Wij, Marianne en Theo Klumpers hebben de Villa Daphne in maart 2005 gekocht met de bedoeling deze op termijn zelf (gedeeltelijk) te gaan te bewonen. De villa is in 1999 herbouwd in de Ottomaanse stijl. Begin van 2006 heeft er nog een kleine verbouwing plaatsgevonden om zowel boven als beneden apart te kunnen bewonen. Bovendien hebben we het huis laten schilderen. Hieronder ziet u het resultaat. 

Villa Daphne is rustig gelegen in het hart van de oude stad KaleiÁi aan de Kurtulus Sokak nr. 4. De villa bestaat uit 2 woonlagen welke apart verhuurd kunnen worden. Voor grotere gezinnen of groepen is het uiteraard mogelijk om het geheel te huren. Het heeft een grote, ongeveer 80 m2, gezamenlijke tuin waarvan een gedeelte overkapt is.  Hier vind u ook een wasmachine welke door de huurders gebruikt kan worden.

Het beneden gedeelte (studio) bestaat uit een ruime, ongeveer 45 m2 grootte kamer (voorzien van Airco),met een slaapgedeelte, ruime zithoek, eettafel en een open, kompleet ingerichte, keuken met kookcomfort en een ijskast. Verder heeft het een toilet en een ruime douche. Tevens is de studio voorzien van een t.v. met onder andere vele Duitse en Franse zenders, ook Eurosport.

De boven verdieping, welke door een trap aan de buitenzijde bereikbaar is, bestaat uit een ruime slaapkamer, een woonkamer met slaapbank waar eventueel ook een bed bij gezet kan worden, een douche/toilet en een kompleet ingerichte keuken met kookkomfort, een ijskast en een afwasautomaat. Ook hier is een t.v. aanwezig.

Indien de gehele villa wordt gehuurd door een grotere groep dan kan de woonkamer op de boven verdieping ingericht worden als slaapkamer. Er kunnen dan in totaal 7 personen verblijven. Er is een aparte carport, een luxe in het autoluwe centrum. Het supermarktje is om de hoek. Voor de golfliefhebbers, Belek met 3 prachtige banen ligt op 15 km afstand. In de winter kunt u op ruim een uur autorijden afstand zelfs skiŽn.

 

Onze tuin waar u heerlijk kunt relaxen, hebben we onlangs van nieuwe bloemen voorzien, een eerste impressie daarvan ziet u hieronder.

 

 

      

Wilt u eens iets anders dan een week lang op een resort vastzitten, boek dan onze villa en geniet van het oude authentieke centrum van Antalya in Zonnig Turkije.