Dutch Light Orbs

www.dutchlightorbs.nl

 

Lichtbol symposium te Hude (Duitsland) met 70 deelneemers

 

Na 3 keer een bijeenkomst georganiseerd te hebben, heeft Frank Peters besloten deze 4e keer het groter aan te pakken.
 

Op zaterdag 28 juni vond het symposium plaats in de Atlmoorhauser Krug in de gemeente Hude, Landkreis Oldenburg/ Niedersachsen. Een symposium met een internationaal karakter, want zijn er meerdere internationale mensen bij  betrokken.

De sprekers kwamen  uit Heidelberg: Frankfurt;; Sleswig; holland en uit Sunnyvally CarliforniŽ. Er was zelfs een deelnemer uit Honkong (China)   Die vanuit frankrijk kwam waar hij zich op dat moment  bevond .

  

Na de opening van het symposium door Frank Peters (foto links) Hield Ed Vos (Holland) een lezing waarin de diverse aspecten en facetten van het lichtbolfenomeen ui9teengezet werden.

 

 

Links Renate Strang, rechts Klaus en Gundi Heineman (USA)

    

Frank Peters  en Peter Hattwig

Het lichtbollen fenomeen werd door 7 sprekers in alle volledigheid neergezet. Ook de sceptiosche kant werd behandeld, alsmede optredende optische fouten. De aanwezigen kregen daardoor een allesomvattend overzicht van het fenomeen.

Eťn van de hoogtepunten van de dag, was de bijdrage van Klaus Heineman, een voormalig medewerker van de Nasa, en proffessor aan de Stanford universiteit. Hij toonde samen met zijn echtgenote, vele lichtbolfoto's, met name in kerken opgenomen. Zijn klassifikatie van de diverse lichtbollen werd door allen hoog gewaardeerd.
Met zijn lezingen is Klaus (co-auteur van het boek "orbs the project")  wereldwijd onderweg. Direkt na het symposium in Hude, is hij vertrokken naar Glastonburry (Engeland) waar een soortgelijk symposium plaats vind, van 5 dagen.

 

Na de lezingen in Altmoorhausen, werden er in het Hudener Reihenholz diverse experimenten gedaan. Naast de gediplomeerde Horst GrŁnfelder en zijn vrouw, waren er nog meer wichelroedelopers, en een medium uit de omgeving van Heidelberg/Frankfurt.

 

        

Het doel van deze akties was het om vast te stellen, of zich in het zogenaamde geomantische rasternetwerk gedurende bepaalde tijdvensters veranderingern zouden optreden.

Daartoe werd van te voren wateraders en het rasternetwerk op verschillende plaatsen gemarkeerd. De fotografen bekeken of ze in deze tijdvensters meer dan gebruikelijke lichtbollen zouden fotograferen. nDe aktie qwerd door meerdere meditaties ondersteund, en werden de akties om 23.00 uur beŽindigd. De resultaten zullen binnen een paar weken bekend zijn.

Op zondag 29 juni ging een deel van de groep op excursie

 

 

        

        

        

 

 

De doelen waren  Hunebedden in Engelmannsbške bij Visbek, met de "heidenoffertafel" en de "Visbeker bruidegom", de "Kleinkneten Stenen" en het Pestruber grafheuvelveld.
De wichelroedelopers, en het medium vertelden hun ervaringen, en konden aangeven hoe de stenen "gericht" waren.Jo Conrads, medewerker van www.secret.tv interviewde de diverse mensen die lezingen gegeven hadden,

Meer gegevens zullen op deze website volgen, en op www.fgk.org

De Nordwest-Zeitung Oldenburg heeft over dit symposium een bericht gepuliceerd.

Meer foto's van het weekend:

 

     

 

Bovenstaande foto's zijn gemaakt door Frank Peters, May-Britt Peters en Ed Vos

Vanwege de vele positieve reakties, wil Frank Peters dit soort Symposia grenswetenschappelijke onderwerpen met enige regelmaat in de gemeente Hude organiseren

Voor lichtbolfoto's tijdens experimenten dit weeken zie: Experimenten Hude Duitsland  

 

 

 

 


Home

 

© Ed Vos