Dutch Light Orbs

www.dutchlightorbs.nl

 

Achter takken

 

Lichtbollen zijn een merkwaardig fenomeen. De afstand van de fotograaf tot de lichtbol is vaak niet duidelijk, ook de grootte van de bol is gerelateerd aan die afstand. Soms echter zijn ze achter takken, hekken etc. waar te nemen, waardoor er een schatting van de afstand gedaan kan worden.

Veel skepici houden de bollen voor stof dat het flitslicht reflecteerd. Deze verscholen bollen bewijzen de onjuistheid van die en andere stellingen. Immers als we op grotere afstand van weerkaatsende stofjes of insecten zouden moeten spreken, zou iedereen ze moeten fotograferen op elke foto.

 

Hoewel deze site een Nederlandse is (Met wel een buitenlandse gallery met highlights) publiceer ik hier afbeeldingen van onszelf, alsmede onze buitenlandse lichtbolvrienden, gezien het waardecvolle karakter van hun foto's.

Ik Dank John & Jan, Wendy (Chimera Studio's), Ria (NL) en Cricket,  en de heer en mevrouw Bovelander, Tjarko voor hun toestemming de foto's te mogen publiceren.

 

De nieuwste foto's staan bovenaan

 

 

Tjarko

 

 


Een 3 dimensionale lichtbol die zich voor en achter de spijlen van de bench bevindt.
De afstand van de bench tot de tafel op de achtergrond bedraagt 1,5 meter. een beter bewijs van de multi demensionaliteit lijkt haast niet te bestaan. Merk op dat de spijlen van de bench slechts  hier en daar niet te zien zijn.  Eennbetere fotom van de multidimensionale vorm van lichtbollen heb ik niet eerder gezien

 

 

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Home

 

 

Ed Vos