Start Cattery Cascabel Laatste nieuwtjes De katers De poezen Cascabel Kittens In Herinnering Geschiedenis English Page WWW Links


RoseMarie's Robi of Sky - Robi

Geboren in Congupna, vlak bij Melbourne (Australië) op 8 dec 2007
V: Buster Alison
M: Millie Molly

Robi heeft een lange reis gemaakt, samen met haar zusje Bibi. Ze heeft zich snel aangepast en is de grootste spinner die ik ken. Je hoeft alleen maar te wijzen en ze begint te spinnen. Ze is heel erg gezellig en heeft energie voor tien. Haar zusje Bibi of Sky  woont bij Monique en Peter in Heeze  (Cattery Mostiamo) en ze is geboren in Australië bij  Pat en Lyn Robinson (Cattery RoseMarie)

Meer foto's van Robi

 


Int.Ch.Mañana de Cascabel

Geboren in Alkmaar op 1 juli 2009
V: Dune Leyland des Vinges - Spunkie
M: RoseMarie's Robi of Sky - Robi

Mañana is een heerlijke kroeler, ze geniet van alle aandacht en drukt haar kopje tegen je aan zodra je haar optilt. Ze heeft fantastische ogen en is al een stevige dame voor haar leeftijd. Haar broertje Mojito woont in Zeeland en je kunt hem zien bij cattery Del ThyMar.

Meer foto's van Mañana

 

 

Liza de Cascabel

Geboren in Alkmaar op 2 september 2015
V: World Champion Antony of Larimar
M: Thaimaster Yulia

Liza is de nieuwe aanwinst van cattery Cascabel, ze is een dochter van Russische/Oekraïnse moeder en haar vader is W.Ch.Antonyo

Liza is een praatgrage jonge dame, sierlijk gebouwd en een prachtig seal point getekend.

Meer foto's van Liza

 

 


Paquita Gallego

Geboren in Quito, Ecuador op 2 november 1999
Gecastreerd in 2008 na vijf mooie nestjes kittens

Paquita is een lief en bescheiden poesje. Ze vraagt niet heel veel aandacht, maar zit wel graag op schoot. Haar ogen zijn uitzonderlijk sprekend en de mooie blauwe kleur geeft ze met veel gemak door aan haar kittens. Ze heeft diverse nestjes gekregen en was altijd een geweldige moeder, een natuurtalent. Ze woont nu bij mijn ouders die genieten van haar genegenheid en capriolen. Nog steeds even speels als vroeger, ondanks haar leeftijd van bijna 17 jaar en ze is kerngezond.

Meer foto's van Paquita

Start Robi of Sky Mañana Thaimaster Yulia Paquita Gallego