kirk dat de schilden het niet houden, omdat het scherm van de Aarde dat bekend is als de Magnetosfeer, grote gaten vertoont en nog steeds veel plasma bevat van de laatste aanval. Dit houdt in dat wij van die Zonnevlammen veel meer gevolgen zullen ondervinden in onze persoonlijke wereld en ons lichaam.

 

Ze zeiden dat de emotionele lichamen die ons omhullen magnetisch van aard zijn, en die zullen het meest veranderen als die velden verschuiven. Is dat wel leuk, jongens en meisjes? Kan iemand zich herinneren waarom we deze opdracht hebben aanvaard?

 

Stevige Knuffels.

 

 

GROETEN VAN THUIS

Er is zoveel veranderd op jullie planeet, dat het lastig is om te voorzeggen wat er de volgende weken staat te gebeuren. Wij willen graag praten over een  situatie die op Aarde plaatsvindt, en het zou jullie zeer van pas komen als je er bewust van bent. Circa 3 maanden terug gaven we jullie een boodschap onder het motto ‘Magnetisme in Beweging’. In dat bericht hadden we het over enkele kernzaken die we nu weer oppakken en ze verder toelichten.

 

Magnetische Flux van Drie Jaar.

Een van die kernzaken was de veranderende magnetische flux op Aarde, en hoe dat verandering genereert, omdat mensen gewend zijn aan een stabiele magnetische basis. Als de magnetische velden op Aarde, inclusief zwaartekracht, de komende jaren gaan fluctueren, zal dat directe impact hebben op alle mensen.

Eerlijk gezegd gaan mensen niet erg gemakkelijk met verandering om. Jullie raken vaak in paniek als je de ‘veranderknop’ raakt In plaats van die verandering toe te juichen raken jullie de kluts kwijt en roepen: “O, mijn god, daar komt verandering in… WACHT!”

 

Het kan zijn dat, als we jullie over de komende veranderingen vertellen en jullie beseffen wat ze inhouden, jullie ze begroeten met vreugde, passie en opwinding in plaats van angst te hebben. Dus waar we over willen spreken, zijn enkele veranderingen waar een ieder van jullie de komende 3 jaar mee te maken krijgt.

 

De komende 3 à 4 jaar zullen enorme veranderingen brengen voor elk mens op deze planeet, zelfs tijdens en na het magische jaar 2012, waar jullie allemaal zo naar uitkijken. Het integreren van al die nieuwe energieën zal naderhand tevens een geweldige verandering en aanpassing voor jullie betekenen.

 

Het merendeel van wat we vandaag zullen bespreken heeft betrekking op magnetische energie, omdat het een directe invloed op jullie emoties heeft. Vaak was het zo dat wanneer het magnetische veld op Aarde stabiel was, jullie emoties ook stabiel bleven.

 

Jullie hebben een emotionele energiebasis, of fundament, waarop jullie kunnen bouwen. Als dat veld met de dag verandert en te fluctueert, lijkt het er op dat jullie eigen emotionele stabiliteit uit balans raakt, waardoor zullen jullie meer moeite hebben om gecentreerd en geaard te blijven. Dit zal heel duidelijk worden, en vooral in het jaar 2012. Laat het ons uitleggen.

 

De opzet.

Tussen 2001 en 2006 werd er een aantal enorme zonnevlammen waargenomen in een normale zonnecyclus. De zonnevlammen zijn eigenlijk licht energie in de vorm van magnetisch plasma dat door het universum wordt gejaagd. Geen van deze explosies op de Zon werd rechtstreeks op de Aarde geprojecteerd. Maar als dat het geval was geweest, zouden ze een overgroot deel van het elektriciteitsnet hebben vernietigd.

 

Hoewel vele belangrijke krachtcentra nu over veiligheidsmaatregelen beschikken, kunnen enkele netwerken nog altijd overweldigd worden door foton energie die via de zonnevlammen op Aarde neerdaalt. Dit is een vorm van fotomagnetisch plasma dat massa kan krijgen in het buitenste magnetische schild dat de magnetosfeer wordt genoemd.

