Dit is de Genealogische Home page van
                      Theo Klumpers            
 

Al sedert 1983 ben ik bezig met genealogie. Uiteraard zoek ik, net als vele anderen mijn roots. Of wel in gewone mensentaal, waar kom ik vandaan, wie waren mijn voorouders en wat deden ze. Dit heb ik onderzocht en uiteindelijk blijkt dat die roots in Zwolle liggen. Voor de GEDCOM van Klumpers uit Zwolle klik hier.

Eerst ben ik begonnen met het aanschrijven van familie om gegevens en in 1984 ben ik begonnen met het bezoeken van archieven etc. Helaas heb ik veel te weinig tijd om er echt veel aandacht aan te geven. Wel heb ik de gegevens in mijn computer gestopt (eerst een Tandy TRS80 Model 2, dat was in 1980 en later een IBM Portable, een wat snellere en nu een Dell computer.)

Vanuit het gratis ! programma Oedipus2, inmiddels alweer versie 5.55 kon ik mijn gegevens nu ook publiceren. Hier volgen links naar de kwartierstaten van mijn opa van vaderskant  Ferdinand Klumpers (184),  mijn oma van vaderskant Johanna Nep (62),  mijn opa van moederskant de bloemist Gerardus Kool (83), mijn oma van moederskant Maria Schollaardt (53), de opa van vaderskant van mijn vrouw Dirk van der Zwan (380), de oma van vaderskant van mijn vrouw Martijntje van der Toorn (212), de opa van moederskant van mijn vrouw Arie Zuurmond  (270), en de de oma van moederskant van mijn vrouw Cornelia Knoester (200)

Voor meer recente gegevens zie GenealogieOnline

Ook kun je mijn gegevens op GeneaNet vinden

Inmiddels gebruik ik het programma Aldfaer, naar mijn mening nog iets handiger dan Oedipus. Op de volgende pagina vindt je een voorproefje van hoe de publicatie uitvalt.

Momenteel heb ik meer dan 16000 personen in de database. Het betreft hier ongeveer 1000 achternamen. Je kunt misschien eens kijken of er wat bij zit wat interessant zou kunnen zijn. Onder de volgende link vind je alle personen die van familie van mij zijn. Er ontbreken er nog wel een paar, graag hoor ik van je als jij er niet bij staat .

Ook heb ik een boek geschreven over alle personen die de naam Klumpers droegen/dragen. Voor de eerste bladzijde klik je hier. Voor de genealogie van die ene Klumpers, die jouw voorvader is,  kun je hier zien of hij ook jouw stamvader was. Mocht je er niet uitkomen, vraag het mij.

Omdat het mij opviel dat er bepaalde personen in de database zijn die zowel van mijzelf als van mijn vrouw voorouder zijn, heb ik een document gemaakt. Dat vindt je hierAls je me wat wilt mededelen dan graag naar  theo.klumpersSPAM@hotmail.nl  (verwijder SPAM)                                                    

Terug naar de Homepage

© ThK 16 12 1997 laatstelijk 25 01 2015