Start Cattery Cascabel Laatste nieuwtjes De katers De poezen Cascabel Kittens In Herinnering Geschiedenis English Page WWW Links

Varón, Camperduin 2011

EGIC.Varón de Cascabel

Vader: Taco Latino Moeder: Liliana Laguna
Geboren op 19 april 2001 te Alkmaar
Overleden 3 september 2012

Varón was voor ons een onvergetelijke kater en het is een groot verlies dat we hem hebben moeten laten gaan. Sinds april had hij heftige diarree en vermagerde sterk. Letterlijk alles is onderzocht en de oorzaak was een ontsteking in de darmen ter hoogte van de galweg uitgang. Hij had daardoor een alvleesklier- en galweg ontsteking, een "triaditis" door een resistente bacterie, die niet weg ging na langdurige behandeling. Hij werd zo mager dat we het niet meer verder wilden aanzien en hebben besloten hem in alle waardigheid te laten inslapen. In mijn armen is hij rustig naar de overkant  gevaren....


Gr.Int.Ch. Sky Eyes Viola - Lola

V:Ch. Tom von der Lutherbuche
M:Gr.E.Ch. Briska Pretty Girl v.d. Falkenhohe
12 september 2002 - overleden 31 januari 2012

Deze foto is genomen op de dag van haar overlijden, ze heeft tot de laatste minuut voor de kittens van Robi gezorgd en is heel gelukkig bij ons geweest.

Lola begon steeds vaker te braken en het was nodig om operatief in te grijpen, helaas was er een afsluiting in de darmpjes door een groot gezwel. Het was een verdrietige keus om haar niet meer wakker te laten worden. Ze heeft geen pijn gehad en leed is haar bespaard. Maar het gemis is groot, zij was "míjn tutje" en hoorde me al komen voor ik de straat inreed...... Lola is nooit ziek geweest. Ze heeft ons prachtige nestjes gegeven en ze was een geweldige moeder. Zij leeft voort in haar nakomelingen en dat is goed. Bedankt Lola, je was een kanjer!

(Conclusie autopsieverslag: Adenocarcinoom vermoedelijk uitgaande van de darm met metastasen naar de longen en de abdominale serosa)

Taco in 2003Taco Latino

Op 15 juni 1995 is Taco Latino geboren in Quito, Ecuador.
Overleden op 7 december 2008, Alkmaar

Onze beer en stamvader van cattery Cascabel is rustig ingeslapen, Het laatste jaar, werd hij steeds dunner en ouder. Zijn nieren werkten niet goed meer en op een gegeven moment wilde hij niet meer leven, het was mooi geweest...

Je hebt je vriendin Lili al zolang moeten missen, ik hoop dat je snel bij haar beTaco zomer 2007nt! Rust zacht en groet haar namens ons.

Je warme lijfje is verstild
Je mooie ogen zijn gebroken
Ik heb je voor het laatst gestreeld
Nog éénmaal zachtjes toegesproken
De leegte die je achterlaat
De pijn om wat er niet meer is
Want jij was toch mijn beste maat
Wie kan ik vertellen van het gemis?


 


Liliana LagunaLiliana 2006, tien jaar oud

Geboren 1 december 1996 in Quito (Ecuador)
Overleden 11 december 2006, Alkmaar

Na een kleine operatieve ingreep zijn er complicaties opgetreden, de voorgeschreven medicijnen sloegen niet aan en zorgden zelfs voor een verslechtering van haar toestand. Ze raakte in shock en is na vijf dagen intensieve verzorging heengegaan.

Lieve Lili, ik mis je vreselijk, je krakende stem en eigenwijze gedrag, het is zo leeg zonder jou om ons heen. Je bent nooit 1 dag ziek geweest en we hebben zoveel plezier met je gehad. Bedankt voor je prachtige kinderen, je kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Rust zacht, we zullen je nooit vergeten!

Start