 

Wat er fundamenteel aan de hand is, is dat de schilden van de Aarde verzwakt zijn en niet voldoende zijn hersteld van de laatste aanval. Hoewel jullie in die jaren talloze extreme X-klasse zonnevlammen hebben waargenomen, zijn jullie niet direct geraakt.

 

Dat gaat nu veranderen, omdat de Zonnevlammen opnieuw gaan uitbarsten, ze zijn momenteel op het normale schema, en worden elke 11 of 12 jaar opnieuw geactiveerd. Deze specifieke cyclus was bedoeld om een eind te maken aan de planeet Aarde. Hoewel de energie wordt herzien, zal het nog altijd een enorm gevolg hebben, omdat de energie, nadat het de Aarde is ingegaan, zich in de tektonische platen zal ophouden

 

Kernpunten.

Zelfs nu kunnen jullie zonnevlekken zien opkomen, net als alle andere activiteit

Die plaatsvindt ter voorbereiding op de volgende kernfusie. Is het niet opmerkelijk dat jullie wetenschappers nieuwe satellieten hebben gelanceerd om waar te nemen hoe deze buitengewone gebeurtenissen zich de komende jaren ontvouwen?

 

Ze zijn er nogal opgewonden van. En wij ook, omdat het een van de belangrijke zaken toont die staan te gebeuren. Laat ons verduidelijken wat er op grotere schaal plaatsvindt. Wat gebeurt er eigenlijk als we een eruptie op de zon zien? Wij zeggen jullie dat de zon niet is wat je denkt.

 

Er wordt aangenomen dat de zon een harde kern heeft, terwijl de buitenranden

Gasachtig zijn en in cirkels of lussen beweegt als een wervelstorm. Wij zeggen jullie dat de Zon een energiepoort is die energie uit een multidimensionale locatie nieuwe richting/intentie geeft.

 

Met andere woorden als je uit de oneindigheid komt is de centrale zon de eerste plaats waar je arriveert. Wanneer je daar door heen reist, zorgt het prisma ervoor dat je opgesplitst wordt in die prachtige 11 verschillende stralen licht die jullie ervaren als jullie 11 andere zielsaspecten op de planeet die mens spelen…

 

Dat is het deel dat met jullie werkt. Van 2001 tot 2006 waren er zoveel zonnevlammen, en werd er zoveel extensief plasma puin in de ruimte geworpen, dat een eenvoudige berekening aan het licht zou brengen dat er niet genoeg energie in de zon overblijft om dat te doen. Dit staat weer te gebeuren.

 

De Verzwakte Magnetosfeer.

Deze specifieke zonnestorm hoeft niet zo moeilijk te zijn als de laatste. Het wordt momenteel (ultrasoon) enigszins afgezwakt, omdat de Aarde niet zo’n grote magnetische optater nodig heeft om het volgende niveau te bereiken. Er komt een magnetische optater van de zon tijdens elke explosie op de zon.

 

De Aarde heeft een magnetisch veld, en jullie kennen reeds de magnetische leylijnen en hoe ze functioneren. Jullie hebben nog steeds de verbinding tussen magnetisme en zwaartekracht ontdekt, maar wij zeggen jullie gewoon dat we er op vertrouwen dat julli8e het zullen ontdekken wanneer de tijd rijp is.

 

Wat wij nu willen uitleggen is dat als deze energie van de centrale zon (Alcyone) zich via onze zon in het magnetische veld van de Aarde stort, de wisselwerking in staat is de Aarde effectief op te laden, terwijl het nog altijd het plasma ontwijkt. Dit beschermende veld is bekend als de magnetosfeer.

 

Het is in feite een magnetisch veld om de Aarde dat veel van de partikels die van de Zon komen heeft omgeleid. Het lijkt veel op een net dat veel deeltjes afvangt. Maar zelfs nu is het net zwaar van de deeltjes.

 

Het Versnelde Tempo.

