Dutch Light Orbs

www.dutchlightorbs.nl

 

 

Experimenten in Hude (Duitsland) 2008

 

Dit jaar werd voor de vierde keer een lichtbollen experiment georganiseerd in Hude (Noord Duitsland) Door Frank en Anke Peters.
Deze keer werd het voorafgegaan door een symposium waar diverse sprekers uit binnen en buitenland, hun voordrachten hielden.
Na dit symposium op 28 juni 2008 werden er in de bossen van Schithilgenloch vele foto's gemaakt.

Deze keer werd er internationaal samengewerkt met mede lichtbolfotografen, die zich allen afstemden op de activiteiten die zich op het zelfde moment in noord Duitsland afspeelden. Ook waren er vele radiësthesiten, wereldwijd bij betrokken, die de veranderingen in het rasterwerk rond de aarde zouden opmeten. Dit alles op initiatief van de gediplomeerde  radiethist b Ing. Horst Grünfelder.

De foto's die ik maakte toon ik u op deze website.

Ik fotografeerde zowel digitaal Olympus TZ 1) , als analoog (Olympus sz 110) . Wanneer ik in het LCD scherm van mijn digitale camera iets zag, fotografeerde ik direct erna met mijn analoge camera. Beide camera's waren op een bracket gemonteerd, en sonden beide op hetzelfde statief.

Hier eerst de digitale foto's:

Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten

 

       

       

       

       

       

 
 

 

De analoge foto's, opgenomen op film dus:

 

        

        

        

        

 

De dag erna hebben we met ca 40 man diverse krachtplaatsen bezocht, wederom georganiseerd door Frank en Anke Peters.
Een van de doelen was de "Engelmannsbäke bij Visbek". Een groot soort Hunebed, overdekt met aarde. Ik heb er foto's in gemaakt, en de lichtbollen waren talrijk aanwezig:

 

Ik heb hier uitsluitend digitale foto's gemaakt:

 

        

        

        

        

 


 


Home

 

© Ed Vos