patrickkoeleman@planet.nlmailto:patrickkoeleman@planet.nlshapeimage_6_link_0
Workshop Nachtfotografie!

Als fotografie jou passie is, stop je camera dan niet in je tas zodra het donker wordt,  maar pak hem er juist uit ! 
Leer prachtige nachtopnames te maken met behulp van de professionele fotografen Patrick Koeleman en Kaj ter Borgh, beide gespecialiseerd in nachtfotografie. Zij leren jou tijdens deze workshop nachtfotografie, dat gebrek aan licht geen nadeel is, maar een voordeel. Dé reden om ook s'avonds je camera te pakken, eropuit te trekken en creatief bezig te zijn.

Je krijgt een volle avond uitleg en begeleiding over de technieken in de nachtfotografie van deze 2 enthousiaste fotografen, die jou graag de ins en outs  prijsgeven over het fotograferen van de mysterieuze wereld van de nacht. Dit alles op een zeer inspirerende locatie. De nadruk zal liggen op de praktijk en je zal dus voornamelijk bezig zijn met fotograferen. Door een kleine groep heb je veel persoonlijke begeleiding en eindig je de avond gegarandeerd met enkele topfoto's die een publicatie waardig zijn.

Wil je ook aangestoken worden met het nachtfotografie virus, schrijf je dan in en doe mee met de workshop nachtfotografie en beleef de mooiste fotoavond van je leven.


De workshop duurt 4 uur  en kost 75 euro
De data staan gepland op elke vrijdagavond in Januari 2013
Geïnteresseerd? Mail naar:
Voor meer informatie over de fotografen Patrick Koeleman en Kaj ter Borgh en over nachtfotografie :