Jullie wetenschapper beginnen net te ontdekken gaten en openingen in het magnetische veld zijn, waardoor er veel meer van de volgende zonnevlam uitbarsting op Aarde terecht kan komen. Wij willen dat jullie beseffen dat je connectie met de zon aan het veranderen is.

 

Besef alsjeblieft dat, hoewel het heerlijk voelt om buiten in de zon te zijn, de zonnestralen op je lichaam een ander effect hebben dan ze ooit eerder hadden, vooral in het jaar 2012 wanneer deze zonnevlammen uitbarsten.

Wij zeggen jullie echter dat die zonnevlammen zelfs eerder zullen beginnen, misschien dit jaar wel…

 

De specifieke zonnevlammen die vereist zijn om de koers van de Aarde te corrigeren, en haar naar het volgende vereiste niveau te tillen vinden plaats in het jaar 2012.

 

Wij raden aan dat jullie je blootstelling aan de zon in de gaten houden, en voornamelijk tegen die tijd. Een gevolg van overmatige blootstelling, zal minder beheersing over je emoties teweeg brengen. Het tempo gaat omhoog. Alles begint in een hogere versnelling te raken.

 

Laatste Oproep voor Levenslessen.

Omdat al deze gebeurtenissen nu plaatsvinden, zeggen wij jullie dat het voor iedereen NU tijd is om naar binnen te gaan, en alles los te laten en/of te zuiveren dat zich voortdurend met herhalingen in je leven manifesteerde.

 

Tot nu was het fijn om in die oude zaken te blijven hangen, en zelfs om ze te voeden en te koesteren, zoals enkelen onder jullie doen, omdat ze deel uitmaken van wie je bent… Maar, als deze magnetische deining op Aarde afkomt, en de basis van je emoties onder je uitknalt, zullen die oude zaken al snel een blok aan je been worden.

 

Het is n u tijd om al die oude systemen aan te pakken en los te laten. Nu is het tijd om je beperkende gedachtepatronen over mens zijn los te laten. Nu is het tijd om hoe dan ook in je kracht te staan. Zelfs in kleine mate kunnen jullie beginnen de energie van wie jullie werkelijk zijn te dragen, en meer van je eigen Licht in je fysieke voertuig te dragen.

 

Dat kan gewoon met je ogen verkregen worden. Het kan ook verkregen worden met de seksuele energie die jullie in je fysieke lichaam hebben, want dat is de expressie van je ziel die uit een prachtig lichaam naar buiten kijkt. Dus een deel van wat jullie gaan doen, is inzien dat jullie plaats op Aarde verandert.

 

Tijdens de opening van de magnetosfeer in 2012, zullen zonnevlammen de kern van de Aarde opnieuw opladen. De vorige uitbarsting van zonnevlammen verhitte in feite het centrum van jullie planeet, en deze volgende uitbarsting zal de kern veranderen en activeren naar een hogere frequentie, die alles en iedereen op Aarde zal doordringen

 

De planeet is gebouwd om een ijzeren kern; om die ijzeren kern bevindt zich een flux, een stroom, die energetisch gelijk is aan vloeibaar ijzer of metaal. Het is precies wat je ziet als vulkanen op Aarde uitbarsten. De energie van de zonnevlammen is helemaal tot in de kern doorgedrongen en heeft er toe bijgedragen die te verhitten, waardoor die kern sneller beweegt dan ooit tevoren.

 

De kern van de Aarde bewoog altijd in een ander tempo dan de buitenkant, en er volkomen onafhankelijk van is. Hoewel de buitenkat van de Aarde een andere rotatie heeft, zal er door de versnelling meer van de Aarde naar buiten toe expanderen/exploderen.

 

Wat jullie zullen zien is dat het vloeibare deel zich buitenwaarts wil gaan uitbreiden, en wanneer het bepaalde holle ruimtes raakt, zal het zich aan de oppervlakte als vulkanen manifesteren. Er zal zich nog meer voordoen terwijl de Aarde haar transitie doormaakt. Jullie zullen ook leren hoe je erdoorheen kan  vliegen, dus zonnevlammen zullen niet zoveel problemen geven als voorheen.

