Dartvereniging "Mooie Bull"

Beste leden,

 

Wij houden het nieuws over het coronavirus continue in de gaten. Ongetwijfeld zal ook jij hebben vernomen dat er vanuit overheidswege nieuwe maatregelen zijn getroffen inzake het coronavirus.

 

Voor DV Mooie Bull zijn de volgende zaken belangrijk. Ten eerste de gezondheid van al onze leden, ten tweede de continuïteit van onze dartranking. Wij volgen hierbij nauwgezet het advies van het RIVM en het ministerie.

 

 

Op basis van dit advies willen wij je informeren over de volgende aanpassingen: De ranking avond van 20 maart zal niet plaatsvinden.

 

Mocht je nog vragen hebben horen wij dat graag

 

Met vriendelijke groet,

 

Michel van Zadelhoff

Namens het bestuur van Dartvereniging Mooie Bull

Dartvereniging "Mooie Bull" (DVMB)
Clubgebouw "de Metronoom"
Imboslaan 69 Dieren
0313 - 413120
“Fair Play”:

Darten is een sport waar een echte etiquette voor is. Er worden bepaalde dingen van je verwacht als speler, teller of toeschouwer.

Natuurlijk zijn er altijd mensen die zich hier niet aan houden, maar die mensen zijn gewoon onfatsoenlijk of slechte verliezers.

Als je jezelf een beetje aan onderstaande etiquette houdt zul je zien dat je veel meer waardering van je mededarters zult vergaren.

"Wees sportief"

Een darter schudt altijd aan het begin van de partij de hand met zijn tegenstander, en wenst hem succes.

Maar ook na de wedstrijd geef je de tegenstander een hand, zeggende dat ie goed gespeeld heeft, of je nou hebt verloren of gewonnen.

Bij verlies altijd een volgende partij schrijven. Daarna ben je klaar!!