welkom op mijn homepage

Deze site is nog in constructie

electrosex is klaarkomen door middel van electriciteit

Mits je weet wat je doet, is het veilig en heel erg lekker, je kunt er heel heftig mee klaarkomen, zowel vrouwen als mannen

VEILIGHEID

Heel belangrijk is dat je wel weet wat je doet. Met zelf gemaakte spullen moet je wel enig electro inzicht hebben. Echter, je kunt ook alles kant en klaar kopen ( www.electrosex.nl / peselectro.com )

Zolang je met electriciteit onder de navel blijft, kan er geen stroom over je hart lopen, er kan dan dus niets gebeuren

Zelf gebruik ik speciale stereo wavebestanden, die ik afspeel via een waveplayer, of een tone generator ( TTG ( test tone generator, shareware )

De geluidskaart van mijn pc is aangesloten op de stereoinstallatie ( 2x30W )en de luidsprekerkabels zijn verbonden met de electroden die op mijn lul vastzitten. De electrodes heb ik zelf gemaakt.

Voor een goede geleiding gebruik ik in ruime mate medisch geschikte vaseline.

In het begin zul je een beetje moeten uitzoeken wat voor jou het prettigste is, ik adviseer om vooral in het begin voorzichtig met de volumeknop om te gaan ( zachtjes beginnen ). Ook alle systeemgeluiden uitzetten, zodat je geen onverwachte stroomstootjes krijgt. Niets is zo vervelend als deze verstoringen. Zorg dat er geen kortsluiting kan ontstaan, hierdoor kan je versterker defect gaan. Ik heb alle kabels afgezekerd met insteekzekeringen van 1A. Deze zekeringen met kabelzekeringhouders zijn te verkrijgen in de automaterialenzaken.

 

MIJN GROTE WENS IS :

-          om eens samen met een leuke slanke vrouw op dit gebied te experimenteren. Het is wel raadzaam dat je helemaal geschoren bent.

-          stel je voor, dat mijn lul in jouw vagina zit, alles zit aangesloten en  ik beweeg niet, en toch voel je een intense trilling als een supervibrator, en de instelling kan zodanig gewijzigd worden dat het voelt alsof je door een XXL lul geneukt wordt. Vervolgens komen jij en ik heel heftig klaar zonder dat het nodigi is om te bewegen !!!!

-          Ik heb alle spullen, dus als je geļnteresseerd bent,en je komt uit de regio Eindhoven, stuur een mail met jouw wensen naar kkg@hetnet.nl

Voorbeeldfilmpje van een vrouw die klaarkomt

 

Voorbeeldfilmpje van een man die klaarkomt

 

Hieronder een paar fotos :

 

 

MEER INFO :

voor meer informatie kun je o.a. surfen naar :

smartstim

peselectro

electrosex.nl

msn.groups/electrosex

Op internet is genoeg te vinden over dit onderwerp.

laatst gewijzigd : 15 mrt 2010