Jullie zullen nog wel een nieuwe opstelling/samenstelling van tektonische platen meemaken, vooral in de Stille Oceaan, waar een onderzeese uitbarsting een kosmische deur zal openen en vele poorten om de Aarde te helpen. Dit allemaal staat de komende jaren te gebeuren.

 

Jullie hebben allemaal een emotionele structuur die zorgt dat je graag stabiel blijft, maar die structuur zou wel eens kunnen fluctueren. Het andere ding waar we jullie aan willen herinneren is iets waar we enkele jaren geleden spraken; een enorme golf seksuele energie zou deze planeer overspoelen, in die mate dat de jaren 60 er kinderspel bij lijken.

 

Dat staat nog steeds te gebeuren op een grootse manier. Wat er gebeurt, is dat op plaatsen waar het gevoeld wordt, het op de juiste manier werd gebruikt. Maar op plaatsen waar mensen zich ongemakkelijk voelen als deze energie door hun fysieke lichaam snelt, zal het vast komen zitten en problemen scheppen.

 

Het is een van de redenen waarom jullie bijna dagelijks iemand op het nieuws zien die een verhouding had, of een seksuele ervaring die hun normen te boven gaat. Veel hiervan vindt thans op Aarde plaats, en deze golf wordt gevoeld door de onbewuste mensen. Nu zal jullie sensitiviteit voor seksuele energie over het algemeen toenemen en dezelfde energieën zullen gevoeld worden.

 

Jullie Licht van Thuis.

Wij zeggen jullie je bewust te zijn van die energie, want dat wat je begrijpt kan je ook niet verrassen. Dat wat jullie verwachten zal jullie in een positie brengen om het Licht te zijn en om de deur open te houden voor anderen. Angst is het enige probleem dat jullie op Aarde zullen tegenkomen, en jullie hebben altijd de neiging om bang te zijn voor nieuwe dingen.

 

Dat (wat de boer niet kent…) ligt in de menselijke aard, en het zal de norm zijn, speciaal wanneer de multidimensionele deuren open gaan. Als ze zich openen, is het alsof je naar een muur kijkt en er iemand gewoon doorheen loopt, omdat die muur voor de ander niet bestaat. Jullie zullen reageren met: “Wow, dit is ‘cool’, ik moet mijn vrienden bellen om dit te zien.”

 

Maar, als andere mensen dit zien, zal het waarschijnlijk angst en problemen op Aarde genereren. Dus, houd die deuren open en praat er gewoon over. Strooi je eigen energie en Licht van Thuis rond wanneer je er kans toe ziet.

 

Her-inner…

Jullie waren het die, koste wat kost, absoluut Hier & Nu wilden zijn. Het maakt niet uit hoeveel incarnaties het je kostte om dit te doen, jullie zijn nu hier omdat jullie beste kans maken om het onderscheid op Aarde te maken. Jullie hebben ongelooflijke hulptroepen achter je staan, die je helpen waar en wanneer ze maar kunnen.

 

Nu, wanneer de magnetische bres zich opent, en alle magnetische energie op Aarde indaalt, kan dit de grond onder de mensen uitschoppen omdat hun emotionele structuur magnetisch verbonden is met die van de Aarde.

 

Dit is de tijd voor jullie om stand te houden met licht in je ogen en een glimlach, want jullie weten wat er komt! Jullie beseffen wat er gaande is, en jullie kunnen de enige zijn die de energie vast kunnen houden, of af en toe net de enige die een glimlach laten zien temidden van de chaos.

Jullie kunnen helpen een goed begrip omtrent deze energie te verankeren, en je rechtmatige plaats op deze planeet in te nemen, als de leraren en healers die jullie waarlijk zijn.

 

Dat is waarvoor jullie nu in belichaming zijn gekomen, en je bent precies op schema, want je zou deze woorden niet lezen als dat niet zo was… Jullie zijn precies in die positie van dienstbaarheid geplaatst die jullie wensten, en het gebeurt nu.

