header image 2  
Al meer dan 25 jaar

 
 

WELKOM BIJ

"DE KEIHARTJES"

 

Waarom bewegen / sporten gezond en gezellig is,


Vroeger was een dagelijkse portie lichaams-beweging heel gewoon. Waneer men zich wilde verplaatsen naar b.v. het werk, de school of familie dan gebeurde dit te voet of per fiets.
Tegenwoordig is dit voor de meeste van ons veel minder vanzelfsprekend, omdat er vele vervoersmiddelen en mogelijk heden zijn. Toch is en blijft bewegen: Onmisbaar. Het staat inmiddels onomstotelijk vast dat regelmatig bewegen goed is voor de conditie en gezondheid van iedereen.


Bewegen bevordert de doorbloeding van het hart en remt het vernauwingproces in de kransslagader. Door bewegen voelt u zich fitter, krijgt u zelfvertrouwen en verdwijnt de angst voor inspanningen. Bewegen zorgt daarnaast voor een dosis gezonde inspanning. Samen met anderen bewegen werkt motiverend, is gezellig en u maakt nieuwe contacten. Kortom: met anderen bewegen is gezond en geeft u de nodige ontspanning.

Omdat  regelmatig bewegen gezond is en er in de regio Helmond voor (ex)hartpatiënten een grote behoefte was om, na de therapie in het ziekenhuis, in groepsverband te bewegen/ sporten, werd door Mevr. Elly van der Heyden in 1983 “De Keihartjes”opgericht.

 
 
 

 
links

product image 1

product image 1

product image 1

product image 1

product image 1

product image 2

product image 2

Klik eens!!