Camping

Camping met rust en natuurDe parkachtig aangelegde autovrije camping biedt veel privacy en 20 prachtige plaatsen voor volwassenen. De meeste plaatsen zijn door bomen, bosjes en struiken omgeven. Om de rust op de camping te bewaren bieden wij geen overnachtingen aan gezinnen met kinderen.

 

 

Het terrein is een paradijs voor onze gevleugelde vrienden. Niet alleen wordt de camping in het voorjaar met een bezoek van de Wielewaal vereerd, maar ook talloze vlinders weten de beplanting te waarderen.

 

Een prachtige locatie om trouwfotos te maken

 

 

Geluk is as ´n vlinder a´j d´r achter an loopt dan vang ie ´m nooit... mar a´j eem niet oplet dan giet ie op je scholder zitt´n.

 

 

 

De camping is centraal gelegen en biedt veel mogelijkheden voor uitstapjes naar allerlei bezienswaardigheden, zowel wat natuur als cultuur betreft. Binnen een straal van 25 á 35 kilometer maakt u kennis met de Drentse bossen en lieflijke plaatsjes, maar u kunt ook een bezoekje brengen aan Hardenberg of lekker winkelen in Nordhorn, Meppen of Lingen in Duitsland. Zo laat de Dr. Picardi autoroute u kennismaken met de historie van Zuid-Oost Drenthe en het Duitse Emsland. De Pionierroute Moor/Veen leidt u deels door Drenthe en deels door Grafschaft Bentheim (D).

 

Voor fiets- en wandelliefhebbers is De Vlinder een perfecte overnachtingsplaats. Gelegen aan het fietsknooppunt nr. 45, de ANWB bewegwijzerde Bruingoudroute en het fietserpad Eijsden/Pieterburen, start of vervolgt u uw fietstocht.

Camping met rust en natuurHet inmiddels traditionele fietsevenement `Fietsen Ohne Grenzen`, tijdens het Hemelvaartweekend, laat u in deze grensoverschrijdende driedaagse de unieke landschappen en romantische dorpjes van Duitsland en Nederland zien. www.fietsenohnegrenzen.nl

De Drentse fiets 4-daagse www.fiets4daagse.nl met als opstapplaats het sfeervolle Dalen, voert u ook weer door prachtige gebieden. Dit evenement vindt jaarlijks plaats in de maand juli.

Ook voor de Boortorenwandeltocht (laatste zaterdag in augustus) in Schoonebeek of het Pieterpad is De Vlinder een sfeervolle overnachtingsplek.

 

Een prachtige locatie om trouwfotos te maken

 

 

 

Uitkijkend op het voormalig verdedigingsbolwerk Schans de Katshaar, kunt u van de mooiste zonsondergangen genieten.

 

 

 

Sanitair

Camping met rust en natuurHet sanitair is ondergebracht in een typisch Drents stookhok.

De Vlinder beschikt over schoon sanitair dat dagelijks een grondige reinigingsbeurt krijgt. In het gebouw treft u twee ruime douches, twee toiletten en een urinoir aan.

Aan de buitenzijde van het gebouw is de overdekte afwasplaats en de MIVA-ruimte voor als u iets slechter ter been bent.

De camping is geopend vanaf 1 mei tot 31 augustus.

 

Minicamping & Theetuin
Stuur ons een e-mail