 

Fear is a Four-Letter Word.

Er zullen op alle fronten veranderingen zijn, niet alleen in de komende 3 jaar, hoewel de meest dramatische veranderingen juist in die tijd plaatsvinden. Begrijp dat verschillende frequentieniveaus deze rimpelingen in gans onze werkelijkheid op verschillende momenten zullen ervaren.

 

Als gevolg hiervan zullen er veel aanpassingen zijn in zaken, bedrijven, organisaties en collectieve frequenties na die periode. De meeste van die groepen zullen het lastig vinden om een basis energie te vinden waar ze op kunnen vertrouwen, omdat al jullie emoties afwisselend hoog en laag zullen zijn.

 

Nu is het tijd om naar binnen te gaan, en die puzzelstukjes te ontdekken die je hebt achtergehouden, omdat ze simpelweg uitvergroot zullen worden terwijl die rimpels door elk deel ervan jagen. Nu is het tijd om ernstig te kijken naar dingen die jullie je zelf hebben ontzegd, of naar zaken die je diep in je Hart kent, maar niet hebt uitgesproken.

 

Nu is het tijd om je eigen waarheid te ontdekken en wie je werkelijk bent op Aarde. Want als deze vele veranderingen zich gaan voltrekken, en er zal uiteraard angst voor zijn, is dat de reden waarom je gevraagd hebt nu hier te zijn. Het is jullie genade, het is jullie grootste geschenk, om hier te zijn en het werk te doen dat je hoopte te kunnen doen.

 

Geliefden wij rekenen op jullie.

Er zal veel angst heersen elk keer dat er verandering plaatsvindt. Ondanks dat jullie dit hele experiment van 2012 in grote opwinding en verwachtingen ervaren in plaats van angst, zullen er nog immer veranderingen zijn. Wanneer die veranderingen zich voordoen, herinner je dan dat angst de collectieve frequentie van de mensheid kan tegenhouden.

 

Dit is het moment om die glimlacht vast te houden. Dit is het moment om dat Licht vast te houden. Wanneer de emoties op hun hoogte - of dieptepunt komen, en je de energie voelt gaan, neem ze gewoon waar, kijk er naar en laat het gebeuren. Koester je kennis/wijsheid en je zult dienstbaar zijn aan de planeet Aarde geurende deze grote transitie.

 

Blanke Lei.

Er staat zoveel te gebeuren, lieverds. Wij wensten dat we jullie konden vertellen over alles wat er staat te gebeuren. We wensten dat wij jullie precies konden zeggen hoe het zal zijn als je 2013, 2014 en 2015 betreedt, maar de waarheid is dat jullie je bestemming nog niet hebben gekozen. Wij zijn niet de scheppers die jullie wereld creëren, en jullie er over vertellen. Wij weerspiegelen slechts wat jullie hebben gecreëerd, want jullie zijn de grootste leraren, healers en engelen die ooit op deze planeet wandelden…

Er is een verzameling meesters die in ene fysiek lichaam schuilgaan, en jullie hebben er geen flauwe notie van. Het zal echter spoedig duidelijk worden, en als dat gebeurt, neem dan je meesterschap in eigendom.

 

Er is een reden waarom jullie die geschenken/gaven hebben ontvangen. Jullie hebben ze waarschijnlijk in vele levens ontwikkeld, en er hard aan gewerkt. Als je ze ontdekt, zal je de neiging hebben ze te ontkennen, en denken dat het om iemand anders gaat.

 

Als jullie dat ding (je passie) vinden waar je goed in bent, neem het in eigendom en maak het geheel eigen. Neem je meesterschap in eigendom, want dat is nu meer dan ooit nodig.

 

Het is ons een grote eer om afscheid te nemen met 3 simpele geheugensteuntjes.

Bejegen elkaar met het grootste respect. Voed elkaar bij elke gelegenheid, en besef dat dit een prachtig Spel is. Speel goed samen.

 

Espavo.

 

De groep

 

 

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com

 


Terug naar overzicht | Afdrukken