Dutch Light Orbs

www.dutchlightorbs.nl

 

Wiepke communiceert met haar overleden zoon door middel van Orbs

 


 

Door Wiepke Vos

 

Op 6 januari 2007 maakte mijn zoon Maurits op 23 jarige leeftijd  een eind aan zijn leven.

Maurits broer begon ongeveer 2 weken  daarna van de  huiskamer en van mij foto’s  te maken (als ik daar aan terug denk eigenlijk best wel vreemd). Op de foto’s  waren  witte en doorschijnende bollen op mij  en op veel plaatsen in de kamer te zien. Dit vonden we gek.
Ik liet de foto’s aan mijn vriendin
(P. Schirmer) zien die medium is, zij vertelde dat het energieën zijn van overledenen (in dit geval Maurits).
Vanaf dat moment ben ikzelf als een bezetene foto’s  gaan maken. Kontakt met Maurits was dat werkelijk mogelijk?????  Mijn lieve jongen was er nog (ergens in een andere dimensie).
Inmiddels (het is nu 2010 als ik dit schrijf) en kan ik met absolute overtuiging, zekerheid en  met  bewijsmateriaal  zeggen: “IK HEB KONTAKT MET MIJN ZOON MAURITS”.

Ik vind mezelf zeer bevoorrecht  dat  mijn zoon zich laat zien.  Het was en IS een geweldige zoon. Het bijzondere is dat ik door hem ook weer een moeder “heb” (zij is overleden toen ik 4 jaar was). Het “weten” dat zij zich allebei via foto’s laten zien geeft me een geweldig en heel goed gevoel. Het heeft me heel erg geholpen en dat is nog steeds zo  bij het rouwproces. Ik zou tegen iedereen willen zeggen die een dierbare heeft verloren  ( ZE ZIJN ER NOG) let op tekens of probeer het met foto’s (praat gewoon tegen ze alsof ze tegenover je zitten). Ze zien, horen en kennen je gedachten.

                                                           ---------------------

De eerste maanden dat ik foto’s maakte vroeg ik bijvoorbeeld: “Maurits.  waar ben je –  zie je mama – hoor je mama- zie je Zorro (dat is zijn hond) – heb je ’t goed daar?”

 Op de meeste foto’s zaten wel lichtbollen, energiebollen en/of  Orbs.
Als ik de foto’s op het display bekeek  (het waren er inmiddels  al veel) wist ik niet meer  wat de vraag bij de foto was.  Ik begon toen mijn vragen op briefjes te schrijven  en/of foto’s neer te zetten of andere voorwerpen.   Zie  de voorbeelden.

Het maakt niet uit of een voorwerp klein of groot is (HET WORDT GEZIEN).

Ik heb in de afgelopen jaren ook veel spirituele boeken gelezen o.a. ook een boek dat gaat over gidsen/beschermengelen.  Op een avond schreef ik op een papier “Heb ik een beschermengel” ? Ik zette het papier op de bekende stoel in de kamer .  Ging zitten met mijn fototoestel in de hand en vroeg  “Heb ik een beschermengel?”  Meteen  plofte het bolletje boven mijn hoofd in het schemerlampje dat aan de muur hangt.  Ik schrok maar vond het tegelijk ook  fantastisch.

Ik weet dat er mensen zijn die zeggen: “dat gebeurd wel meer  met lampenbolletjes.” Maar dit was mij te toevallig.  Mijn beschermengel kwam zich even melden. Misschien  uit blijheid omdat ik eindelijk naar hem of haar  vroeg. Bij de eerste foto die ik nam verscheen er een energiebol over bijna mijn hele papier.  Het is geen hele duidelijk sterk witte bol maar wel goed zichtbaar. Vanaf dat moment betrek ik ook mijn gids/beschermengel  regelmatig bij het maken van foto’s.

Er wordt mij ook wel eens gezegd dat ik mijn zoon Maurits moet loslaten. Niet steeds naar hem moet vragen. Ik ga er vanuit dat hij dit zelf ook graag wil gezien zijn reakties op foto’s. En hij doet dit ook om mij sterker te maken en ook om dit via mij  aan anderen te laten zien dat het  “leven”niet ophoudt  en er  kontakt mogelijk is met iemand die overleden is.  Ik sla mijn zoon eigenlijk heel hoog aan en geloof dat hij in een heel goede sfeer zit.  Voor mij is hij een Engel. Door zijn verschijning  als energiebol/Orb  zijn de foto’s in 2 tijdschriften  gepubliceerd: In “Staya Erusa” van Ronald Jan Heijn en in “Paravisie”. 

Ondanks zijn verschijningen als energiebol  en wetende dat ik hem ooit weer zal zien had ik hem toch liever  in dit leven bij me  willen hebben.  Een kind verliezen is heel, heel erg.

Ik wil andere mensen niet beledigen maar het overlijden van je kind is voor mij het allerergste wat er bestaat.

Ik hou van je Maurits…….

 

        

        

 


Toevoeging december 2013.

 

Wiepke is niet alleen een getalenteerd lichtbolfotografe, maar maakt ook video-opnamen van haar zoon Maurits, die zich als Orb laat zien. Daartoe gebruikt ze een infrarood "bewakingscamera set", en neemt dan met haar fotocamera de beelden in de filmfunctie van haar fototoestel op. Ze filmt dus de beelden van de monitor van de "bewakings set.

Vele filmpje hebben we van Wiepke mogen ontvangen. De volgende twee filmpjes laten we graag aan de bezoekers van deze webpage zien.
 

 

                         Voor film 1 klik HIER            

 

Voor het filmpje geldt dat de uitnodiging door Wiepke aan Maurits van belang is. De uitnodiging is dan ook in het filmpje opgenomen.

Van Wiepke ontvingen we ook foto's van de opnamen. U treft ze hier onder aan.

 

           

  

 

Voor kontakt met Wiebke: klik HIER

     


 


Home

 

Reacties / Reactions: orbs@hetnet.nl

 

© Ed Vos