Kosten

De kosten voor een consult bedragen € 75,00 incl. 21% btw.
Meestal zal een consult een uur in beslag nemen. Alleen het eerste consult vereist meer tijd. Ik breng hier geen extra kosten voor in rekening.

Het is verstandig om al bij het begin van de behandeling na te gaan in hoeverre uw verzekering de behandelingen zal vergoeden. Van belang is het om te vermelden dat u in behandeling wilt gaan bij een acupuncturist die aangesloten is bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (N.V.A.).
Behandelingen die door een acupuncturist worden uitgevoerd die is aangesloten bij de N.V.A. worden door bijna alle verzekeringen geheel of gedeeltelijk vergoed mits u aanvullend verzekerd bent.

Aan het eind van de maand krijgt u van mij een rekening van het aantal behandelingen. Deze rekening kunt u in vele gevallen declareren bij de verzekering.
Hieronder treft u een lijst aan van de ziektekostenverzekeraars die de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoeden. Klik hier voor de lijst.

Ontspannings- en sportmassages zijn niet te declareren bij een verzekeraar. De kosten van zo’n behandeling bedragen € 75,00 per uur.

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van te voren telefonisch afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

balk bovenaan naar homepage naar beroepsverenigingen naar kostenoverzicht naar pagina met links naar de routebeschrijving contactknop
titel van pagina hoek rechtboven
introknop    
tcgknop
massageknop
faqsknop
infoknop
kostenknop
routebeschrijvingknop
beroepsverenigingenknop
contactgegevensknop
linksknop
spacer
foto van water
spacer