Voetreflexzonetherapie

Voetreflexzonetherapie is een therapie die er vanuit gaat dat gebieden op de voet corresponderen met organen, zenuwbanen en spieren in het lichaam. Deze gebieden worden ‘reflexzones’ genoemd. In wezen is het hele lichaam geprojecteerd op de voet. Door massage en druk uit te oefenen op deze reflexzones wordt een reactie bewerkstelligd in dat deel van het lichaam dat correspondeert met de reflexzone. De voetreflexzonetherapie laat zich met heel veel andere behandelingen combineren.
De voetreflexologie is een plezierige massagemethode die tot diepe ontspanning kan leiden. Het trekt overtollige energie weg uit het hoofd, denkprocessen worden daardoor naar de achtergrond gebannen.
Wie kent in onze westerse maatschappij niet het gevoel vast te zitten in gedachtestromen, waardoor we contact verliezen met het fysieke lichaam en het gevoel, waardoor op de lange duur stressklachten kunnen ontstaan.

balk bovenaan naar homepage naar beroepsverenigingen naar kostenoverzicht naar pagina met links naar de routebeschrijving contactknop
titel balk rechtsboven
introknop    
tcgknop
massageknop
voetreflexzoneknop
sportmassageknop
acupressuurknop
ontspanningsmassageknop
wijze van masserenknop
faqsknop
infoknop
spacer
foto van schors
spacer