Start Omhoog Cattery Cascabel Laatste nieuwtjes De katers De poezen In Herinnering Geschiedenis English Page WWW Links

 

Op 8 Maart 2021 heeft Liza haar derde nestje gekregen. Twee poesjes en een katertje. Mojito de Cascabel is de vader van deze mooie kittens.

Mojito is inmiddels al 12 jaar en een geweldig lieve en mooie sealpoint kater. We  zijn heel blij dat hij "het" nog kan.

Zijn kittens zijn echt geweldig.


De geboorte ging vlot en geruisloos, binnen 2 uur waren ze geboren. Een trotse moeder en drie mooie witte bolletjes die al snel op zoek gingen naar een tepel. Dochter Siksi helpt ijverig mee met poetsen en binnen een paar uur lagen de kittens heerlijk te drinken.


Hoe gezellig kun je opgroeien met de goede zorg van moeder en halfzusje Siksi!

Lekker dikke tevreden buikjes en vanaf dag 1 op de bank in de huiskamer. Straks gewend aan alle geluiden en geurtjes. En regelmatig in handen.

Ze herkennen onze stem al en nu ze ne drie weken oud zijn, komen ze al naar ons toe. Hun waggelend loopje word steeds vaster, nog even en ze kruipen eruit... Siksi maakt zich nu al zorgen, ha, ha.


Zeven weken oud!

Drie sealpoint kittens van Liza, samen met halfzus SiksiStart Omhoog Cattery Cascabel Laatste nieuwtjes De katers De poezen In Herinnering Geschiedenis English Page WWW Links