Algemene voorwaarden

 

Er zijn veel en verschillende soorten monitoren. Deze geven de afbeelding vaak anders weer dan de werkelijkheid, derhalve kan ELSA niet in staan voor kleurafwijkingen.

 

De ELSA site wordt zo goed mogelijk up-to-date gehouden, maar het kan voorkomen dat een onderdeel (bijv sierband) niet meer leverbaar is. In dat geval nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op  over de gedane bestelling.

ELSA zal uw bestelling met uiterste zorg behandelen. De bestelling wordt zo snel mogelijk via de e-mail bevestigd. Bestellingen die in behandeling zijn genomen kunnen niet meer  worden geannuleerd. Zodra de bestelling gereed is, ontvangt u een e-mail waarin ook de totale kosten zijn vermeld. Zodra het geld op mijn rekening staat, zal de bestelling zo snel mogelijk naar u worden opgestuurd.  In overleg kan de bestelling ook afgehaald worden, de verzendkosten vervallen in dat geval.

 

Een deel van de ELSA producten is maatwerk. U bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste gegevens.

Alle prijzen die op de ELSA site worden weergegeven zijn in Euro's, inclusief BTW, exclusief verzend- en behandelingskosten en onder voorbehoud van typefouten. De verzendkosten worden berekend over het totale gewicht van uw bestelling, hierbij worden de tarieven van PostNL gehanteerd.

Indien de bestelling aangetekend verzonden moet worden, dan dient dit vooraf kenbaar gemaakt te worden en de kosten hiervoor worden onder de verzenkosten gerekend.

ELSA is niet aansprakelijk voor beschadiging, verlies en/of diefstal tijdens de verzending van de bestelling.

 

Eventuele klachten kunnen per e-mail kenbaar gemaakt worden via ELSA.belts@live.nl. Er zal in overleg met u naar een oplossing worden gezocht. Retourneren van de bestelling kan alleen in overleg.

 

Copyright

Het copyright op de teksten, foto`s en andere uitingen op de ELSA site is voorbehouden aan ELSA.