Expositie en Atelier

 

Camping met rust en natuurDe Vlinder biedt amateurkunstenaars ruimte om hun werk te exposeren. Dat kan in het theehuis, maar ook in de tuin en langs het crea-pad van de camping.

Langs het crea-pad kunnen kunstenaars hun werk gedurende het seizoen exposeren. In een natuurlijke omgeving komen de werkstukken van de kunstenaars extra tot hun recht. U zult werken van diverse aard en materialen aantreffen.

 

Een prachtige locatie om trouwfotos te maken

De Vlinder maakt onderdeel uit van de Open Atelierdagen Drenthe. In het tweede weekend van maart openen kunstenaars de deuren! www.oad-drenthe.nl

 

 

 

 

Camping met rust en natuur 

 

In de Week van de Amateurkunst stelt ook De Vlinder haar deur open.

 

 

 

 

 

 

 

Een prachtige locatie om trouwfotos te maken

Dit seizoen exposeren

Sylvia Schumer - Keramiek

Geert Biel - Glaskunst

M.F. Pero - Schilderijen

 

 

Camping met rust en natuurDe Sponk Coevorden - Hout

Dinie Plas - Schilderijen

De Noorderbrug - Diversen

 

 

 

 

Inspiratie

De expositie is bedoeld als inspiratie ... een bron voor nieuwe ideeën. Welicht ontbrandt er bij u een vlammetje voor het zelf creeren van iets bijzonders!

Een prachtige locatie om trouwfotos te maken

 

Voor een aantal van de exposerende kunstenaars was hun hobby de inspiratie om in de zure appels die het leven hun voorhield, te bijten, door te gaan en te genieten!

 

 

Bent u amateurkunstenaar en zou u eens bij De Vlinder willen exposeren, neem gerust contact op.

 

Camping met rust en natuur

De Vlinder is op maandagen (m.u.v. feestdagen) werklocatie voor cliënten van Stichting De Noorderbrug (activiteitencentrum De Zeierhuuf in Emmen). De Noorderbrug begeleid mensen met een handicap of chronische ziekte en is specialist op het gebied van niet aangeboren hersenletsel.

Deze hechte groep onderhouden, naar vermogen, het crea-pad en de biologische moestuin. Zijn creatief aan de slag met schilderen, kransen maken, bloemschikken of allerlei andere activiteiten. Als gast wordt u van harte uitgenodigt om op de maandagmiddag aan te schuiven. De workshops zijn laagdrempelig en betaalbaar.

 

Tevens bieden wij een stageplaats aan voor mensen die willen reïntegreren. Uw reïntegratie-adviseur kan hiervoor het eerste contact leggen.

 

Minicamping & Theetuin
Stuur ons een e-mail